Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 19-25 aprilie. Atentie la deciziile pripite si la excese. Weekendul aduce rezolvarea unor probleme vechi

Horoscop 19-25 aprilie - aspecte generale. Astrele au pregatit o saptamana incarcata la inceputul "erei" Taurului. Atentie la bani si speculatii financiare, incercati sa va controlati impulsivitatea si asteptati ca sfarsitul saptamanii sa faca lumina in privinta unor chestiuni care va faceau sa va simtiti blocati.

Horoscop 19-25 aprilie. Accent pe bani, valoare si stima de sine

Soarele si Mercur intra in forta in puternicul si pragmaticul semn al Taurului si se alatura seducatoarei Venus si energicei Urauns. Tot ce are legatura cu resursele, banii, valoarea si stima de sine ajunge in centrul atentiei odata cu intrarea in zodia Taurului.

Multe zodii vor avea de a face cu schimbari in privinta lucrurilor care le ofereau siguranta si constanta.

Luna in patrar ce are loc marti in mandrul semn al Leului si ne tenteaza sa actionam pripit in situatii care pe termen lung nu aduc niciun castig. Ideea de a obtine castiguri financiare din speculatii pare si ea tentanta in aceasta perioada, insa e bine sa nu uitam sa evaluam riscurile.

O persoana draga ar putea avea nevoie de ajutor cu banii; sa oferi sustinere este in regula, cu conditia sa nu fi devenit deja un obicei, caz in care ar fi bine sa le reamintiti celor care apeleaza intruna la bunavointa voastra ca felul in care isi gestioneaza cheltuielile este doar responsabilitatea lor.

Horoscop 19-25 aprilie. Atentie la excesele alimentare!

Astrele ne fac mai predispusi la o alimentatie nepotrivita in aceste zile. Suntem mai pofticiosi si neatenti la regimul caloric al alimentelor, iar asta este din cauza lui Venus, care se apropie si formeaza o conjunctie cu Uranus incepand de marti. Rezultatul este ca devenim mai impulsivi si este mai greu sa rezistam tentatiilor sau persoanelor care ne starnesc interesul. Am putea face achizitii fara sa analizam atent situatia inainte, dar exista si riscul aparitiei unor conflicte. Trebuie doar sa ne amintim ca, indiferent de natura relatiilor cu anumite persoane, trebuie sa ramanem sinceri cu noi insine si sa nu ne schimbam pentru altii. Daca cineva iti cere sa te schimbi sau sa renunti la tine, poate ar fi cazul sa iei putina distanta, ceea ce s-ar putea sa fie chiar de bun augur pentru relatie. In cazul situatiilor care in ultima vreme parca au mers din rau in mai rau, ar putea fi timpul sa rupeti pisica si sa nu mai irositi timp si energie fara a avea vreo sansa sa ajungeti la un rezultat benefic.

Marte are si ea o influenta puternica asupra zodiilor, odata cu intrarea in Rac, unde va ramane pentru sase saptamani. Prezenta in zodia sentimentelor, a securitatii, a familiei si a caminului si relatia sa cu hotaratul si expansivul Jupiter creeaza un context potrivit pentru toate lucrurile pe care poate le-ati amanat in utima vreme. Discutiile care trebuiau purtate de ceva vreme vor avea in sfarsit loc, deciziile care trebuiau luate sunt, in sfarsit, luate; beneficiati de o energie uriasa odata ce nu va mai impotriviti firescului si acceptati sa va lasati dusi de val, iar curajul va este rasplatit.

Energia rezultata din conexiunea dintre Mercur si Uranus la sfarsitul saptamanii poate da nastere la solutii pentru probleme care nu va dadeau pace de multa vreme si de care acum puteti scapa in sfarsit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului