Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop bani #horoscop

HOROSCOP bani si succes 3-9 mai. Evitati speculatiile financiare

 

Horoscop bani si succes 3-9 mai. Planetele favorizeaza castigurile neasteptate, insa ar fi bine sa evitati asumarea de riscuri inutile in plan financiar.

Horoscop bani si succes 3-9 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Speculatiile financiare pot sa va destabilizeze bugetul in aceste zile. Propuneri ce pot sa para tentante si ce par a aduce castiguri imediate s-ar putea dovedi a fi adevarate capcane, mai ales daca vin din partea unor persoane cu interese ascunse.

HOROSCOP 3-9 mai BERBEC

Sectorul colaborarilor este bine aspectat si ai putea primi oferte interesante in aceasta perioada. Proiecte mami vechi nu mai pot fi amanate. Incearca sa te ocupi doar de lucrurile care sunt urgente. In plan financiar, reusesti sa te echilibrezi, in ciuda unor cheltuieli facute in pripa.

HOROSCOP 3-9 mai TAUR

Viata profesionala este promitatoare si se ivesc chiar si oportunitati de promovare. Noi usi sunt pe cale sa ti se deschida si iti vor rasplati ateptarile dupa toata munca din ultima vreme. Actioneaza cu diplomatie si flexibilitate.

Acorda o atentie deosebita felului in care gestionezi finantele si incearca sa nu faci cheltuieli sub imperiul primului impuls. Moderatia poate face minuni.

HOROSCOP 3-9 mai GEMENI

Lucrurile merg bine la serviciu, atat timp cat stii sa iti impui limite. Gestioneaza-ti anxietatea, pentru ca altfel vei ramane fara energie. Programeaza-ti atent sarcinile, pentru a te achita cu brio de ele.

Financiar stai mai bine, dar incearca sa nu iti asumi riscuri inutile.

HOROSCOP 3-9 mai RAC

Ai nevoie de multa disciplina si prudenta in aceasta perioada. Evita, daca este posibil, sa semnezi contracte. In plan financiar nu se anunta curand vremuri mai bune, insa ai obtinut un oarecare echilibru pe care ar fi pacat sa il pierzi.

HOROSCOP 3-9 mai LEU

Viata profesionala este relativ linistita, atat timp cat respecti un plan bine stabilit. Dozeaza-ti cu atentie banii si cheltuielile si totul va fi bine.

HOROSCOP 3-9 mai FECIOARA

Intampini ceva probleme la serviciu in aceste zile, dar este bine sa incerci sa iti pastrezi mintea limpede pentru a gasi solutiile potrivite. Nu stai grozav cu banii, dar lucrurile se vor imbunatati curand, cu conditia sa nu faci acum mutari neinspirate.

HOROSCOP 3-9 mai BALANTA

Te asteapta o serie de schimbari, care trebuie tratate cu grija maxima. Increderea pe care o acorzi colaboratorilor va fi determinanta.

Te ingrijoreaza situatia financiara, mai ales ca ai cheltuit mult in ultima vreme; discuta cu persoane de incredere pentru a gasi solutii de a-ti spori veniturile.

HOROSCOP 3-9 mai SCORPION

Sectorul profesional este favorizat de astre si succesul este aproape. Actioneaza cu prudenta si totul va decurge conform planului; nu rabufni in fata superiorilor, nici macar atunci cand spun ceva gresit, ci incearca sa vii cu argumente solide.

HOROSCOP 3-9 mai SAGETATOR

Orice problema intampini la serviciu se va rezolva daca inveti sa colaborezi cu altii. Vei primi oferte interesante, care merita toata atentia ta. Unii incearca sa iti intinda capcane, dar vestea buna este ca dupa aceasta perioada vei sti cine merita cu adevarat increderea ta.

Financiar este loc de mai bine, iar pentru asta trebuie sa iti dozezi cu atentie cheltuielile.

HOROSCOP 3-9 mai CAPRICORN

Se anunta schimbari benefice in cariera, chiar daca totul nu va fi doar lapte si miere. E posibil sa faci o calatorie in interes de serviciu si poti profita de ocazie pentru a-ti face si mici placeri.

Evita riscurile financiare in aceasta perioada.

HOROSCOP 3-9 mai VARSATOR

Ar fi bine sa te rezumi la ce ai tu de facut si la indeplinirea sarcinilor zilnice, fara a te implica in chestiuni care nu te privesc. Actioneaza profesionist si cu disciplina si analizeaza cu atentie eventuale oferte pe care le primesti in aceasta perioada.

Cheltuieli neasteptate iti dau bugetul peste cap.

HOROSCOP 3-9 mai PESTI

Astrele joaca in echipa ta in aceasta saptamana si te ajuta sa iti atingi scopurile. Dinamismul si pasiunea sunt si ele utile in drumul spre succes. Daca trebuie sa iei decizii importante legate de viitor, te poti bizui pe oamenii in care ai incredere.

Obligatiile financiare iti strica starea de spirit, insa nu te dezechilibreaza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare