Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP bani si succes 8-14 FEBRUARIE. Nu lasa emotiile sa iti afecteze proiectele

Comunicarea cu colegii si colaboratorii este favorizata de astre. Tineti-va emotiile sub control pentru a putea profita de oportunitatile ce se ivesc.

HOROSCOP bani si succes. Previziuni complete pentru perioada 8-14 februarie

Cei mai multi nativi reusesc sa scape de grijile profesionale in aceasta saptamana. Se prefigureaza schimbari neasteptate, care pe termen lung se vor dovedi de bun augur.

HOROSCOP 8-14 februarie BERBEC

Te asteapta lucruri bune in cariera si in plan financiar. Foloseste-ti creativitatea pentru a scapa de stres, pentru a gasi alternative acolo unde pare ca ai dat de un drum inchis. Foloseste stresul si presiunea in favoarea ta, devenind mai creativ si mai productiv. In plan financiar, este momentul sa iei deciziile pe care poate le-ai amanat in ultima vreme; doar asa vei reusi sa iti imbunatatesti situatia in perioada urmatoare.

HOROSCOP 8-14 februarie TAUR

Sunt schimbari neasteptate la orizont. Reusesti sa vezi lucrurile intr-o perspectiva noua si sa te eliberezi de stres si nesiguranta. Daca relatia cu colaboratorii este una tensionata, evita sa pui gaz pe foc si foloseste-ti energia pentru a schimba lucrurile in bine. Cheltuieste-ti banii rational, pentru ca altfel te asteapta vremuri tulburi.

HOROSCOP 8-14 februarie GEMENI

Profita de inventivitatea pe care o ai in aceste zile pentru a gasi solutii la probleme ce pareau fara iesire. E posibil sa dai de cap unui proiect care stagna de multa vreme, asa ca pregateste-te sa culegi, in sfarsit, roadele. Nu te arata reticent la schimbari, pentru ca ele vor fi de bun augur. In plan financiar ar trebui sa dai dovada de mai mult pragmatism si de mai multa organizare.

HOROSCOP 8-14 februarie RAC

Ai parte de schimbari care iti convin de minune. Fie ca incepi un job nou, fie ca esti promovat la actualul loc de munca, fie ca demarezi un proiect la care visai de ceva vreme, vei simti acea multumire care de provoaca sa dai totul. Relatia cu colegii este una buna si reusesti sa formezi aliante importante pentru viitor. Nu ar strica sa profiti de acest moment al schimbarii si in plan financiar, unde ai nevoie de ceva mai multa ordine pentru a scapa de stres.

HOROSCOP 8-14 februarie LEU

Esti plictisit si epuizat de toata rutina de care ai parte in cariera. Ai ajuns deja la capatul rabdarii si simti ca nu mai poti sa faci mereu aceleasi lucruri. Vestea buna este ca schimbarea este la orizont si ca rabdarea de care ai dat dovada pana acum va fi, in sfarsit, rasplatita. Schimbari in bine se anunta si in sectorul financiar, asa ca profita de ele fara ezitare.

HOROSCOP 8-14 februarie FECIOARA

Este momentul sa finalizezi proiecte care au cam batut pasul pe loc in ultima vreme si sa iti planuiesti deja urmatorii pasi. Fa-o cu calm, cu autocontrol si cu o atitudine pozitiva. Apar oportunitati ce ti-ar putea aduce schimbarile pe care le doreai deja de ceva timp si care se vor reflecta si in plan financiar.

HOROSCOP 8-14 februarie BALANTA

Saptamana aceasta trebuie sa acorzi mai mult timp colaborarilor si sa te asiguri ca munca iti este inteleasa si apreciata. Abilitatile de care dispui iti vor fi de mare ajutor, iar eforturile iti vor fi rasplatite. Ai muncit mult in ultima vreme si asta se vede, in sfarsit, si in plan financiar. Poate este momentul perfect pentru a cere o marire de salariu.

HOROSCOP 8-14 februarie SCORPION

Abilitatile tale de a comunica iti sunt de mare folos in aceasta saptamana, pentru ca te ajuta sa pui bazele unor colaborari ce iti vor aduce mari beneficii in plan financiar.

HOROSCOP 8-14 februarie SAGETATOR

Reusesti sa duci la indeplinire orice iti propui, gratie aptitudinilor, pasiunii si entuziasmului. Starea ta este molipsitoare si nimeni nu se indoieste de deciziile pe care le iei, mai ales daca te afli intr-un post de conducere. Ai o saptamana incarcata la serviciu, iar in weekend, desi ar trebui sa te odihnesti, vei profita de timpul liber pentru a te gandi la colaborari noi si a lua decizii legate de viitor. Financiar stai bine, dar in curand vei sta si mai bine.

HOROSCOP 8-14 februarie CAPRICORN

Ai o saptamana buna si fructuoasa, cu conditia sa reusesti sa iti controlezi emotiile si sa iti pastrezi calmul. Doar asa vei reusi sa te organizezi si sa te achiti de sarcini care simti ca te coplesesc. Fii calculat cu orice cheltuieli care se ivesc pentru ca nu treci printr-o perioada prea buna din punct de vedere financiar.

HOROSCOP 8-14 februarie VARSATOR

Esti dinamic peste masura si asta te ajuta sa realizezi tot ceea ce ti-ai propus. Este momentul potrivit pentru a pune bazele unor noi colaborari.

HOROSCOP 8-14 februarie PESTI

Lucrurile vor merge bine atat timp cat reusesti sa comunici cu colaboratorii. Esti usor instabil emotional si nu ar trebui sa lasi acest lucru sa iti afecteze deciziile din viata profesionala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare