Horoscop saptamanal

#horoscop cariera #horoscop bani #horoscop #luna plina # eclipsa de luna

HOROSCOP saptamanal 30 noiembrie - 6 decembrie. Probleme mari la serviciu si surprize neplacute cu banii

Saptamana dinainte de venirea lui Mos Nicolae nu se arata prea prietenoasa cu zodiile. Eclipsa de Luna plina tulbura putin lucrurile pentru multi nativi si putini se vor putea considera norocosi in aceste zile.

HOROSCOP bani si cariera pentru toate zodiile

Financiar si la serviciu, cele mai multe zodii nu stau deloc pe roze la inceputul lunii cadourilor. Sunt, insa, si cativa nativi rasfatati de astre.

Horoscop cariera BERBEC 30 noiembrie - 6 decembrie

Saptamana aceasta la serviciu totul pare ca mersul pe sarma. Orice pas gresit va poate narui toate eforturile din ultima vreme. Trebuie sa ramaneti realisti si atenti in permanenta pentru a evita capcane si greseli. Financiar nu stati grozav, asa ca aveti grija sa nu va afundati si mai tare, din cauza cheltuielilor nesabuite.

Horoscop cariera TAUR 30 noiembrie - 6 decembrie

Se pot isca mici conflicte sau neintelegeri cu colegii de serviciu. Cheia rezolvarii lor sta in tact, calm si politete.

Din punct de vedere financiar lucrurile incep sa se aseze, dupa o perioada ceva mai tulbure. Nu va relaxati insa prea mult si ganditi lucrurile in perspectiva, pentru ca nu se stie cand se intoarce din nou roata.

Horoscop cariera GEMENI 30 noiembrie - 6 decembrie

Trebuie sa dati dovada de responsabilitate si maturitate la serviciu. Este momentul sa faceti pasi mici, dar hotarati catre succes si sa nu uitati ca graba strica treaba. Sectorul finantelor nu arata grozav, asa ca ar fi bine sa faceti o lista de prioritati si sa scapati de acele obligatii care sunt o sursa de stres.

Horoscop cariera RAC 30 noiembrie - 6 decembrie

Apar oportunitati de noi colaborari, insa trebuie sa cantaresti totul cu atentie pentru ca unele lucruri nu sunt ce par a fi. Ai nevoie de mult realism si pragmatism. Spre sfarsitul saptamanii iti apar noi surse de venit, intr-un moment in care lucrurile pareau ca stagneaza din punct de vedere financiar.

Horoscop cariera LEU 30 noiembrie - 6 decembrie

Aveti o saptamana prolifica, in care veti fi creativi si activi si in care reusiti sa va atingeti scopurile. Este mai bine sa te bazezi pe propriile forte, pentru ca nu este o perioada in care colaborarile sa fie favorizate de astre; conflictele sunt la un pas sa izbucneasca, prin urmare tineti-va departe de ele.

Financiar nu stati grozav, asa ca acordati mare atentie acestui sector si felului in care va cheltuiti economiile.

Horoscop cariera FECIOARA 30 noiembrie - 6 decembrie

Sectorul carierei nu este deloc bine aspectat in aceste zile. Munca iti va fi ingreunata si data peste cap de numeroase obstacole si dificultati, aparute parca de nicaieri.

Din punct de vedere financiar nu ai motive de ingrijorare, insa nu ar strica sa faci un plan al cheltuielilor, pentru a sti exact pe ce te bazezi in luna cadourilor.

Horoscop cariera BALANTA 30 noiembrie - 6 decembrie

Esti printre putinii nativi care nu au de ce sa se planga la serviciu saptamana aceasta. Totusi, deschide bine ochii atunci cand trebuie sa semnezi contracte noi, atentie la colaboratori si la oportunitatile care par prea bune ca sa fie adevarate.

Cand vine vorba de bani, nu ar strica sa dai dovada de ceva mai multa responsabilitate; lucrurile nu stau grozav si cu siguranta nu iti doresti o gaura neagra in buget chiar inainte de sarbatori.

Horoscop cariera SCORPION 30 noiembrie - 6 decembrie

Lucrurile stau cum nu se poate mai bine la serviciu in aceasta perioada, ai parte de conditii de lucru exceptionale, asa ca nici sa nu te gandesti sa faci vreo schimbare, daca nu vrei sa se aleaga praful de tot ce ai facut pana acum. Cu rabdare si efort sustinut, vei reusi sa faci ce stii mai bine, iar acest lucru se va vedea.

Financiar poate ar fi mai bine sa nu iti mai asumi si alte riscuri, dupa o perioada in care ai cam facut cheltuieli hazardate. Ai putina rabdare, iar in scurt timp lucrurile se vor aseza pe un fagas normal.

Horoscop cariera SAGETATOR 30 noiembrie - 6 decembrie

Este momentul sa pui in aplicare planuri si idei pe care le-ai tot amanat in ultima vreme. Fa lucrurile pas cu pas, pentru ca prea mult entuziasm ar putea fi daunator. Ai nevoie de concentrare maxima pentru a-ti atinge telurile.

Horoscop cariera CAPRICORN 30 noiembrie - 6 decembrie

Nu este cea mai buna saptamana pentru tine la serviciu; esti iritabil si ar fi bine sa eviti sa iei decizii majore. Ar fi bine sa lasi lucrurile sa isi urmeze cursul firesc, desi s-ar putea sa iti fie cam greu.

Sectorul financiar primeste o lovitura din cauza unor cheltuieli neplanificate, ce se vor dovedi o adevarata sursa de stres.

Horoscop cariera VARSATOR 30 noiembrie - 6 decembrie

Trebuie sa dai dovada de flexibilitate, inteligenta si corectitudine la serviciu pentru a-ti asigura jobul. Colaboreaza doar cu colegii in care ai incredere maxima si ramai fidel principiilortale, Varsatorule, iar la final vei fi rasplatit. Chiar daca financiar nu stai atat de bine cat ti-ai dori, nu ai de ce sa te plangi.

Horoscop cariera PESTI 30 noiembrie - 6 decembrie

Ai nevoie de mult realism in aceasta saptamana la serviciu, pentru a gestiona problemele cu maturitate si responsabilitate. S-ar putea sa afli ca unii colegi nu sunt cum ii credeai; colaborarile se vor dovedi prolifice, iar finantele par sa se imbunatateasca, ceea ce este o mare usurare inainte de sarbatori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro