Horoscop saptamanal

# horoscop 7-13 decembrie #horoscop

HOROSCOP 7-13 decembrie. E momentul sa iti deschizi mintea si sufletul, sa inchei socoteli si sa declari sentimente ascunse

Soarele si Marte formeaza un trigon si dau o energie uimitoare acestei saptamani. Este momentul sa ridicam piciorul de pe frana, sa uitam de constrangeri si sa facem lucrurile sa se intample asa cum ne dorim.

Daca te gandesti ca 2020 a fost un esec, poate ar fi mai bine sa reevaluezi situatia. Astrele o fac si ne-au pregatit pentru ultimele saptamani ale anului mai mult decat ne-au adus toate cele de pana acum.

Luna in al treilea patrar din Fecioara ne umple de energie incepand cu 8 decembrie, parca vom fi cuprinsi de o frenezie sociala si simtim mai mult decat oricand nevoia sa fim activi. In opozitie cu Luna, Neptun formeaza o cuadratura cu Mercur si cu Soarele, ceea ce va aduce multa confuzie, inainte ca eclipsa de Soare sa faca lumina in vietile noastre si sa risipeasca orice urma de ceata.

Conjunctura astrala ofera sanse noi

Sextilul Venus - Pluto aduce romantism, dragoste, nevoia de a ne exprima sentimentele, ne indreapta atentia spre lucruri care nu vor putea fi cumparate niciodata.

Marte a fost destul de lenes in ultimele luni, cat timp s-a aflat in Berbec, iar acum este momentul sa reintre in joc. Pe 11 decembrie, Soarele lumineaza razboinica planeta si parca deschide usi si cai noi. Este cel mai bun moment sa te lupti pentru telurile tale. Nodurile Lunare pun si ele umarul la tot acest dinamism si canalizeaza energiile. Conjunctia dintre Soare si Nodul Lunar Sud ne poate aduce senzatii de deja vu, dar si recunoastere. Traiesti evenimente care iti sunt deja familiare, pe care le-ai mai avut in trecut, iar experienta te ajuta acum sa intorci lucrurile in favoarea ta.

Luna in al treilea patrar din Fecioara ofera noi perspective

Este o saptamana in care se pune punctul pe I in viata noastra. Suntem mult mai atenti la detalii si acest lucru este de mare ajutor. Nu va asteptati, insa, ca totul sa fie perfect, pentru ca Neptun in opozitie cu Luna cu siguranta va va face sa ratati ceva. Important este sa stiti sa treceti peste micile esecuri si sa aveti incredere in intuitie.

Acest al saselea simt este incurajat si de cuadratura Mercur - Neptun. Nu dati atat de mare atentie vorbelor sau cifrelor, ci aveti incredere ca este mai bine sa va lasati ghidati de instinct. Este o perioada care favorizeaza imaginatia si intuitia, ele sunt mai puternice ca niciodata. De aceea, avantajati vor fi cei care se bazeaza pe creativitate.

Joi, Venus in Scorpion formeaza un sextil cu Pluto in Capricorn, aspect care ne aduce putere si determinare. Este momentul potrivit sa termini lucruri lasate in coada de peste, sa lamuresti lucruri nelamurite, sa marturisesti sentimente ascunse.

HOROSCOP 7-13 decembrie pentru toate zodiile

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului