Horoscop lunar

#horoscop martie #horoscop

HOROSCOP bani si succes MARTIE 2021. Perioada complicata pentru trei zodii. Cine primeste o marire de salariu

Majoritatea nativilor din zodiac vor avea o luna martie prolifica, insa nu toata lumea este la fel de norocoasa. Cei care vor reusi sa tina lucrurile sub control in cariera vor avea si satisfactii financiare.

HOROSCOP bani si succes MARTIE 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Astrele au pregatit o luna incarcata, cu toate ca cei mai multi dintre noi am fi tentati sa ne uitam pe feresastra sau sa ne plimbam prin parcuri pentru a admira spectacolul naturii ce renaste. Nu toti nativii isi permit, insa, "luxul" unor zile libere.

HOROSCOP MARTIE 2021 BERBEC

Financiar stai destul de bine; suficient de bine pentru a nu-ti bate capul cu lucruri "administrative". Jobul trece in plan secund si acorzi mai mult timp chestiunilor legate de familie. Atat timp cat te tii de program si ai grija si la sanatate, nu ai niciun motiv de ingrijorare.

HOROSCOP MARTIE 2021 TAUR

S-ar putea sa te gandesti sa iti schimbi jobul sau poate ai parte de ceva probleme la serviciu care te fac sa te temi pentru siguranta postului tau. Chiar daca vei munci mai mult, nu iti neglija sanatatea. Apele se vor linisti dupa data de 20.

HOROSCOP MARTIE 2021 GEMENI

Astrele ti-au rezervat surprize placute in cariera si iti scot in cale oportunitati de care ar fi bine sa profiti. Planul financiar arata cu adevarat bine dupa mult timp. Daca faci afaceri, acestea vor merge mult mai bine luna aceasta, insa ai grija sa nu neglijezi familia.

HOROSCOP MARTIE 2021 RAC

Luna aceasta nu este deloc luna ta. Lucrurile parca refuza sa se aseze in aceasta perioada si poate nu ar fi rau sa iti iei cateva zile de concediu pentru a nu risca sa le agravezi. Daca iti trece prin cap sa iti schimbi jobul, alunga acest gand pentru ca nu este cel mai bun moment in care sa faci astfel de alegeri. Nu intra in panica si asteapta ca "furtuna" sa treaca. Incearca sa nu iti faci griji pentru bani pentru ca nu vei reusi decat sa iti cresti nivelul de stres, ceea ce ar putea atrage probleme de sanatate.

HOROSCOP MARTIE 2021 LEU

Se anunta schimbari importante, in bine, in cariera. Din fericire, acestea nu atrag mai multe responsabilitati si mai mult timp petrecut la serviciu. Din contra, vei avea in sfarsit timp si pentru tine si vei reusi sa te ocupi si de sanatate. Financiar nu stai grozav si nu este momentul sa te gandesti la o schimbare de job, oricat de tentanta ar putea sa para. Semnarea de contracte noi nu este tocmai o idee buna in aceasta perioada.

HOROSCOP MARTIE 2021 FECIOARA

Lucrurile arata cum nu se poate mai bine in plan profesional si ai putea chiar sa primesti o marire de salariu sau sa fii promovata. Saturn face cartile pentru cariera ta si s-ar putea sa te aduca fix acolo unde ti-ai dorit: intr-o pozitie respectata si bine platita. Bucura-te de oportunitatile care ti se ivesc.

HOROSCOP MARTIE 2021 BALANTA

Financiar nu stai grozav luna aceasta, mai ales in a doua jumatate, cand bugetul tau ar putea incasa o lovitura destul de grea. Concentreaza-te mai mult pe ceea ce trebuie sa inveti, decat pe ceea ce vrei sa obtii, si foloseste informatiile noi in avantajul tau.

HOROSCOP MARTIE 2021 SCORPION

Cariera ta este pe o panta ascendenta, tot ce iese din mainile tale are succes, te bucuri de aprecierea colegilor si a superiorilor. Muncesti mult, unii ar spune ca prea mult, insa chiar nu te deranjeaza. Ba, mai mult, starea de bine pe care o capeti la serviciu se reflecta si in viata de familie; din pacate rezultatele nu se vad si in portofel.

HOROSCOP MARTIE 2021 SAGETATOR

Cariera este unul dintre putinele paliere pe care viata ta functioneaza normal in aceasta perioada. Finantele vor inregistra o imbunatatire in urmatoarea perioada, deci ai un motiv mai putin de a te stresa.

HOROSCOP MARTIE 2021 CAPRICORN

Cariera pare sa treaca in plan secund in martie, desi acest lucru nu te caracterizeaza deloc. Nu ai rezultatele scontate, asa ca te reorientezi catre alte aspecte ale vietii, pana cand te vei simti pregatit sa te apuci din nou de treaba la turatia cu care esti obisnuit. Ai parte de multe vociferari din partea colegilor, iar atitudinea lor iti declanseaza o reactie ostila.

HOROSCOP MARTIE 2021 VARSATOR

Ai momente in care te simti coplesit de responsabilitati, dar iti revii repede si te apuci de treaba. Actiunile tale au succesul scontat, de care vor beneficia si colegii tai.

HOROSCOP MARTIE 2021 PESTI

Nu stai grozav cu banii in martie, iar de aici ar putea porni o serie de discutii in familie. Nici la serviciu nu te simti prea bine, iar comunicarea cu colegii este deficitara. Nu ar strica sa iti iei cateva zile libere si sa faci ceva pentru tine.

FOTO: piqsels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare