Horoscop lunar

#horoscop ianuarie #zodii bani # zodii ianuarie

Horoscop bani: cum stai cu bugetul in ianuarie 2014

In general, bugetul din luna ianuarie este mai putin generos decat in restul anului, dupa cheltuielile specifice sarbatorilor de iarna. Daca astrele te ajuta sau nu sa faci fata provocarilor financiare, iti spune horoscopul banilor pentru luna ianuarie 2014!

Berbec

Banii nu te vor coplesi (pozitiv) in luna ianuarie 2014, nu doar din pricina comportamentului tau risipitor de la sfarsitul lunii decembrie, ci si din cauza unor surprize neplacute de la serviciu. Este foarte posibil sa aiba loc cateva schimbari la locul de munca, care sa iti afecteze in mod direct veniturile. Daca mai ai cateva economii, pastreaza-le pentru zile negre!

Taur

Fara doar si poate, resimti din plin eforturile financiare din ultima perioada. Dar cum ti-ai satisfacut din plin toate poftele in mini-vacanta de iarna, nu prea mai ai motive sa faci cheltuieli consistente. In ianuarie, vei adopta o strategie sanatoasa de gestionare stricta a resurselor, care te va ajuta sa "supravietuiesti" cu brio pana la primul salariu.

Gemeni

Luna ianuarie nu iti aduce suprize majore pe plan financiar, unde lucrurile vor ramane pe loc. Ramai pe linia de plutire cu banii, insa incepi sa iti doresti o evolutie din acest punct de vedere. Iata de ce, pana la finalul lunii, este foarte posibil sa incepi noi proiecte care sa iti rotunjeasca veniturile, strategie de bun augur la inceput de an.

Rac

Nu te lasa descurajat/a de golurile din buget pe care le-ai capatat in ultima luna, ianuarie vine cu oportunitati noi de castig. Din fericire, nu iti lipsesc ideile si entuziasmul de a castiga venituri suplimentare, asa ca pune in aplicare acele proiecte indraznete la care te gandesti si nu vei regreta deloc. Anul 2014 se anunta pentru tine unul bogat!

Leu

Nu ai inotat in bani nici la sfarsitul anului trecut, de aceea te-ai limitat la ceea ce ti-a permis bugetul personal si bine ai facut. In ianuarie constati ca ai destui bani sa te descurci onorabil, fara sa apelezi la ajutorul altora. Ai grija sa nu imprumuti bani, ai multe sanse sa nu iti mai recuperezi paguba.

Fecioara

Luna ianuarie te surprinde intr-o perioada financiara stabila, dar care mai are mult loc de imbunatatiri. Prin urmare, te ambitionezi sa excelezi profesional, sa urci in ierarhie si sa iti cresti remuneratia lunara, asta daca asculti impulsul astrelor. Profita de aceasta perioada prolifica dezvoltarii tale la serviciu si, pana la primavara, vei inota in bani.

Balanta

Nu va fi usor sa te descurci financiar in aceasta perioada, influentele astrale te determina sa cheltuiesti mai mult decat iti poti permite. Dramuieste-ti cu atentie resursele disponibile, limiteaza-te la nevoile de baza si incearca din rasputeri sa te redresezi, altfel datoriile vor ajunge sa te copleseasca.

Scorpion

La inceputul lunii, nu vei vedea prea multe sanse de a te pune pe picioare cu banii, dupa ce i-ai risipit necumpatat in ultima perioada. Inainte sa iti pierzi de tot speranta, deschide bine ochii si profita de orice oportunitate de a face bani in plus. Pana la finalul lunii, vei observa ca bugetul tau incepe sa isi revina considerabil.

Sagetator

Uita de banii cheltuiti cu generozitate de sarbatori, caci luna ianuarie poate fi una buna pentru venitul tau personal. Sunt sanse mari sa ti se mareasca salariul, sa primesti o mostenire sau sa recuperezi o suma importanta imprumutata cuiva in trecut. Oricum ar fi, asteapta-te ca bugetul tau sa isi revina la inceputului anului 2014.

Capricorn

Nu te ingrijora din cauza banilor in luna ianuarie 2014, astrele te ajuta sa fii ca un magnet catre atrage venituri si recompense din toate partile. Constiinciozitatea ta de la serviciu va da roade imediat, vei primi cadouri, mici atentii sau vei castiga premii la concursuri. O marire de salariu nu este nici ea exclusa!

Varsator

Chiar daca nu te vei imbogati in luna ianuarie, situatia ta financiara va fi una stabila. Reusesti sa iti organizezi eficient cheltuielile, te adaptezi foarte usor oricaror conditii, traiesti modest si iti pastrezi economiile pentru perioade dificile. Cumpatarea ta va da roade, cu siguranta, in perioada imediat urmatoare.

Pesti

Acum ca ti-ai luat portia generoasa de distractie si ai cheltuit cu generozitate sume frumusele, vrei sa te retragi in cochilia ta si sa sistezi orice extravaganta pe plan financiar. Lipsurile materiale pe care le resimti in ianuarie te motiveaza sa formulezi planuri de rotunjire a veniturilor pe viitor, care au sanse mari sa se si concretizeze.

Sursa foto: webdesignerdepot.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro