Horoscop zilnic

#leu #horoscop #zodie

Zodia Leu

Profil astrologic

Simbolul tau Leul, regele tuturor animalelor, a fost mult timp asemuit cu semnul tau dominant Soarele, regele planetelor solare. Numai Soarele iti asigura forta vitala de viata prin lumina pe care o emite. In mod natural iti doresti sa ajungi in centru atentiei. Esti o proiectie a increderii, nobilitatii, a curajului, puterii si virilitatii leului. Asemeni regilor si reginelor de altadata simti ca este dreptul tau din nastere sa fii in centrul atentiei cu toti ceilalti depinzand de intelepciunea si indrumarea ta. Iti place sentimentul pe care ti-l da puterea si vei cauta moduri de obtinere a pozitiei de conducere pe care simti ca o meriti.

Cuvantul tau cheie este RECUNOASTEREA (de catre ceilalti). Esti in culmea fericirii atunci cand ceilalti iti recunosc calitatile, puterea si autoritatea. Daca o vor face, vei avea posibilitatea sa te impui in varful erarhiei. In lumea ta tu faci regulile si le ceri tuturor sa le urmeze daca vor sa participe la jocul tau.

Motivatia ta principala este sa fii capabil sa te exprimi si sa creezi o impresie cat mai puternica. Duse la extrem, tendintele tale naturale pot duce la un egoism excesiv care te va domina si cuceri fara sa-ti mai pese de bunastarea subordonatilor sau angajatilor. Semnele de care trebuie sa te feresti: incapatanarea, stilul dictatorial si un sarcasm usturator.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare