Zodia ta si cariera

#horoscop cariera #horoscop 2014 # bani 2014 #zodii 2014 # cariera 2014 #previziuni astrale

Horoscop cariera 2014: ce iti rezerva astrele in plan profesional

Te intrebi ce iti va aduce noul an in plan profesional? Afla in continuare, in functie de semnul zodiacal sub care te-ai nascut, care va fi parcursul tau in cariera in 2014, ce obstacole vei avea de infruntat, dar si ce succese vei repurta!

Berbec

Chiar daca miscarea retrograda a lui Venus in Capricorn iti va crea o serie de neplaceri in cariera la inceputul lui 2014, ulterior te vei putea bucura de roadele muncii tale din ultimele luni. Anul 2014 indeamna la comunicare si la asumarea de riscuri, ambii factori conturand cadrul perfect avansului in cariera.

Taur

Anul 2014 este o perioada excelenta dezvoltarii de noi aptitudini care iti vor folosi mai tarziu in cariera. In acest sens, in 2014 te-ai putea reapuca de studii sau ai putea investi intr-o serie de cursuri de perfectionare. Indiferent pentru cei vei opta, Venus in casa a noua, a muncii, iti va sprijini eforturile.

Gemeni

Astrele iti sunt favorabile si iti sustin eforturile de avans in cariera pana in luna iulie. Vei fi inspirat, creativ si neobosit in a-ti atinge scopurile in prima parte a anului, ulterior urmand sa te bucuri de roadele bogate ale muncii tale.

Rac

Este anul schimbarilor in cariera pentru Raci! Iar schimbarile se anunta de bun augur, intrucat sunt corelate dezvoltarii si progreselor inregistrate pe plan profesional. Astfel, ai toate sansele sa ocupi o pozitie superioara celei actuale in 2014 sau sa invesesti intr-o afacere, care se va dovedi profitabila.

Leu

Sub influenta lui Pluto in casa muncii Leului, nativul va munci cat 10 in 2014 pentru a-si atinge scopurile profesionale. Totusi, se recomanda prudenta, mai ales in prima parte a anului, cand ti se vor preda o serie de lectii despre mandrie, orgoliu si efectele lor nocive.

Fecioara

Calatoriile in interes de serviciu ar putea fi in prim-plan in 2014, la fel si exprimarea artistica, prin scris, pictura, muzica etc., pentru Fecioarele care activeaza intr-un domeniu creativ. Capacitatea ta extraordinara de munca si de sacrificiu va fi testata in a doua parte a anului cand exista riscul unor conflicte majore in plan profesional.

Balanta

Oportunitatile de avans in cariera nu lipsesc in 2014, ceea ce nu inseamna ca nu te vei confrunta si cu o serie de obstacole destul de dificile pe plan profesional. In 2014, munca pe cont propriu este favorizata in detrimentul colaborarilor, cele din urma fiind mai degraba problematice.

Scorpion

In 2014, iti va fi testata rabdarea si perseverenta. Cu alte cuvinte, vei descoperi ca nimic valoros nu se obtine cu usurinta: pentru a-ti atinge scopurile profesionale, va trebui sa muncesti pe masura.

Sagetator

Prima parte a anului este lipsita de evenimente majore in plan profesional. Lucrurile se schimba incepand cu luna iunie, cand eforturile tale vor fi sustinute de astre in special daca se vor indrepta catre specializari si studii care sa iti aduca, ulterior, avansul in cariera.

Capricorn

2014 este anul carierei pentru Capricorni. Desi obstacolele nu vor lipsi, in special in prima jumatate a anului, oportunitatile existente, corelate ambitiei si puterii tale de munca, contureaza un an excelent in plan profesional. Ti se ofera sansa unor schimbari profesionale pentru care poate ai muncit ani de zile si pe care le asteptai, asadar, cu sufletul la gura.

Varsator

Anul 2014, la fel ca anii trecuti, este un an al ambitiei si a-l dorintei arzatoare de avans in cariera, gratie prezentei lui Saturn in casa carierei. Cu sprijinul acestei planete, vei munci la fel de sustinut si in 2014 si te vei bucura curand de roadele muncii tale asidue. Atentie la conflictele cu cei din jur, care ar putea degenera in absenta unei gestionari eficiente.

Pesti

Anul 2014 debuteaza cu energie si chef de treaba - initiativele la locul de munca nu iti vor lipsi, fapt care te va pune instant in lumina reflectoarelor. Totul este sa gestionezi cu prudenta acest aspect favorizant, din cauza planetelor Marte si Uranus care te pot impinge catre asumarea unor riscuri in cariera carora, ulterior, nu le vei putea face fata. Se recomanda o atitudine chibzuita, asadar, cel putin pana in luna iulie.

Sursa foto: venuscablejoints.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro