Horoscop lunar

# iunie 2015 #horoscop lunar iunie # horoscop luna #horoscop iunie #predictii #zodii #horoscop #astrologie

Horoscopul lunii iunie! Iata ce surprize ti-au pregatit astrele

Iunie, prima luna de vara, este favorabila atat in plan sentimental cat si in plan financiar pentru majoritatea zodiilor. Iata asadar ce ti-au pregatit astrele pentru aceasta perioada.

Berbec

Luna iunie este o luna benefica pentru berbeci. Daca nu sunt deja intr-o relatie in aceasta luna au toate sansele sa-si gaseasca sufletul pereche. Cei care se afla deja intr-o relatie se gandesc serios la casatorie. Mai mult decat atat in aceasta luna, berbecii au parte de partide de sex de neuitat.

Si in plan profesional astrele sunt de partea lor. Este o luna favorabila progresului si dezvoltarii, asadar este momentul oportun pentru a pune in acplicare proiectele pe care le-ai amanat pana acum. Ai grija insa la cheltuieli, deoarece risti sa ramai fara bani.

In ceea ce priveste sanatatea, trebuie sa te odihnesti suficient si sa nu te suprasoliciti. In prima parte a lunii esti predispus la iritabilitate si confuzie.

Sursa foto: HEPTA

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare