Horoscop lunar

#horoscop iulie #horoscop dragoste #zodii #horoscop lunar #astrologie #dragoste

3 zodii care se intorc in luna iulie la fostele iubiri

Luna iulie pare sa fie una plina de amintiri si nostalgie pentru 3 zodii. Acestea au mari sanse sa se reintoarca in trecut, la o fosta iubire. Iata care sunt zodiile care nu s-au putut impaca cu trecutul si se vor intoarce la o mare dragoste din viata lor:

 

Rac

Nativii din zodia Rac sunt persoane familiste, statornice, carora le place siguranta si nu ar renunta niciodata la marea lor iubire. Au o sensibilitate rar intalnita si uneori decat sa faca schimbari in viata lor sentimentala, mai bine se intorc la o fosta iubire. In luna iulie, nativii din Rac ar putea trece prin momente mai grele si ar putea deveni vulnerabili in fata unei persoane dragi din trecut.

Capricorn

Capricornii sunt firi incapatanate, insa in luna iulie s-ar putea sa lase garda jos, pentru ca cineva din trecut isi poate face din nou aparitia in viata lor. Este vorba despre o persoana speciala, care va reusi sa le recastige increderea si dragostea de odinioara.

Pesti

Pestii iubesc schimbarile, insa sunt in acelasi timp si foarte statornici. Le intri foarte greu in gratii, de aceea ei nu prea intra in contact cu persoane noi. Prefera sa se intoarca de cele mai multe ori in trecut, la oameni cu care au mai avut contact. Pentru ei, dragostea este totul si odata ce iubesc dau totul. Cineva special din viata lor, se va intoarce in luna iulie la ei. Pestii nu le vor rezista, chiar daca nu au avut cea mai frumoasa experienta la despartire.


 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare