Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 30 noiembrie - 6 decembrie 2020. Trei zodii sunt in pragul colapsului

Eclipsa de Luna plina in Gemeni si un Mercur tare ocupat fac din aceasta saptamana una extrem de dificila pentru cativa nativi ai zodiacului. Nu uitati, insa, ca si atunci cand e greu sa zaresti luminita de la capatul tunelului, ea e tot acolo si chiar si din intamplari neplacute si din suferinta putem trage invataminte bune. Totul in viata se intampla cu un motiv, chiar daca pe moment este greu sa il intrezarim.

HOROSCOP 30 noiembrie - 6 decembrie 2020. Zile grele pentru trei zodii

Luna sangerie din 30 octombrie (eclipsa de luna plina) gazduita de intelectualul si dualul semn al Gemenilor da putin lucrurile peste cap si genereaza schimbari neasteptate si pe alocuri nedorite. Pot avea loc despartiri, este un moment in care unele lucruri se pot termina brusc, insa nu uitati ca orice sfarsit este urmat de un nou inceput.

Se anunta o saptamana extrem de dificila pentru cei nascuti in Gemeni, Fecioara si Pesti; totul pare ca este gresit in viata lor in aceasta perioada, insa nu uitati ca orice se intampla in timpul sau in preajma eclipselor era menit sa se intample.

Gemeni: Stai fata in fata cu destinul

Parca esti vedeta unui spectacol in aceste zile, insa nu a unuia pe care ti-ai fi dorit sa il vezi; nu te simti deloc ca un star, poate pentru ca esti in centrul intrigii intregii povesti. Ai de trecut provocari greu de dus, totul se intampla cu o viteza ametitoare si te simti coplesit, dar ai incredere ca la final vei merita aplauzele.

Fecioara: Te confrunti cu schimbari neasteptate in cariera

Orice Fecioara veritabila stie sa isi prioritizeze scopurile si sa se organizeze, insa uneori, oricat de mult ai incerca, universul intervine si isi pune in aplicare propriile planuri. Acum este un astfel de moment, in care cariera ta ar putea apuca un drum pe care nu il planuiai si la care nu te asteptai. Nu iti place deloc turnura pe care o iau lucrurile si te vei simti coplesita de noile responsabilitati, insa ar fi bine sa strangi din dinti si sa accepti schimbarea pentru ca te va face mai puternica si mai determinata.

Pesti: Centrul lumii tale are parte de un adevarat cutremur

Traiesti o perioada intensa, cu miscari aproape seismice in viata personala. Te straduiesti din rasputeri sa bravezi, sa ascunzi ce nu merge de ochii celorlalti, insa este tot mai greu sa o faci. Saptamana aceasta ai de a face cu rasturnari de situatie in familie si acasa, dinamica se schimba sau poate esti nevoit sa te muti. Acorda-ti timp sa te adaptezi si incearca sa iei partile bune din tot ce se intampla. Desi totul pare fara sens in aceasta perioada, curand vei reusi sa il gasesti

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului