Horoscop lunar

#sanatate august #horoscop sanatate august #horoscop august 2016 #horoscop lunar august #horoscop august #horoscopul lunii august #relatii #predictii #zodii #horoscop #horoscop lunar #astrologie

Horoscopul lunii august 2016! Sanatatea zodiilor, pe muchie de cutit! De ce trebuie sa te feresti

Luna august nu este o luna favorabila sanatatii pentru multi dintre nativi. Multi dintre nativi sunt predispusi accidentelor, mai ales in timpul vacantei. Acestia nu sunt feriti nici de indigestii. Mai mult, pentru unii nativi, boli mai vechi pot recidiva. Iata la ce esti predispus in luna august, in functie de zodie.

Berbec

In luna august Berbecii trebuie sa acorde o importanta deosebita starii de sanatate. Probleme mai vechi, ce nu au fost tratate la timp pot reveni acum. De asemenea, Berbecii pot avea probleme cu digestia, sistemul nervos si cel respirator, care sunt foarte sensibile in aceasta perioada. Este o luna potrivita pentru investigatii si tratamente.

Sursa foto: mangocoach.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro