Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 15-21 februarie. Se ridica ceata din viata multor zodii. Mare atentie la cheltuieli hazardate

Aspectele astrale ale saptamanii favorizeaza ridicarea cetei care ne-a tulburat viziunea in ultimele luni, mai precis de la sfarsitul lui octombrie 2020. Anumite alinieri planetare provoaca instabilitate, mai ales in plan financiar, si rezistenta la schimbari ce ar trebui sa fie benefice. 

Cuadratura dintre Nodul Nord si Neptun, care a avut "varful" pe 6 ianuarie, sufera o mica schimbare de unghi, ceea ce aduce mai multa claritate in viata noastra, a tuturor. Nodul Nord este un soi de carma, in timp ce Neptun obisnuieste sa aduca nesiguranta, stupoare si chiar deceptii. Mercur ne vine si el in ajutor prin iesirea din mers retrograd in Varsator, la sfarsitul saptamanii, si limpezeste un pic mintile si face comunicarea mai facila. Nu va asteptati, insa, la nimic spectaculos pana la mijlocul lui Martie, pentru ca Mesagerul Inaripat, cum mai este supranumit Mercur, ramane in umbra. Tot ce puteti face este sa micro manageriati lucrurile care va pot afecta, sa reparati ce poate fi reparat, sa va reevaluati pozitii si idei, sa fiti atenti la tot ce tine de tehnologie. Orice forma de interactiune cu altii va fi puternic influentata de aceasta planeta si de calatori sa prin Varsator, semnul prieteniilor si al interactiunii de grup.

HOROSCOP 15-21 februarie. Soarele in Pesti si ne face mai intuitivi si mai empatici

Saptamana aceasta, Soarele intra in ultimul semn zodiacal si ne indeamna la contemplare, la reflectie asupra ultimelor 11 luni din viata noastra, la evaluarea experientelor pe care le-am trait. Intram intr-o perioada de vindecare sau de angajare spirituala pe care nu putem decat sa o imbratisam.

Guvernati de Neptun si Jupiter, Pestii sunt adaptabili, mobili in functie de situatie, abili in evitarea obstacolelor si in gestionarea provocarilor.

Cele doua planete ale pasiunii, Venus si Marte, formeaza un unghi de 90 de grade, iar acest careu poate aduce lucruri bune pentru cupluri - intimitate, comunicare, intelegere - dar si la tensiuni iscate de o doza prea mare de sinceritate.

Unora le poate aduce chiar admiratori noi prin intermediul unor prieteni ori al unei aplicatii de dating. Se anunta un puls ridicat in aceasta perioada; se aprind pasiuni chiar si intre oameni care poate nu se plac reciproc, dar intre care poate sa apara o pasiune nebanuita.

Se anunta schimbari pentru mai multe semne zodiacale, mai ales ca odata cu intrarea in zodia Pestilor toti vom deveni mai sensibili, mai intuitivi, mai empatici si mai generosi.

Venus in Varsator si Nodul Nord in Gemeni ne ajuta sa ne gasim mai usor directia cand nu stim incotro sa o apucam. Avem sansa sa socializam mai mult si poate chiar sa cunoastem oameni noi ce vor avea o influenta pozitiva asupra vietii noastre.

HOROSCOP 15-21 februarie. Atentie la planul financiar!

Atentie mare la finante si cheltuieli pentru ca incalcarea principiilor personale pe aceste "paliere" poate aduce mari batai de cap in perioada urmatoare. Multe zodii sunt la limita cu banii, iar de aici ar putea veni si alte probleme. Per total, insa, avem sanse sa incheiem saptamana pe plus, cu multe obiective indeplinite.

Patronii Varsatorului, Saturn si Marte, formeaza o cuadratura ce va avea o mare influenta asupra zodiilor, cu impact deosebit la nivel social si personal, ce se va resimti pe tot parcursul anului. Saturn este in Varsator, iar Uranus in Taur si vom avea nevoie de multa rabdare. Acest aspect poate aduce conflicte intre ceva nou si ceva vechi, instabilitate, dar si rezistenta la schimbare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro