Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie. Zodiile invata sa se puna pe primul loc, dar Mercur creeaza neintelegeri

Horoscop 29 martie - 4 aprilie. Efectele puternice ale Lunii pline in Balanta de la sfarsitul saptamanii trecute se simt inca destul de intens  la inceput de saptamana. Trebuie sa acordam o mare atentie sectorului relatiilor cu altii, dar in special celei cu noi insine. Aveti grija de echilibrul interior, ganditi-va la voi si la prioritatile voastre si la nevoia de a nu mai face compromisuri pe banda rulanta.

Horoscop 29 martie - 4 aprilie. Venus are o influenta puternica asupra zodiilor

Venus guverneaza zodia Balantei si ne ofera in aceasta saptamana darul armoniei; ea ne va ajuta sa tratam cu diplomatie situatii delicate, fie ca vorbim despre relatii amoroase, de familie sau de prietenie, chiar si atunci cand incalcarea unor limite a devenit greu de suportat. Vorba dulce mult aduce!

Este momentul sa incetam sa amanam acele schimbari de care stim ca avem nevoie doar pentru ca asteptam mereu acel moment potrivit sau acel semn divind care va duce la reasezarea lucrurilor asa cum ne dorim.

Si Venus, si Soarele formeaza un sextil cu Saturn in Varsator, ceea ce ne ajuta sa actionam echilibrat in relatia cu cei din jur. Tot aceste trei planete ne fac sa tanjim dupa angajamente mai serioase si ne ajuta sa fim mai directi in exprimarea nevoilor si dorintelor noastre.

Horoscop 29 martie - 4 aprilie. Mercur viciaza comunicarea

Atentie la felul in care discutati cu ceilalti, in special in prima jumatate a saptamanii. Planeta comunicarii si a gandurilor, Mercur, formeaza o conjunctie ciudata cu Neptun. Multe lucruri pot fi intelese gresit, chiar si fara intentie. Amanati decizii importante privind contracte, intelegeri, planuri de calatorie sau relatiile, iar daca acest lucru nu este posibil, verificati de doua-trei ori inaintea pasului decisiv.

Horoscop 29 martie - 4 aprilie. Luna in patrar in Capricorn ne copleseste

Ziua de duminica aduce un context usor conflictual. O persoana traditionalista sau conservatoare s-ar putea opune inovatiei altora, ceea ce poate crea piedici in calea dorintei de nou. Din fericire, tot duminica Mercur intra in Berbec si pune umarul la lamurirea unor probleme ce au aparut in timpul saptamanii, adaugand acea doza de energie necesara pentru a duce lucrurile la bun sfarsit.

Este posibil sa ne simtim mai obositi, mai stresati si mai emotivi decat de obicei, dar poate fi momentul oportun sa renuntam, in sfarsit, la ceea ce ne face rau.

Este o saptamana in care gasim curajul si viziunea necesare pentru a depasi obstacole care ne-au oprit sa facem acele schimbari de care avem nevoie, mai ales in viata sentimentala. 

Foto: piqsels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului