Horoscop lunar

# horoscop decembrie 2021 #horoscop #horoscop lunar

HOROSCOP DECEMBRIE 2021. Schimbari si emotii la cote maxime pe final de an. O zodie isi gaseste jumatatea

Ultima luna din an se anunta a fi una in care astrele sunt tare ocupate. Cum se reflecta acest lucru in viata zodiilor, aflam din HOROSCOP DECEMBRIE 2022.

Visatorul si ametitul Neptun intra in mers direct, dupa mai bine de 5 luni de retrogradare. Este momentul sa ne amintim de spiritualitate si bunatate, sa fim mai saritori, mai ales cu cei mai putin norocosi. 

Soarele in Sagetator ne invata, impreuna cu Saturn in Varsator, sa fim mai rabdatori, sa dam dovada de mai mult tact si sa nu lasam pasiunile sa arda rapid, fara sa gandim lucrurile si pe termen lung.

Luna Noua in Sagetator de pe 4 decembrie, influentata si ea de Saturn, ne poate impinge sa fim mai indrazneti, dar totodata mai grijulii.

HOROSCOP DECEMBRIE 2022. Vesti bune in plan material

Marte si Pluto sunt in toane bune in prima decada a lunii si ne ajuta sa ne implinim dorinte lumesti, ce tin de cariera si finante, sa incheiem aliante avantajoase si sa fim mai determinati sa ne atingem scopurile.

Saturn in Varsator si Uranus in Taur au o relatie mai tensionata spre sfarsitul lunii, iar anul se incheie sub acest aspect care l-a si dominat. Ce inseamna asta? Posibile schimbari care vor fi cu atat mai greu de digerat, cu cat ne vom opune mai mult. Semnele fixe - Taur, Leu, Scorpion si Varsator - ar putea resimti din plin efectele acestui tranzit.

HOROSCOP DECEMBRIE 2022. Emotiile sunt la cote maxime

Pe 11 decembrie avem o conjunctie intre Pluto si Venus in Capricorn, tranzit care se va repeta chiar pe 25 decembrie. In aceste zile simtim totul mai intens, fie ca vorbim despre relatii personale, fie de cele profesionale. 

Luna Plina in Gemeni din 19 decembrie e pusa pe sotii. Revizuiti planurile de calatorie, pentru ca pot aparea schimbari de ultima ora.

Solstitiul de iarna coincide cu intrarea Soarelui in zodia Capricornului, unde se alatura lui Mercur, Venus si Pluto. Ne vom gandi mai mult la ce avem de facut in viata, ne vom face planuri legate de job si vom incerca sa ne stabilim prioritatile pentru anul urmator. 

HOROSCOP DECEMBRIE 2021. Previziuni complete pentru zodii

BERBEC - Te simti coplesit de emotii si ai mintea tulburata.Ai usoare probleme de comunicare, insa daca vei reusi sa te explimi clar, fara echivoc, vei evita neintelegerile. Din fericire, reusesti sa te aduni si sa lucrezi bine sub presiune, ceea ce te va ajuta sa te poti bucura din plin de zilele de odihna de Sarbatori.

TAUR - Ai o luna foarte ocupata, mai ales ca vrei sa scapi, macar pe final de an, de probleme care ti-au dat batai de cap. Comunicarea ar putea fi putin ingreunata de astre, insa vei depasi obstacolele cu usurinta. Nu te astepta ca altii sa inteleaga ce vrei fara ca tu sa te exprimi clar. Este posibil ca ultima luna din 2021 sa iti aduca noi inceputuri, asa ca ai grija cum iti pui in practica abilitatile de negociator.

GEMENI - Apar oportunitati la care nu te-ai fi asteptat in aceasta perioada, atat in plan personal, cat si profesional. Este posibil sa iti gasesti jumatatea inainte de sarbatori, daca nu ai facut-o pana acum! Nu te lasa intimidat de situatiile presante si solicitante, pentru ca vei reusi sa le faci fata cu brio. Este momentul sa te gandesti sa iti faci mai mult timp pentru tine si sa faci lucruri care te pot ajuta sa te dezvolti personal. 

RAC - Ai o luna plina, in care, cand toata lumea se gandeste la vacanta de Sarbatori, tu vei pune bazele unor noi legaturi personale si profesionale. Nu amana lucrurile urgente, pentru ca vor ajunge sa te copleseasca. Totul se poate rezolva, daca ai putina rabdare si le abordezi cu un plan bine pus la punct. Ai ocazia sa inveti lucruri noi si sa te imbogatesti cu experiente pline de sens pentru tine.

LEU - In luna in care toti devenim mai spirituali, mai buni si mai darnici, tu trebuie sa te concentrezi in special pe felul in care spui ce ai de spus si in care reactionezi in fata unor situatii de zi cu zi. Te simti presat de toata lumea si risti sa ai reactii neasteptate la nervi. Fa un efort si exprima-te clar, fara sa jignesti, si vei intelege de ce se spune ca vorba dulce mult duce. Din fericire, spre sfarsitul lunii, adica exact in perioada Sarbatorilor, reusesti sa te relaxezi, sa devii mai optimist si sa te bucuri de aceste zile din plin.

FECIOARA - Poti avea o luna foarte buna, daca vei sti cum sa intorci in favoarea ta anumite situatii. Relatiile existente sau cele noi pot evolua intr-un mod cel putin interesant, insa trebuie sa faci si tu un efort pentru a reusi sa comunici mai bine cu cei din jur. Daca reusesti sa iti controlezi vanitatea, totul va decurge exact asa cum iti doresti. Putin optimism si o doza de veselie nu ti-ar strica tocmai in decembrie.

BALANTA - Ai ocazia sa implementezi o serie de planuri pentru care ai lucrat din greu si meriti sa te bucuri de reusitele tale. Nu uita sa te bucuri si de oamenii dragi in sezonul Sarbatorilor; acum ai ocazia sa restabilesti acel echilibru care ti-a lipsit in ultima vreme. "Repara" orice relatie care s-a stricat si te vei putea bucura din plin de zilele de sarbatoare. Ocupa-te si de tine, pentru ca meriti dupa un an greu.

SCORPION - Te poti considera una dintre zodiile privilegiate in acesta luna. Tot ce faci, faci cu pasiune, determinare, ambitie, cu onestitate si cu o energie pozitiva. Chiar si situatiile complicate se vor rezolva cu usurinta gratie atitudinii tale. Chiar daca la inceputul lunii te macina o oarecare anxietate, vei reusi sa depasesti aceasta stare si sa iti gasesti echilibrul.

SAGETATOR - Desi Soarele se afla in semnul tau, vei avea o luna decembrie cu destul de multe turbulente. Comunicarea nu este la cel mai bun nivel, asa ca trebuie sa faci eforturi pentru a reusi tot ce ti-ai propus. Uneori sinceritatea poate fi cea mai buna arma in comunicare, pentru a te asigura ca nimeni nu te intelege gresit. In viata sentimentala trebuie, de asemenea, sa depui efort pentru a te conecta cu jumatatea ta. Pregateste-te pentru incheierea unor colaborari!

CAPRICORN - Esti una dintre zodiile care vor avea parte de multe schimbari pe final de an. Tot ce vei trai, insa, in aceasta perioada, te va ajuta sa cresti ca persoana, desi nu toate situatiile prin care vei trece vor fi tocmai confortabile. Nimic nu iti poate stirbi ambitia de a fi cel mai bun in tot ceea ce faci, deci niciun obstacol nu va fi de netrecut pentru tine. 

VARSATOR - Luna decembrie iti aduce o serie de evolutii interesante in relatiile tale, in special cele personale. Simti ca nimic nu te mai poate opri sa gasesti fericirea si sa te dezvolti ca om. Atentie, insa, la felul in care comunici cu cei din jur. Este posbil sa ai parte de un castig financiar neasteptat, care iti va oferi posibilitatea unui nou inceput.

PESTI - Ai ocazia sa schimbi in bine o serie de aspecte din viata ta, prioritate avand relatiile si colaborarile profesionale. Ar fi bine ca, pe final de an, sa iti stabilesti prioritatile si sa lamuresti anumite lucruri care tesolicita foarte mult. Castigi bine, iti imbunatatesti reputatia si totul pare sa fie in favoarea ta, atat in plan emotional, cat si material. Te gandesti, insa, sa amani sau sa renunti la unele colaborari, chiar daca asta inseamna ca iti va lua, poate, ceva mai mult timp sa iti atingi anumite scopuri. 

FOTO: Pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro