Horoscop lunar

#horoscop martie #horoscop

HOROSCOP MARTIE 2021. Luna Noua in Pesti ne provoaca sa facem alegeri ce ne pot ajuta sa renastem

 

HOROSCOP MARTIE 2021. Luna Martie este luna in care natura revine la viata si, odata cu ea, si oamenii. Miscarile planetare ale momentului ne ajuta sa ne redefinim prioritatile, sa facem alegeri ce ne pot influenta destinul.

HOROSCOP MARTIE 2021. Previziuni complete pentru zodii

Atentie la conflicte, pentru ca sunt cateva zile in care atmosfera va fi incinsa de planete.

HOROSCOP MARTIE 2021 BERBEC

Vei avea o luna marcata de stres si confuzie, mai ales in plan sentimental. Pasesti pe teren minat, sensibil, esti marcat de intrebari care au nevoie urgenta de raspuns.

Este o luna buna pentru a te reapropia de familie si a te ocupa problemele celor dragi, care s-ar putea sa aiba nevoie de ajutor. Din fericire nu mai ai motive de stres din punct devedere financiar, ceea ce iti da un sentiment de siguranta.

HOROSCOP MARTIE 2021 TAUR

Ai parte de o luna incarcata si asta nu te deranjeaza deloc. Desi ai o multime de obligatii sociale de care trebuie sa te achiti, vei reusi sa te distrezi mai mult decat ai facut-o in ultima vreme.

Venus este de partea ta si iti lasa senzatia ca nimic nu poate merge gresit in aceasta perioada. Ai toate motivele sa fii optimist, draga Taurule, insa ar trebui sa acorzi o atentie mai mare problemelor de serviciu. Nu este momentul sa iti fortezi norocul.

Atentie la conflictele ce s-ar putea isca in familie pe final de luna.

HOROSCOP MARTIE 2021 GEMENI

Este o luna buna pentru tine si vei simti asta din plin, inca de la inceputul ei. Cariera ta ar putea inregistra o evolutie interesanta, trebuie doar sa stii sa profiti de oportunitatile ce se ivesc.

Nu reusesti sa comunici prea bine cu apropiatii; decat sa dai nastere la conflicte, mai bine tine-te de planul pe care ti l-ai facut si nu baga in seama ce spun altii, chiar daca sunt membri ai familiei.

Sanatatea s-ar putea sa iti joace feste luna aceasta.

HOROSCOP MARTIE 2021 RAC

Ai o luna ca un roller coaster, draga Racule! Lucrurile arata bine in plan sentimental si al sanatatii, insa relatiile sociale sunt la pamant si nici la serviciu sau in portofel lucrurile nu arata prea bine. Treci printr-o perioada in care singurul loc in care te simti in siguranta este acasa, in bratele persoanei iubite. Atentie, insa, la discutiile tensionate ce pot sa apara si ingrijeste-te de sanatate, pentru ca stresul din ultima vreme s-ar putea sa te doboare.

HOROSCOP MARTIE 2021 LEU

Ai nevoie de abilitati deosebite de comunicare in aceasta perioada. La serviciu lucrurile arata bine si colaborezi bine cu colegii, reusind sa iti dozezi efortul si sa te achiti de sarcini atat de bine, incat iti vei permite sa iti iei timp liber, pe care sa il dedici relaxarii, familiei si prietenilor.

Stai foarte bine cu sanatatea si nu ar trebui sa iti asumi riscuri in aceasta perioada, desi simti nevoia sa iesi mai mult, poate chiar sa pleci intr-un citybreak.

HOROSCOP MARTIE 2021 FECIOARA

Nu ai niciun motiv sa te plangi in martie, draga Fecioara! In cariera lucrurile merg cum nu se poate mai bine, ai sansa sa fii promovata si sa iti rotunjesti veniturile, ceea ce nu poate decat sa te bucure. Cu sanatatea stai bine, dar ai ceva probleme in viata sentimentala; atentie la conflictele cu partenerul si la reactiile sub imperiul primului impuls!

HOROSCOP MARTIE 2021 BALANTA

Dupa o perioada in care nu ti-a mers grozav, pare ca iese soarele si pe strada ta. Marte te umple de energie si nu trebuie decat sa te duci cu valul si sa folosesti in avantajul tau experienta si oportunitatilece ti se ivesc.

Sanatatea arata cum nu se poate mai bine, dar s-ar putea sa primesti o lovitura la buget in a doua jumatate a lunii.

Inveti lucruri importante luna aceasta!

HOROSCOP MARTIE 2021 SCORPION

Luna martie este despre munca, munca si iar munca, dar, in ciuda aparentelor, sa iti faci timp si pentru viata de familie, desi este greu de inteles cum reusesti. Nu ai niciun motiv sa te plangi pentru ca totul merge fix cum ti-ai dorit. Cat timp lucrurile iti merg bine la serviciu, acest lucru se reflecta din plin asupra tuturor sectoarelor vietii tale, deci profita din plin de moment. Succesul s-ar putea sa nu se reflecte si in portofel, insa nu uita ca banii nu sunt totul in viata.

HOROSCOP MARTIE 2021 SAGETATOR

Ai trait si vremuri mai bune, draga Sagetatorule, mai ales cand vine vorba de familie, locul unde simtul autonomiei ti se activeaza cel mai puternic. Functionezi cu sistemul de auto-protectie activat in prima jumatate a lunii pentru ca sunt cateva probleme pe care pur si simplu vrei sa le ignori si stii ca pretul implicarii si al stresului va fi propria sanatate.

HOROSCOP MARTIE 2021 CAPRICORN

Pentru tine munca si cariera sunt mereu pe primul plan, insa in luna martie lucrurile nu merg atat de simplu cum te-ai obisnuit. Te gandesti mai mult la alte lucruri si nu ai rezultatele scontate la serviciu. Din fericire, acasa totul merge struna si reusesti sa iti gasesti echilibrul.

HOROSCOP MARTIE 2021 VARSATOR

Daca scapa cineva nevatamat in martie, acesta esti tu, draga Varsatorule! Desi nu ai timp sa te plictisesti, reusesti in absolut orice iti propui, fie ca vorbim despre chestiuni de familie, fie ca vorbim despre relatiile romantice, fie ca vorbim despre cariera. Evita, totusi, sa faci planuri de calatorie sau cheltuieli care risca sa iti destabilizeze bugetul.

HOROSCOP MARTIE 2021 PESTI

Desi este luna ta, martie te aduce in fata unor provocari intense, mai ales odata cu intrarea Soarelui in Berbec. Simti ca nu reusesti sa comunici bine cu nimeni si ca nimeni nu te asculta cand incerci sa o faci. Ar trebui sa profiti de aceasta perioada pentru introspectie si pentru a te ocupa mai mult de tine; poate nu ar fi rau sa faci o calatorie sau sa pornesti intr-o aventura care sa fie doar a ta, personala, pentru ca ai foarte mare nevoie de ceva ce nu trebuie sa imparti cu nimeni.

FOTO: pxhere.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro