Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 12-18 aprilie. Este vremea schimbarilor ce aduc tensiune. Aveti incredere in instinct!

HOROSCOP 12-18 aprilie. In zilele urmatoare intuitia joaca un rol important in viata zodiilor. Este nevoie de curaj pentru a schimba ceea ce este nevoie sa fie schimbat, iar Luna Noua ofera inspiratie. Pluto se joaca putin cu nervii zodiilor si creeaza tensiuni.

Inceputul de saptamana este unul sclipitor, scaldat parca de razele de Luna Noua in Berbec. Alinierea Lunii cu Soarele in ceea ce pare o unificare este una foarte puternica si creeaza contextul potrivit pentru a pune in aplicare intentii sau planuri pe care le-am "croit" deja in minte.

HOROSCOP 12-18 aprilie. Este momentul pentru actiune, pentru initiere

Luna ne indeamna sa ne urmam instinctul si intuitia si sa luam atitudine in fata dramelor pe care zodia Berbecului ni le scoate in cale.

Soarele este intr-un unghi foarte favorabil cu planeta cresterii si a norocului, Jupiter, aflata in Varsator. Aceasta conjunctura astrala ne ofera inspiratie si incredere in sine si este momentul sa profitam de aceste energii pozitive pentru a avansa in viata.

HOROSCOP 12-18 aprilie. Nu totul este lapte si miere in aceasta saptamana

Cuadratura Pluto - Luna Noua poate genera lupte pentru putere si conflicte, mai ales acolo unde exista opozitie fata de schimbare. Tensiuni majore pot aparea acolo unde cineva sau ceva traditional, conservator, se opune cu vehementa noului si prospetimii.

Nu va lasati pacaliti de tendinta de a ramane cu ceva sau cu cineva care va face rau doar pentru ca umblati pe un teritoriu deja cunoscut. Uneori a pleca este cea mai buna schimbare pe care o puteti face pentru a va elibera de situatii sau persoane care va preseaza si care au o influenta toxica asupra voastra.

In mod convenabil, Marte si Jupiter isi dau mana pentru a genera fix acea doza de curaj si neinfricare de care unii nativi au nevoie in aceasta perioada, in special in a doua parte a saptamanii.

HOROSCOP 12-18 aprilie. Miercuri este o zi speciala in calendarul astrologic

Venus revine in Taur, una dintre zodiile pe care le guverneaza. Planeta iubirii si a pasiunii, a seductiei si senzualitatii ne indeamna sa apreciem mai mult oamenii si lucrurile care ne fac bine in viata. Tot ea ne face, insa, mai pofticiosi, astfel ca ar fi bine sa fim atenti la excesele alimentare, mai ales daca sanatatea este pusa in pericol sau daca suntem la dieta.

HOROSCOP 12-18 aprilie. Noroc la bani pentru unele zodii

Unii nativi ar putea avea parte de castiguri financiare neasteptate, insa nu sunt prea multi norocosi; majoritatea zodiilor ar fi bine sa isi gestioneze atent banii, pentru ca este o perioada in care astrele ameninta echilibrul bugetului.

Saturn, planeta echilibrului, aduce stabilitate sociala si realism; neadevarurile si manipularea ies la iveala, iar incercarile de a induce in eroare sunt sortite esecului.

Weekendul vine cu veselie, datorita lui Mercur si Jupiter, care sunt intr-o dispozitie buna in aceasta perioada. Este momentul potrivit pentru a socializa cu persoane dragi, pentru a petrece timp in natura sau pentru activitati cu dimensiune motivationala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro