Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop #luna plina

HOROSCOP 28 decembrie - 3 ianuarie. Ce zodii sunt rasfatate de astre la sfarsit de an si cine ajunge in pragul colapsului

Saptamana incepe cu o usoara neliniste. Multi nativi vor fi, poate, nerabdatori sa faca o schimbare, altii simt nevoia sa isi marturiseasca sentimente reprimate de mult timp.

Luna Plina din 30 decembrie face ca emotiile sa fie mai puternice decat ratiunea, insa acest lucru nu este neaparat unul rau. Ascultati-va inima si pasiti in noul an usurati, fara bagajele grele din trecut.

HOROSCOP 28 decembrie - 3 ianuarie. Previziuni complete pentru fiecare zodie

Anul 2020 se incheie cu o Luna Plina in Rac, cu ispite si schimbari majore pe ultima suta de metri. 2021 incepe sub semnul iubirii renascute sau aparute din senin. Pregateste-te pentru intalniri karmice si pentru inceperea unei noi etape in viata ta!

HOROSCOP 28 decembrie - 3 ianuarie BERBEC

Pana acum ai avut o viata relativ linistita, dar de acum lucrurile se vor schimba. Te vei confrunta cu probleme si situatii pe care nu esti pregatit sa le gestionezi. Nu te teme sa iei taurul de coarne, pentru ca vei pierde controlul. Fii cu ochii in patru la tot ceea ce se schimba in jurul tau!

Cunosti persoane interesante pe final de an, cu care vei reusi sa construiesti relatii importante pentru viitorul tau. Ramai realist si rational si evita pasii gresiti!

HOROSCOP 28 decembrie - 3 ianuarie TAUR

Aceasta saptamana iti poate aduce oportunitati determinante pentru viitorul tau si trebuie doar sa stii sa profiti de ele. Planuieste cu grija orice mutare inainte de a actiona pentru ca viitorul depinde alegerile pe care le faci acum. Nu te dezice de valorile tale si nu face compromisuri.

Este posibil sa ai ceva neintelegeri cu familia, in special in weekend. Daca simti ca nu iti poti controla furia, este mai bine sa iti iei spatiu pentru a te calma, decat sa spui lucruri de care iti va parea rau.

HOROSCOP 28 decembrie - 3 ianuarie GEMENI

Ai de aface cu o serie de probleme si situatii neasteptate. Cei din jurul tau nu sunt mereu ceea ce par a fi si vei avea cateva surprize. Urmeaza-ti instinctul cand vine vorba de a analiza oameni si fapte.

HOROSCOP 28 decembrie - 3 ianuarie RAC

Saptamana aceasta te coplesesc problemele legate de locul de munca, desi te-ai fi asteptat la o atmosfera de vacanta. Va trebui sa iei decizii legate de viitor, asa ca ar fi mai bine sa cobori cu picioarele pe pamant. Din fericire reusesti sa comunici bine cu cei din jur, iar acest lucru iti creste increderea in sine.

Ai o senzualitate aparte in aceste zile si atragi oamenii ca un magnet, fermecandu-i cu aura ta.

HOROSCOP 28 decembrie - 3 ianuarie LEU

Ai nevoie de multa rabdare in aceste zile, mai ales ca te vei confrunta cu chestiuni pe care le credeai rezolvate, dar care apar din nou pe tapet. Acest lucru te va intrista si te va obosi. Trebuie sa iti recapeti puterile si sa incerci sa scapi de orice te deranjeaza. Doar atunci vei putea sa mergi mai departe si sa privesti spre viitor. In weekend vei avea parte de confuzie si instabilitate emotionala.

HOROSCOP 28 decembrie - 3 ianuarie FECIOARA

Sfarsitul de an aduce si sfarsitul unor situatii problematice pe care nu reuseai sa le gestionezi. Norocul este de partea ta si toate planurile tale vor avea succes si s-ar putea sa iti descoperi un hobby nou. In weekend ai putea intalni o persoana care te ajuta sa depasesti anumite blocaje.

HOROSCOP 28 decembrie - 3 ianuarie BALANTA

Saptamana aceasta acorzi o atentie deosebita vietii sentimentale si simti o mare nevoie de tandrete si romantism. Ai ocazia sa faci aceele schimbari care vor aduce plus valoare vietii tale. In weekend apar ceva cheltuieli neasteptate care iti dau planurile peste cap si iti destabilizeaza bugetul.

HOROSCOP 28 decembrie - 3 ianuarie SCORPION

Ai o multime de obligatii si de lucruri de rezolvat si nu vei putea sa le faci pe toate odata. Relaxeaza-te, pastreaza-ti calmul si ia lucrurile pe rand, fara sa uiti ca graba strica treaba si ca superficialitatea poate conduce la mutari greite. Cel mai bine ar fi sa iti faci un plan de actiune pentru ca eforturile tale sa nu fie zadarnice.

Din punct de vedere emotional, treci printr-o perioada delicata. Vulnerabilitatea e la cote inalte si simti ca iti lipseste mereu ceva.

HOROSCOP 28 decembrie - 3 ianuarie SAGETATOR

Sa tot amani rezolvarea unor probleme nu te ajuta cu nimic. Trebuie sa dai dovada de responsabilitate si sa te ocupi de lucruri urgente. Apropiatii tai ar putea avea nevoie de ajutor cu o serie de probleme stringente. Te vei simti obosit, insa vei profita din plin de weekend pentru a-ti recapata puterile.

HOROSCOP 28 decembrie - 3 ianuarie CAPRICORN

Ai nevoie de timp pentru introspectie si analiza. Doar asa iti vei putea da seama ce iti doresti cu adevarat si ce lipseste din viata ta si doar dupa aceea vei reusi sa iti canalizezi energia in directia corecta. Ai incredere in instinctul tau!

HOROSCOP 28 decembrie - 3 ianuarie VARSATOR

La final de an, reevaluezi oameni si situatii. Este momentul potrivit sa incerci sa lamuresti chestiuni legate de viata personala si profesionala, insa nu iti investi in ele toata energia, pentru ca te vor epuiza fizic si emotional. Stai departe de conflicte in aceste zile!

La sfarsit de saptamana primesti niste bani si parca simti a te poti relaxa, insa nu e bine sa o faci prea mult. Mai ai de asteptat pana la salariu!

HOROSCOP 28 decembrie - 3 ianuarie PESTI

Astrele iti aduc o gura de aer proaspat in aceasta saptamana. Vei remarca imbunatatiri pe toate planurile in viata ta si eforturile tale vor fi rasplatite asa cum iti doresti. Nu te sfii sa ceri ajutor de la oameni care te pot conduce spre succes.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare