Horoscop lunar

#horoscop iunie 2018 #horoscop iunie #predictii #zodii #cariera #astrologie #dragoste

Horoscop iunie 2018 – ce surprize ti-au pregatit astrele in dragoste si cariera

Luna iunie se anunta o luna palpitanta pentru toti nativii. In timp ce unii dintre acestia isi fac planuri de casatorie altii se dedica vietii profesionale si au numai de castigat in plan financiar. Pentru altii insa lucrurile nu stau chiar bine. Afla ce ti-au pregatit astrele in dragoste si cariera pentru luna iunie 2018.

Berbec

In luna iunie Berbecii au parte de o multime de suprize. In cuplurile vechi pot avea loc confruntari, in schimb, cei care sunt indragostiti de putin timp se gandesc serios sa faca urmatorul pas in relatie si sa se mute impreuna cu partenerul de cuplu. In ceea ce priveste afacerile, luna aceasta sunt avantajate negocierile, schimburile de idei, activitatile editoriale sau care au legatura cu comunicarea, comunicatiile, transporturile si comertul, precum si calatoriile de afaceri. Cu toate acestea, banii nu vin prea usor si apar cheltuieli neasteptate.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare