Horoscop lunar

#bani august # horoscop cariera august #horoscop august 2016 #horoscop lunar august #horoscop bani august #horoscop august #horoscopul lunii august #predictii #zodii #horoscop #horoscop lunar #cariera #astrologie #bani

Horoscopul lunii august 2016! Cariera si bani: zodiile care castiga bani fara sa munceasca

Multi dintre nativi se gandesc mai mult la vacanta decat la munca, insa cu toate acestea, pentru unii dintre ei veniturile nu intarzie sa apara. Iata care sunt nativii care castiga cei mai multi bani in luna august si pentru ce nativi este momentul prielnic pentru a-si schimba cariera.

Berbec

In plan profesional, luna august se anunta a fi una benefica si profitabila pentru Berbeci. Acestia au sansa de a incepe noi colaborari, de a incheia contracte si de a semna acte importante. Se intrevad chiar calatorii in interes de serviciu. Vor depune mult efort intelectual pentru ca totul sa iasa bine, insa la finalul lunii vor fi rasplatiti pe masura, deoarece banii nu se vor lasa asteptati.

Desi pare o luna extrem de favorabila, nu este lipsita de riscuri, asadar inainte de a semna un document sau un contract, de orice tip, Berbecii trebuie sa fie atenti la riscurile pe care si le asuma!

Sursa foto: youqueen.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului