Horoscop lunar

#astrologie #horoscop lunar #horoscop #zodii #predictii #horoscop septembrie

Horoscop lunar: horoscopul lunii septembrie 2013

Careul Marte-Saturn aduce tensiuni majore in prima jumatate a lunii septembrie, pe cand careul Pluto-Jupiter in opozitie cu Uranus continua luna cu incidente pe planul comunicarii si al invatarii. Vezi cat de mult te afecteaza astrele in septembrie 2013!


Horoscop septembrie 2013: Berbec

Pe plan amoros, asteapta-te la surprize placute, armonie si romantism. La serviciu, ai pofta de munca si esti foarte creativ, insa pot sa apara conflicte cu superiorii. Jocurile de noroc iti pot aduce castiguri neasteptate, insa imprumuturile nu sunt favorizate. Acum poti incepe o dieta sau un tratament, vei avea rezultatele scontate.


Horoscop septembrie 2013: Taur

Pe plan sentimental, este posibil sa apara neintelegeri din cauza implicarii parintilor in relatia ta de cuplu. Mercur intra pe data de 9 in zodia ta si te ajuta la negocieri, comunicare si incheiere de parteneriate. Daca vei castiga bani, vor veni in schimbul muncii depuse cu greu. Poti avea mici probleme de sanatate, care sa te motiveze sa faci cateva analize medicale de rutina.


Horoscop septembrie 2013: Gemeni

In prima parte a lunii, viata ta amoroasa va fi spectaculoasa, plina de senzualitate si satisfactie. La serviciu, lipsa de tact poate sa aduca disensiuni intre colegi sau in relatiile cu superiorii. Din prisma sanatatii, esti intr-o forma excelenta, insa riscul de accidentari este destul de mare.


Horoscop septembrie 2013: Rac

In cuplu, romantismul este inlocuit de preocuparile pentru bani, gospodarie, inchirierea sau cumpararea unei case etc. La serviciu, te poti bucura de mult succes, gratie curajului si expansivitatii pe care Jupiter ti le ofera. Investe bani, astrele te ajuta sa te bucuri de castig, iar starea ta de sanatate este perfecta.


Horoscop septembrie 2013: Leu

Marte iti da un fantastic avant sexual, de aceea pasiunea nu va lipsi din viata ta personala. Ai grija ca entuziasmul sa nu se transforme in agresivitate, totusi! Aceeasi planeta te ajuta sa te mentii la linia de plutire si sa iti duci proiectele la bun sfarsit. Sistemul nervos iti joaca feste, de aceea este bine sa iti gestionezi cu atentie stresul.


Horoscop septembrie 2013: Fecioara

Neptun vine in casa dragostei si iti insufla o stare visatoare si romantica, care te poate face sa pierzi contactul cu realitatea. La serviciu, influenta Soarelui te ajuta sa te afirmi si sa ai mult succes. Vei economisi bani mai mult decat oricand, insa din prisma sanatatii, ai o predispozitie accentuata catre infectii.


Horoscop septembrie 2013: Balanta

In viata personala, se anunta o perioada de socializare intensa, fie in cuplu, fie individual. La serviciu, sunt favorizate sponsorizarile sau proiectele bazate pe voluntariat. Aspectul banilor este promitator, mai ales spre finalul lunii. Cu sanatatea vei sta excelent!


Horoscop septembrie 2013: Scorpion

Neptun iti ofera momente romantice misterioase, vei simti o mare incertitudine pe plan personal, mai ales la inceputul lunii. La serviciu, te poti astepta la o promovare, onoruri si prestigiu. Poti castiga bani frumosi si colaborari din afara jobului tau oficial. Uranus in casa bolilor te predispune imbolnavirilor.


Horoscop septembrie 2013: Sagetator

In dragoste, vei avea un apetit crescut catre a experimenta si a face lucruri extravagante. Planeta Marte te ajuta sa ai initiativa la serviciu si iti da avantul necesar sa incepi o specializare. Poti pierde bani dintr-un proiect inceput cu prietenii, insa cu sanatatea stai excelent.


Horoscop septembrie 2013: Capricorn

Pe plan amoros, fie cunosti pe cineva si incepi o frumoasa poveste de dragoste, fie relatia de cuplu se imbunatateste. Planeta Saturn te ajuta sa lucrezi mai bine in echipa si sa te remarci in fata colaboratorilor externi. Poti face bani frumosi, dar doar investind. Stresul te poate dobori pana la finalul lunii.


Horoscop septembrie 2013: Varsator

In dragoste, devii mai comunicativ si mai sonor in a-ti exprima sentimentele, ceea ce nu iti poate aduce decat lucruri bune. La job, poti beneficia de conditii de lucru mai bune (salariu marit, birou mai mare, beneficii in plus etc.). La finalul lunii, se anunta noi castiguri materiale, iar cu sanatatea stai foarte bine.


Horoscop septembrie 2013: Pesti

Este posibil sa apara o noua pasiune in viata ta, de cand ai o putere de seductie fantastica, daruita de Jupiter. La serviciu esti muncitor, perseverent si norocos. Daca aveai probleme cu banii, ele se vor rezolva ca prin minune. Ai un risc crescut de accidentari sau boala, deci evita excesele si stresul!

Sursa foto: isharesblog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top