Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 8-14 februarie. Previziuni complete pentru toate zodiile

Aspectele astrale ale saptamanii ne fac pe toti mai emotivi in aceasta perioada. Nu lasati nesiguranta sa va strice planurile.

Iata ce ti-au rezervat astrele in saptamana 8-14 februarie:

HOROSCOP 8-14 februarie BERBEC

Esti mai conectat cu nevoile tale emotionale. Te simti vulnerabil, insa simti nevoia sa te exprimi intens si nu te temi sa iti dezvalui sentimentele. Simti, totusi, nevoia sa te autoizolezi pentru a te simti in siguranta.

Acorda timp partenerului sau colaboratorilor si lucreaza la a imbunatati atmosfera in relatiile cu ceilalti si doar asa vei gasi puterea emotionala si determnarea necesare pentru a depasi dificultatile. Ai multa nevoie de calm si autocontrol.

HOROSCOP 8-14 februarie TAUR

Saptamana aceasta este despre familie, despre relatia cu autoritatea si cu cei care joaca un rol important in viata ta. Faci din nevoile apropiatilor o prioritate si incerci sa faci ordine in propria viata, sa te debarasezi de orice nu iti mai este de folos. Treci printr-o perioada de progres si de identificare a nevoilor emotionale, iar gandirea rationala este un mare avantaj pentru tine. Poate este momentul sa iei acele decizii pe care le-ai tot amanat de ceva vreme.

HOROSCOP 8-14 februarie GEMENI

Esti foarte sensibil si emotiv in aceste zile. Tensiunea emotionala dintre tine si o alta persoana este in crestere, asa ca ar trebui sa te pregatesti sa abordezi lucrurile cat mai calm. Te asteapta schimbari bruste, ceea ce nu este un lucru neaparat rau, pentru ca te-ai plictisit deja de rutina.

HOROSCOP 8-14 februarie RAC

Ai, in sfarsit, mai mult timp pentru persoanele dragi si pentru a rezolva chestiuni ce tin de familie. Atentie, insa, la sensibilitatea exagerata si la tendinta de a lua personal orice lucru marunt, pentru ca atitudinea ta ar putea genera tensiuni si dezechilibre, in special in viata de cuplu.

HOROSCOP 8-14 februarie LEU

Esti mai sensibil decat de obicei, te simti vulnerabil si expus, insa vei reusi sa depasesti aceasta perioada folosind ratiunea. Evita conflictele cu cei din jur si nu pune gaz pe foc in relatii care sunt deja compromise, in special in prima jumatate a saptamanii. Dupa aceea vei simti ca ai recapatat controlul asupra emotiilor si vei reusi sa gestionezi orice mult mai usor. Ai parte de o serie de schimbari care iti dau un suflu nou, entuziasm si optimism.

HOROSCOP 8-14 februarie FECIOARA

Simti nevoia sa petreci mai mult timp cu familia, sa incercati sa va reconectati. Bazeaza-te pe intuitie pentru a iesi din situatii dificile, dar si pe disciplina si organizarea care te caracterizeaza.

HOROSCOP 8-14 februarie BALANTA

A o saptamana exceptionala si tot ce trebuie sa faci este sa abordezi lucrurile cu curaj. Este momentul perfect pentru a te ocupa de situatii solicitante, pentru a atrage atentia asupra ta si dai dovada de perseverenta. Creativitatea te va ajuta sa gasesti de fiecare data cea mai buna solutie, dar si sa scapi de stresul care iti da batai de cap. Ai o atitudine calma si asta te ajuta sa te bucuri de viata, in ciuda presiunii si a rutinei zilnice.

HOROSCOP 8-14 februarie SCORPION

Saptamana aceasta emotiile dicteaza totul in viata ta. Desi poate fi un lucru bun, nesigurantele pe care le-ati tot interiorizat v-ar putea da batai de cap, mai ales in plan sentimental. Aveti nevoie de sprijin si de asigurari din partea celor dragi pentru a reusi sa va simtiti in siguranta si pentru a va recapata increderea. Faptul ca reusiti, totusi, sa comunicati foarte bine cu cei din jur va va fi de mare ajutor.

HOROSCOP 8-14 februarie SAGETATOR

Treci printr-o perioada excelenta, draga Sagetatorule! Stii exact ce ai de facut pentru a obtine ceea ce iti doresti si dai dovada de o determinare iesita din comun, chiar daca te vei simti epuizat. Optimismul te face sa fii activ si energic in orice faci. Sfarsitul de saptamana va aduce o stare de pace in relatia ta, care in ultima vreme a fost usor zdruncinata. Profita de aceasta perioada de acalmie!

HOROSCOP 8-14 februarie CAPRICORN

O furtuna emotionala te poate impiedica sa vezi lucrurile clar si sa identifici o serie de oportunitati ce iti ies in cale. Universul lucreaza in favoarea ta, insa e nevoie sa faci si tu eforturi pentru ca sansele sa se poata concretiza.

HOROSCOP 8-14 februarie VARSATOR

Lucrurile se petrec pe repede-inainte in viata ta. Esti entuziasmat, nu poti sta o clipa locului si ai tendinta sa fortezi nota de multe ori. Opreste-te din cand in cand, trage aer in piept si incearca sa analizezi lucrurile, pentru a evita greseli pe care le vei plati scump.

HOROSCOP 8-14 februarie PESTI

Esti mai vulnerabil si mai sensibil decat de obicei. Ai o senzatie de dezechilibru pe care simti ca nu o poti depasi deat cu ajutorul familiei si al prietenilor. Nu te autoizola, daca vrei sa pastrezi un oarecare control. Fii sincer cu cei care tin la tine si impreuna veti gasi solutii la problemele care te deranjeaza. Nu te opune schimbarilor care apar in viata ta pentru ca, pe termen lung, sunt spre binele tau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare