Astrologie

#discutii Taur #taur #horoscop #astrologie

Maria Sarbu, astrolog: 10 replici pe care sa le eviti in dialogul cu un Taur

Maria Sarbu, astrolog: 10 replici pe care sa le eviti in dialogul cu un Taur

Taurul este zodia pe care o iubim cu toti. El este atat de hotarat si de determinat incat nu ai cum sa nu il indragesti. 
Taurul mizeaza pe confort si pastreaza in viata lui tot ceea ce ii este bun si cald. El se va indeparta de instabilitate si destabilizare imediat. Iar daca vrei sa il ai fericit in preajma, atunci ai nevoie sa eviti anumite replici si contexte. Nu il face sa se incapataneze pentru ca ai putea sa ii pierzi respectul si atunci va fi inutil sa mai ramai.

Iubeste luxul si frumosul, este devotat si increzator si puternic. Femeia Taur este o adevarata comoara, iar barbatul Taur este un partener ravnit de toate nativele oricarei zodii. Sunt dintre cei mai indragiti parteneri si adesea si ce mai placuti.

Daca nu vrei sa dai gres in povestea voastra, atunci trebuie sa eviti urmatoarele atitudini si replici:

“Nu avem”

“N-am bani sa...”

“Nu ne permitem”

“Schimba-te”

“Hai sa modificam totul de la zero”

“Ma duc singur/a”

“Nu mai cheltui atat de mult”

“Renunta la ...”

“Hai sa cautam ceva mai ieftin”

“Grabeste-te”

Sunt uneori momente cand, desigur, nu poti fara aceste observatii, dar daca tonul este nepotrivit si intervine repetitivitatea, atunci poate ca riscati sa va indreptati spre despartire. 

Ai putea obtine o relatie frumoasa, plina de magie daca vei sti sa ii oferi confortul in care sa se simta stabil. Este un vanator de oportunitati si daca te-a ales atunci ramai o oportunitate si nu o pacoste.

Sursa foto: canadianrealestatemagazine.ca

  •  
  •