Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie. E saptamana intoarcerii la iubire. Tensiuni in weekend pentru zodii

Horoscop 29 martie - 4 aprilie. Venus are o influenta puternica asupra zodiilor, dar Mercur viciaza comunicarea, ceea ce poate genera tensiuni si neintelegeri. Este momentul sa ne concentram pe acele lucruri care conteaza cu adevarat pentru noi.

Horoscop 29 martie - 4 aprilie. Previziuni pentru toate zodiile

Ultimele zile din martie si inceputul lunii aprilie sunt favorabile pentru majoritatea zodiilor. Weekendul vine cu o serie de tensiuni, dar, gestionate corespunzator, nu vor produce neplaceri majore.

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie BERBEC

Astrele iti dau o energie unica si te ajuta sa evoluezi in moduri neateptate. Ai increderea si pasiunea necesare pentru a-ti atinge scopurile. Cunosti persoane importante, care te ajuta sa te dezvolti si sa obtii cunostinte esentiale; pui mult pret pe parerea altora in aceste zile.

Acorzi o atentie deosebita sectorului sentimental; te asteapta zile cu pasiune intensa, in care vei descoperi lucruri noi despre tine si despre persoana iubita. Atentie la tensiunile ce ar putea sa apara spre sfarsitul saptamanii!

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie TAUR

Este o saptamana buna pentru tine, atat in plan profesional, cat si personal. Te bucuri de o influenta pozitiva din partea astrelor, te simti incarcat cu senzualitate si pasiune si traiesti totul la intensitate maxima, draga Taurule! Increderea in sine si agilitatea te vor ajuta sa iti atingi scopurile fara mari emotii.

Sunt zile ideale pentru a te achita de obligatii pe care le-ai tot amanat, dar si pentru a petrece timp de calitate cu persoanele dragi, pentru a experimenta emotii noi, pentru a-ti exprima sentimentele si pentru a trai cu adevarat. In weekend ar putea sa apara niste mici neplaceri, dar nu le lasa sa te afecteze.

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie GEMENI

Esti mai "tu" ca niciodata si nu te sfiesti sa o arati. Vrei sa te distrezi, sa te simti bine si nu de dai in laturi de la nimic in atingerea acestui scop. Dai dovada de viziune si ingeniozitate si ai o stare buna, care iti permit sa te bucuri de timpul petrecut cu prietenii si cu persoanele dragi. Esti, de asemenea, intr-o permanenta dispozitie de a flirta, te simti pasionala si misterioasa, insa ai grija ca acest lucru sa nu creeze discutii cu partenerul. Tensiunile risca sa apara spre sfarsitul saptamanii.

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie RAC

Ai o saptamana buna, reusesti sa te concentrezi pe ceea ce este mai important pentru tine: viata sentimentala. Te simti pincarcat de energie, emotii si putere, draga Racule, asa ca bucura-te de tot ce experimentezi in aceste zile. Pui suflet in tot ceea ce faci, chiar si in lucruri care nu iti fac o deosebita placere, dar mai ales in distractie si in tot ceea ce te poate face sa simti si sa gusti senzatia de libertate. Traieste clipa si nu lasa nimic sa te tulbure!

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie LEU

Saptamana aceasta te concentrezi mai mult pe emotii si vei trai totul la intensitate maxima. Cauti esenta relatiei si vrei sa ii dai sensuri noi si sa nu te mai multumesti cu putin. Planetele sunt de partea ta pe calea implinirii celor mai arzatoare dorinte si te ajuta sa scoti la suprafata si sa iti implinesti acele nevoi pe care obisnuiai sa le tii ascunse, in orice sector al vietii tale.

Bucura-te de fiecare clipa si foloseste totul in avantajul tau!

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie FECIOARA

Traversezi o perioada buna, dar weekendul vine cu ceva neplaceri. Te simti dinamica si increzatoare, draga Fecioara, si totul iti merge snur. In viata sentimentala totul pare perfect si uneori ai impresia ca traiesti intr-un film de dragoste. Experimentezi sentimente noi si puternice, fara legatura cu relatia ta romantica.

Cateva tensiuni care apar in weekend iti strica buna dispozitie.

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie BALANTA

Distreaza-te cat poti in perioada urmatoare. Exprima-ti sentimentele, bucura-te de timpul petrecut alaturi de cei dragi, fa ce stii tu mai bine la serviciu, pentru ca totul pare sa fie in favoarea ta, inca de la inceputul saptamanii. Nu uita ca principala ta sursa de energie si incredere este familia! Ai ocazia sa ajuti o persoana importanta pentru tine, dar nu va fi o corvoada, ci un prilej pentru a petrece timp de calitate impreuna si poate chiar de a cunoaste persoane noi, care te vor ajuta in viitor. Dozeaza-ti cu atentie aroganta pentru ca ai putea da nastere la conflicte.

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie SCORPION

Te concentrezi pe viata sentimentala si pe relatia cu persoana iubita; orice altceva trece in plan secund in aceasta perioada. Pasiunea, intensitatea si misterul sunt cateva elemente care te vor ajuta sa ai o saptamana minunata.

Si in plan profesional lucrurile arata bine, pentru ca ai sansa sa avansezi in cariera; dinamismul, ratiunea si increderea de sine sunt arme foarte importante in perioada urmatoare.

Weekendul vine cu o serie de tensiuni iscate de neconcordanta intre logica si sentimente.

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie SAGETATOR

Traiesti genul acela de saptamana de care este pacat sa nu profiti. Totul se leaga asa cum iti doresti si trebuie doar sa fii atent la oportunitati, draga Sagetatorule! Primavara te face mai pasional decat de obicei, mai dornic sa lucrezi la relatia cu partenerul. Te simti bine alaturi de familie si de prietenii apropiati si reusesti sa te relaxezi in compania lor cum nu ai mai facut-o de multa vreme.

La serviciu ai viziunea necesara pentru a face lucrurile sa se intample asa cum iti doresti, asa ca profita de acest lucru. Atentie, insa, la planurile usor necinstite ale altora, care ar putea genera izbucniri nervoase.

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie CAPRICORN

Te asteapta o saptamana in care creativitatea si senzualitatea sunt la cote maxime. Ai ocazia sa iti pui in aplicare planuri importante si te afli in fata unor alegeri importante; nu te teme de decizii, pentru ca ai toate sansele ca ele sa fie corecte.

Simti nevoia sa te apropii mai mult de familie si sa te bucuri de caldura si calmul pe care le gasesti mereu in sanul ei.

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie VARSATOR

Astrele iti aduc optimism si dinamism si asta te ajuta sa porti toate bataliile momentului, fara sa scoti din teaca duritatea care te caracterizeaza. Da dovada de flexibilitate si vei lua deciziile potrivite cand va fi nevoie sa o faci.

Persoanele dragi te ajuta sa iti pastrezi echilibrul si sa te simti in siguranta. Relatia amoroasa este un fel de roller coaster in aceste zile, momentele de pasiune intensa alternand cu cele de tensiune.

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie PESTI

Traiesti o saptamana cel putin interesanta. Pui pasiune si emotie in tot ceea ce faci si rezultatele sunt pe masura asteptarilor.

In cariera este momentul potrivit sa negociezi conditii noi si avantajoase pentru tine, daca reusesti sa gestionezi lucrurile cu inteligenta si, poate, si cu un pic de siretenie.

Simti nevoia sa te apropii mai mult de cei dragi si sa te reincarci cu ajutorul lor. In weekend s-ar putea sa fii mai nevos decat de obicei si ar fi bine sa nu reactionezi la primul impuls.

Foto: piqsels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro