Horoscop lunar

#horoscop lunar #horoscop #horoscop ianuarie 2014

Horoscop lunar: horoscopul lunii ianuarie 2014

Horoscopul lunii ianuarie 2014 iti ofera o imagine de ansamblu asupra modului in care astrele iti influenteaza intrarea in noul an. Afla ce oportunitati si provocari urmeaza sa intampine zodia ta la inceputul lui 2014!

Horoscop ianuarie 2014 Berbec

Anul 2014 te intampina cu surprize noi la locul de munca sau in relatia cu persoane importante. Acum va trebui sa repari erorile lasate nesolutionate in trecut, iar, in cazul unui esec, este posibil ca relatia cu superiorii tai sa aiba de suferit. Acasa, pot sa apara schimbari in relatiile cu rudele sau in privinta spatiului locativ.

Horoscop ianuarie 2014 Taur

Intrarea in noul an inseamna pentru tine o dorinta aparte de a evolua din punct de vedere spiritual. Cunosti oameni noi care te inspira sa iti largesti viziunile despre lume si care te motiveaza sa vezi mai departe de limitele impuse tocmai de tine in trecut. La jumatatea lunii ianuarie, poti incepe un demers prin care sa iti schimbi in bine statusul profesional.

Horoscop ianuarie 2014 Gemeni

Luna ianuarie 2014 te surprinde intr-o perioada in care te preocupa cel mai mult bugetul personal. Vei ajunge la concluzia ca ai facut cheltuieli nesabuite in ultima perioada si ca a sosit momentul sa formulezi un plan mai bun de a-ti gestiona resursele financiare. In a doua parte a lunii, iti vei investi energia si timpul intr-un curs de formare profesionala.

Horoscop ianuarie 2014 Rac

Pentru tine, ianuarie 2014 este o luna a alungarii haosului din viata. Vei rupe legaturile cu persoanele care nu te fac sa te simti bine, iti vei reorganiza garderoba, vei dori sa incepi un regim alimentar mai sanatos si vei pune la punct un program de miscare fizica regulata.

Horoscop ianuarie 2014 Leu

In ianuarie, locul tau de munca isi va schimba cel mai probabil infatisarea. Este posibil sa iei parte la reorganizari, ierarhizari noi, schimb de personal si transfer de autoritate. Alege cu intelepciune trenul in care vei urca, aceasta decizie te va influenta major pe viitor. Doar acasa reusesti sa te relaxezi.

Horoscop ianuarie 2014 Fecioara

In ianuarie, incepi sa simti ca este momentul sa aduci un suflu nou in viata ta amoroasa. Este posibil sa pui punct unei relatii nereusite sau sa decizi ca este momentul sa renunti la burlacie si sa primesti pe cineva in viata ta. In a doua parte a lunii, vei avea parte de multe satisfactii la locul de munca.

Horoscop ianuarie 2014 Balanta

Ai mare grija la tensiunile din sanul familiei, acestea tind sa prinda proportii la inceputul lunii. Pune-ti la bataie diplomatia si incearca sa aplanezi conflictele. Se anunta cateva schimbari si la locul de munca, nu neaparat de bun augur. Daca nu ai pe cineva special alaturi, 2014 ti-l poate aduce in dar!

Horoscop ianuarie 2014 Scorpion

Noutatile lunii ianuarie 2014 vizeaza relatiile cu persoanele apropiate. Fie se indesesc intalnirile cu rudele si prietenii, fie apar diverse discutii despre probleme mai vechi. Se anunta si multe deplasari la inceputul lunii, pe distante scurte, pentru rezolvarea mai multor probleme. Acasa vei reusi sa rezolvi o problema patrimoniala care te afecteaza de ceva vreme.

Horoscop ianuarie 2014 Sagetator

Preocuparea ta principala in ianuarie 2014 vor fi banii. Cauti noi posibilitati de castig financiar, care se dovedesc a fi chiar eficiente, insa ai tendinta sa cheltuiesti pe cat de mult agonisesti. In relatia de cuplu va domni pozitivitatea si voia buna. Deplasarile pe distante scurte pot fi incununate de succes.

Horoscop ianuarie 2014 Capricorn

Chiar daca esti mai greu de multumit la inceputul anului, incepi sa vezi lucrurile din alt unghi, sa reiei prietenii mai vechi si sa le inchei pe cele nocive pentru tine. Bugetul tau va deveni ceva mai generos de la jumatatea lunii incolo si vei tanji dupa compania unor persoane pozitive.

Horoscop ianuarie 2014 Varsator

Incepi luna ianuarie cu un disconfort digestiv suparator si o tendinta de interiorizare, care tinde sa te domine profund. Vei constata ca ai nevoie de mai multa odihna, deci vei lasa munca si alte probleme stringente pe plan secund. Abia la finalul lunii gasesti puterea sa te implici in demersuri noi.

Horoscop ianuarie 2014 Pesti

In ianuarie, poti sa te confrunti cu o serie de discutii in contradictoriu cu prietenii sau partenerii de afaceri. Neintelegerile din trecut pot sa iasa la iveala, intr-un ambient neplacut. Apeleaza la prudenta si vorbeste atat cat trebuie. Detaseaza-te o vreme de parteneriate si demersuri profesionale noi si odihneste-te: te asteapta un an solicitant.

Sursa foto: pxleyes.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare