Horoscop lunar

#zodii iulie #schimbari iulie #astrologie #zodiac

Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog: Schimbarile emotionale si de interese pentru toti nativii in luna iulie

Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog:  Schimbarile emotionale si de interese pentru toti nativii in luna iulie

Plina vara si concedii, multe zile calduroase si evenimente astrale benefice. Pentru cei mai multi dintre noi va fi o luna favorabila si de succes. Cele mai pozitive aspecte vor fi cele familiale, traditional sau nu este luna in care se aduna la un loc cei mai multi tineri spre a intemeia o noua casa. Emotiile, sentimentele si afectivitatea are si ea de castigat in aceasta luna.
 

Sanatatea este pusa sub multe semne de intrebare pentru cei care sunt mai emotivi si in  general se vor distinge probleme ale sistemului digestiv, organe genitale sau migrene. 

Zodiile aspectate cel mai putin favorabil vor fi Berbecul si Balanta. Pentru ei fiind specific mai grea aceasta luna in fiecare an.

Privind in viitor si observand aspectele ulterioare, indraznesc sa deosebesc aceasta luna ca fiind mai buna decat ceea ce va urma in urmatoarele 90 zile. Tot in perioada aceasta vom pune bazele unor proiecte ce vor lua amploare dupa vara anului urmator si vor ajunge la succes in maxim 3 ani.

As atrage atentia asupra catorva zile in mod special: 5, 12 si intervalul cuprins intre 20-25 Iulie. Ziua de 5 va fi una foarte buna sau foarte incurcata. Incarcatura ei karmica fiind echivalenta unei urcari formidabile sau a unei coboriri neasteptate, in functie de aspectele individuale.

Ziua de 12 Iulie va aduce o energie mai veche in ideea de a termina lucruri abandonate in timp. Iar intervalul 20-25 Iulie va fi unul care va presara atat sare cat si piper in viata fiecaruia. Femeile vor fi mai certarete, sunt posibile noi conflicte de interese, dialoguri care vor semnifica doar startul unor lungi negocieri. In aceasta saptamana vor debuta multe idei si intelegeri, decizii care vor fi finalizate si materializate in mijlocul lunii Septembrie. 

Dar pana atunci vom traversa un August plin de aspecte si schimbari mari, tocmai de aceea nu putem prevedea deciziile finale, ci le vom lua pas cu pas, pe masura ce evenimentele se vor derula. Vom vedea ulterior despre ce drame, idei, intalniri, decizii si intelegeri va fi vorba pentru fiecare zodie in parte. 
Nu pot trece cu vederea nici aspectele lunii si ale soarelui pe parcursul lunii Iulie, respectiv 8-9 Iulie luna plina pe axa Rac-Capricorn si 23 Iulie, luna noua in Leu.
Si ele vor genera schimbari, unele emotionale si altele de interese.

Sa avem o luna de vara relaxanta si plina de valori!

Sursa foto: Pinterest 

Daca doresti o astrograma sau sa te programezi la o sedinta la cabinetul astrologic, lasa-ne datele si vei fi contactat in cel mai scurt timp!


  •  
  •