Horoscop lunar

#horoscop iulie 2016 #horoscop iulie #horoscopul lunii iulie #predictii #zodii #horoscop #horoscop lunar #astrologie #horoscop lunar cariera #horoscop lunar bani #horoscop lunar iulie

Horoscopul lunii iulie 2016! Ce surpriza ti-au pregatit astrele in cariera si bani

Luna iulie este o luna favorabila calatoriilor in scop de afaceri pentru multe dintre zodii, dar si o luna benefica implinirilor. In ceea ce priveste banii, acesti pot veni usor dar disparea la fel de repede pentru multi dintre nativi. Iata ce te asteapta in luna iulie in viata profesionala si financiara, in functie de zodie.

Berbec

Berbecii se gandesc mai mult la vacanta si distractii decat la munca. Cu toate acestea, nativii reusesc sa se adune si sa se concentreze asupra taskurilor, pe care le duc la bun sfarsit. Se intrevad calatorii in interes de serviciu si colaborari la distanta. Este o luna benefica pentru prezentari, lansari sau promovari. In plan financiar berbecii pot castiga o suma de bani neasteptata, insa sansele ca aceasta sa dispara la fel de rapid pe cat a venit, sunt foarte mari.

 

Sursa foto: andybuythesea.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro