Horoscop lunar

#Raci iulie #Raci #horoscop #astrologie

Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog: Nativii care isi vor contura, in iulie, viata la care viseaza

Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog: Nativii care isi vor contura, in iulie, viata la care viseaza

Pentru Raci, iulie este luna voastra care le revolutioneaza existenta in fiecare an, luna care marcheaza noi proiecte si mai multa stabilitate, inclusiv financiara. Pentru ca sunteti sarbatoriti in aceasta perioada, posibil sa apara si unele neplaceri rezultate in urma distingerea energiilor la diferenta de ani. Insa cu noi valuri si idei veti incepe o viata noua, va puteti evalua reusitele si va veti contura noi drumuri. 

Zilele cele mai importante pentru voi sunt insiruite de Luni pana Duminica in fiecare saptamana pana ce soarele va intra in zodia Balantei. Asa incat va puteti pregati de planuri marete si veti primi inflexiunile unor noi vibratii pline de succes. Cu atat mai mult cu cat veti pune bazele unor reusite pentru mai tarziu, in viitorii 3 ani.

Luna plina din ziua de 9 Iulie va aduce puterea de care aveati nevoie pentru a va reforma in toate domeniile de viata. Ea va pune in situatii de viata in care puteti ierta, puteti invata, intelege sau constientiza cine v-a tinut pe loc si ce v-a blocat in trecut si cum veti depasi toate acele obstacole care v-au incurcat anterior. Probabil ca veti schimba atitudinea in cuplu sau veti rupe relatii cu multa convingere si determinare. Este un pas necesar, acela de a va aduna puterea inapoi din relatii esuate sau traume nevindecate inca.
Sanatatea voastra poate sa va tina in casa cu febra sau raciti. O zi cu lectii veti avea pe 16 Iulie.

Tot ceea ce depinde de voi va prinde contur o data cu sustinerea cuiva apropiat din prima zi a lunii. Si intr-adevar veti contura viata pe care o desenati in anii trecuti, iar mai tarziu veti umple de culoare fiecare proiect.

Daca doresti o astrograma sau sa te programezi la o sedinta la cabinetul astrologic, lasa-ne datele si vei fi contactat in cel mai scurt timp!

Sursa foto: pixabay.com

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele