Astrologie

#horoscop 2021 #Mercur retrograd #horoscop

HOROSCOP 2021. Mercur retrograd da peste cap viata zodiilor

In astrologie se vorbeste despre planete in mers direct, in stationare si in mers retrograd. Cand planetele sunt retrograde, lucrurile in viata zodiilor se dau de obicei peste cap, in functie de casa pe care se produce miscarea.

In 2021 vom avea cateva episoade de haos create de planetele retrograde, cea mai "poznasa" fiind Mercur, cu trei cicluri. Venus, Jupiter Saturn, Uranus, Neptun si Pluto vor avea si ele perioade mai lungi sau mai scurte de mers retrograd.

HOROSCOP 2021. Cum se joaca Mercur retrograd cu viata zodiilor

In 2021, Mercur va avea trei "episoade" de mers retrograd, cum se intampla in fiecare an, iar acestea vor dura intre 19 si 24 de zile. Ce ne aduce Mercur retrograd? Greseli, neintelegeri, probleme de comunicare, neplaceri la drum. In perioadele cu Mercur retrograd este bine sa evitam sa semnam contracte sau sa facem investitii majore.

Mercur retrograd in Varsator (30 ianuarie - 21 februarie)

Toate zodiile vor avea dificultati in a-si exprima sentimentele, este o perioada in care pot curge multe lacrimi. Multi nativi vor simti nevoia sa se izoleze, sa stea retrasi, pentru a evita rani emotionale.

Este un moment in care multe lucruri se intampla in secret si in care mult gunoi ajunge sub pres, metaforic vorbind.

Mercur retrograd in Gemeni (29 mai - 22 iulie)

Emotiile si sentimentalismul sunt la cote maxime. Familia va fi direct afectata de exploziile nervoase; apar certuri cu rudele, ies la iveala probleme din trecut, care vin sa zguduie relatiile familiale si sa provoace multe rani.

Mercur retrograd in Balanta (27 septembrie - 8 octombrie)

Al treilea ciclu retrograd al lui Mercur aduce pe tapet probleme adanc ascunse in subconstient; chestiuni aparent uitate se intorc si declanseaza pasiuni intense, pozitive sau negative. Pot sa apara neintelegeri majore in cupluri, care tin mai ales de intimitate.

HOROSCOP 2021. Se reevalueaza relatii si reinvie foste iubiri

Uranus retrograd in Taur (14 ianuarie - 20 august) ne face sa ne concentram mai mult pe nevoia de libertate.

Pluto retrograd in Capricorn (27 aprilie - 6 octombrie) aduce rasturnari de situatie si transformari care vor avea nevoie de multa reflectie.

Neptun retrograd in Pesti (25 iunie - 1 decembrie) aduce in centrul atentiei nevoile spirituale, linistea interioara si viziunea asupra vietii si a lumii.

Saturn retrograd in Varsator (23 mai - 11 octombrie) ofera un prilej pentru reevaluarea relatiilor in care suntem implicati, pentru a lucra la proiecte pe termen lung, pentru a ne asuma responsabilitati si obligatii, dar si pentru a revizui felul in care ne raportam la realitate si obstacole.

Jupiter retrograd in Pesti (20 iunie - 28 iulie) si Varsator (28 iulie - 19 octombrie) aduce schimbari de viziune, idealuri si credinte.

Venus retrograd in Capricorn (19 decembrie 2021 - 1 ianuarie 2022) va influenta aspecte ce tin de finante si dragoste; iubiri trecute pot sa renasca in aceasta perioada, iar investitiile facute s-ar putea dovedi neprofitabile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro