Horoscop lunar

#horoscop lunar2017 #horoscop lunar martie 2017 #horoscop lunar cariera #horoscop lunar dragoste #predictii #zodii #horoscop #horoscop lunar #astrologie #horoscop lunar martie

Horoscopul lunii martie 2017: ce-ti rezerva astrele pentru prima luna de primavara

Luna martie vine cu greutati pentru nativii zodiacului. Acestea au legatura fie cu relatiile sentimentale, fie cu viata profesionala. In vreme ce unii reusesc sa treaca cu brio peste aceste probleme, altii trebuie depuna eforturi mari pentru a reusi. Iata ce ti-au pregatit astrele pentru luna martie, in functie de zodie.

Berbec

Luna martie vine cu surprize in viata sentimentala a Berbecilor. Nativii pot intalni foste iubiri, care renasc in aceasta luna sau pot intalni persoane deosebite ce le capteaza atentia. Cei aflati intr-o relatie este posibil sa o apuce pe un alt drum. In ceea ce priveste cariera se anunta o luna foarte activa in plan profesional. Dupa jumatatea lunii situatia financiara ia avant.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului