Horoscop saptamanal

#horoscop # horoscop 7-13 decembrie

Horoscop 7-13 decembrie. Norocul intra in viata a trei zodii, totul le merge din plin

Contextul astrologic ne umple de energie si ne face sa simtim nevoia sa iesim din casa, sa exploram lumea. Parca imprumutam toti din spiritul de aventura al Sagetatorului, sub semnul caruia ne aflam in aceste zile.

Monotonia si barierele cad in aceasta saptamana, in care suntem guvernati de spontaneitate si de nevoia de a experimenta senzatii noi. Nu toata lumea va fi, insa, suficient de norocoasa incat toate planurile sa se lege fara cusur.

Schimbari si dragoste, la orizont

Relatiile sunt bine aspectate in aceste zile, mai ales dupa 10 decembrie, cand Venus, planeta iubirii, formeaza un sextil cu Pluto. Dragostea pluteste in aer pentru unele zodii, cuplurile devin mai solide sau chiar planuiesc sa treaca la un nou nivel in povestea lor; pasiunea si romantismul sunt la cote inalte, iar acolo unde lucrurile pareau sa scartaie lucrurile merg, in sfarsit, spre bine.

Momentul potrivit pentru noi proiecte

Cuadratura Soare - Neptun tulbura putin apele la inceputul saptamanii, insa dupa 11 decembrie, cand Soarele intra in trigon cu curajosul Marte, cortina de incertitudine se ridica si face in sfarsit lumina in viata unor zodii.

Daca esti un semn de foc - Berbec, Leu sau Sagetator - te numeri printre norocosii saptamanii.

BERBEC - Este momentul sa iesi din rutina ultimelor saptamani si sa incerci lucruri noi, care vor avea un impact major asupra increderii si respectului de sine. Fie ca inveti ceva nou, fie ca experimentezi ceva care iti creste increderea in sine, fie ca vizitezi un loc in care iti doreai de multa vreme sa ajungi, traiesti lucruri care te fac sa te simti mai bine cu tine si sa te privesti cu mai mare incredere.

Desi s-ar putea sa fie derutant sa rupi lanturile monotoniei, ai mare nevoie de o gura de aer proaspat in viata ta, iar zilele urmatoare vor fi benefice in multe feluri.

LEU - Ai un simt al aventurii mai pronuntat ca oricand, esti creativ si iti faci in sfarsit curaj sa incerci ceva ce ti-ai dorit dintotdeauna. Te reintorci la un hobby sau la o pasiune pe care le-ai abandonat, faci lucruri care te fac sa te simti plin de viata si energie. Te lasi in voia creativitatii si te bucuri de fiecare moment de inspiratie.

Energia de care te bucuri dintr-o data trebuie sa fie folosita pentru lucruri care iti fac placere, in caz contrar vei ramane cu frustrari greu de gestionat.

SAGETATOR - Te debarasezi de nevoia de a te incadra in peisaj si te redescoperi pe tine, asa cum uitasei sau cum nu stiai ca poti fi. Vrei sa fii in centrul atentiei, sa iesi in evidenta si faci toate eforturile in acest sens. De fapt, nu este vorba despre efort, ci despre a te exprima liber, asa cum iti place si cum te simti: colorat, energic, aventurier. Lasa deoparte teama privind gura lumii si simte-te liber!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului