Horoscop lunar

# horoscop lunar decembrie 2017 #dragoste decembrie #horoscop lunar decembrie #horoscop decembrie #horoscop dragoste #predictii #zodii #horoscop lunar #astrologie #horoscop decembrie 2017

Horoscopul dragostei in decembrie 2017! Ce surprize ti-au pregatit astrele in plan sentimental

Ultima luna din an vine cu vesti bune pentru majoritatea nativilor. Se anunta o luna benefica dragostei si relatiilor. In vreme ce multi dintre nativi au sanse sa intalneasca o persoana deosebita luna aceasta, altii se bucura de armonie in cuplu. Afla ce ti-au pregati astrele, in dragoste, pentru luna decembrie, in functie de zodie.

Berbec

In luna decembrie Berbecii isi focalizeaza atentia catre viata de cuplu. Nativii sunt mai responsabili si mai maturi ca niciodata, iar acest lucru se vede atat in relatia cu partenerul de cuplu cat si cu cei din jur. Cei aflati deja intr-o relatie se gandesc serios la casatorie. Nativii singuri este posibil sa aiba parte de o surpriza placuta din partea unei persoane de sex opus sau este posibil sa regaseasca o dragoste mai veche, care sa reneasca cand se asteapta mai putin.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro