Horoscop saptamanal

#horoscop succes #horoscop bani #horoscop # horoscop 21-27 decembrie

HOROSCOP bani si succes 21-27 decembrie. Reusite si schimbari de bun augur pe final de an

Solstitiul de iarna si Conjunctia Gigantilor Jupiter-Saturn in Varsator este momentul unor noi inceputuri si multi nativi vor simti din plin influentele acestor fenomene in planul carierei.

HOROSCOP bani si succes. Previziuni pentru toate zodiile

Saptamana Craciunului aduce pentru multi noi oportunitati de angajare sau de promovare, castiguri banesti si succes. Atentie, insa, la tensiunile ce plutesc in aer, pentru ca Luna in Berbec favorizeaza conflictele si luptele murdare.

HOROSCOP 21-27 decembrie BERBEC

Putinele zile de lucru ramase din acest an se vor dovedi a fi foarte productive. Comunici mai bine cu colaboratorii si reusesti sa finalizezi cu succes tot ce ti-ai propus. Incearca sa tii cont si de sugestiile altora pentru ca s-ar putea dovedi a fi idei profitabile.

Cumparaturile de sarbatori nu ti-au destabilizat bugetul si reusesti sa te achiti de obligatii financiare pe care le-ai neglijat.

HOROSCOP 21-27 decembrie TAUR

Ai o saptamana scurta la serviciu, datorita Craciunului, insa vei da dovada de creativitate si reusesti sa pui la punct lucruri pe care le-ai tot amanat. Profita de orice ocazie pentru a-ti asigura viitorul! Mos Craciun s-ar putea sa vina mai devreme la tine cu oportunitati ce se vor dovedi a fi foarte profitabile.

Cheltui mult pe ultima suta de metri, inainte de Craciun, insa nu uita ca exista viata si dupa Sarbatori!

HOROSCOP 21-27 decembrie GEMENI

Spiritul Sarbatorilor a ajuns si la voi la serviciu, iar atmosfera pozitiva te ajuta sa rezolvi probleme si sa iei decizii la care te gandeai deja de ceva vreme. Nu este exclus sa va schimbati jobul pe final de an, iar alegerea se va dovedi a fi inspirata.

In ciuda cheltuielilor majore din perioada Sarbatorilor, sunteti stabili din punct de vedere financiar. Ramaneti, insa, precauti tocmai pentru a pastra aceasta stabilitate.

HOROSCOP 21-27 decembrie RAC

Lucrurile merg bine la serviciu, asa ca nu ar trebui sa lasati nervozitatea din aceasta perioada sa strice ceva sau sa provoace conflicte cu colegii. Doar cei prudenti si hotarati vor reusi sa isi puna planurile in aplicare si sa profite de oportunitati de a incepe noi colaborari.

Financiar nu stati grozav, asa ca evitati cheltuielile majore in aceasta saptamana.

HOROSCOP 21-27 decembrie LEU

Aveti parte, in sfarsit, de stabilitate in cariera si profitati de oportunitatile de a creste profesional. Ati putea negocia colaborari noi, care se vor dovedi foarte fructuoase.

Cand credeati ca ati terminat cu cheltuielile pentru Craciun, apar unele neprevazute si veti avea nevoie de un plan solid pentru a nu va pierde stabilitatea financiara.

HOROSCOP 21-27 decembrie FECIOARA

Sunteti vedete la serviciu in aceste zile. Stiti sa va puneti in evidenta priceperea si talentele, iar dinamismul si energia sunt la cel mai inalt nivel. Atentie la tentatia de a cheltui inutil!

HOROSCOP 21-27 decembrie BALANTA

Lucrurile merg cum nu se poate mai bine pe final de an. Rezolvi chestiuni care ti-au facut viata grea pana acum si simti in sfarsit gustul succesului.

Financiar lucrurile arata destul de bine si chiar se arata un bonus care iti va aduce o mare satisfactie.

HOROSCOP 21-27 decembrie SCORPION

Ai o saptamana linistita la serviciu. Incearca sa iti tii ideile pentru tine pentru ca sunt ochi si urechi care ti le-ar putea fura. Daca ai o oferta de a-ti schimba jobul, ar fi indicat sa o analizezi cu atentie si sa nu iei decizii pripite. Financiar lucrurile stau bine, insa asta nu inseamna ca iti poti face de cap.

HOROSCOP 21-27 decembrie SAGETATOR

La serviciu lucrurile arata bine si se prefigureaza schimbari pozitive. E rost de noi colaborari, insa analizati cu atentie toate oportunitatile. Daca in ultima vreme ati avut de a face cu situatii problematice, care v-au facut sa stagnati, acestea se vor rezolva in avantajul vostru.

Financiar stati destul de bine, dar este indicat sa fiti chibzuiti!

HOROSCOP 21-27 decembrie CAPRICORN

Simtiti deja de multa vreme nevoia unei schimbari, iar in aceste zile apar oportunitatile pe care le asteptati. Fie decideti sa va schimbati jobul, fie aveti parte de o promovare; oricum ar fi, aceasta saptamana va deschide noi cai si va dau ocazia sa va puneti mai bine in valoare talentul si priceperea.

Aveti ocazia sa va sporiti veniturile si sa va echilibrti din punct de vedere financiar.

HOROSCOP 21-27 decembrie VARSATOR

Dupa o perioada tulbure, se reinstaleaza ordinea in viata profesionala. Invatati sa profitati de orice ocazie pentru a va atinge scopurile. Nu va asumati riscuri ce va vor da batai de cap din punct de vedere financiar.

HOROSCOP 21-27 decembrie PESTI

Fiti atenti la mutarile pe care le faceti, mai ales la inceut de saptamana. Nu este momentul pentru decizii radicale si cu atat mai putin pentru conflicte cu colegii sau cu superiorii.

Desi spiritul sarbatorilor v-a cuprins cu totul, evitati cheltuielile care v-ar putea destabiliza bugetul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro