Horoscop lunar

# sezon leu #semn zodiacal #august

August va fi cea mai buna luna a anului 2020, potrivit astrelor

Expertii in limbajul astrelor dezvaluie de ce luna august va fi cea mai buna a anului si cum va beneficia fiecare semn de acest avantaj.

Si asta pentru ca va exista o mare stabilitate pentru diverse semne. Si asta, pentru ca acest an a surprins foarte mult lumea, nu numai din cauza pandemiei, ci si din cauza unor schimbari mari in energia astrelor si, desi toate semnele zodiacului au fost afectate, acum, odata cu a opta luna, apare o stabilitate care va prinde bine.

Potrivit diversilor astrologi, sezonul Leului va oferi stabilitate planetelor si tuturor energiilor care influenteaza viata fiecareia dintre cele douasprezece semne ale zodiacului, oferindu-ne o pauza dupa perioada grea prin care am trecut, cu dificultati la capitolul sanatate, bani si dragoste.

Norocul zodiilor in luna august


Nu numai ca vor fi energii pozitive, dar cele douasprezece semne ale zodiacului vor vedea suficiente zone de oportunitate pentru a-si face viata asa cum au visat, desi in restul anului 2020 pot exista cateva neplaceri. Dar, in aceasta lună se vor pune bazele unor lucruri grozave pentru viitor.

Berbec

Berbecul va fi unul dintre cei mai mari beneficiari ai lunii augudt. Poate ca te-ai simtit cu putina motivatie recent, dar august va fi o luna magica in care te vei reuni cu tot ceea ce iubesti. Cheia pentru a avea o multime de momente distractive va fi deschiderea catre noi experiente si apropierea de persoanele cu energii pozitive.

Taur


Va fi o luna cu vesti grozave, alaturi de cei dragi, care te va duce la luarea deciziilor importante. August va fi o luna de odihna, scadere a stresului si relaxare. Corpul tau o cere.

Gemeni


Pentru tine va fi o luna de reconectare cu cei dragi. Nu renunta la angajamentele sociale, dar nu uita de  masurile de siguranta. Cand pleci de acasa te vei simti ca un peste in apa.

Rac

Ultimele luni au fost cu multe momente dificile, dar acum, august si energia Leului te vor trece prin procese de vindecare si rezolvare. Era si timpul! La inceput poate exista un pic de indoiala. Nu te grabi, actioneaza cu maturitate si gata, poti face pace cu trecutul.

Leu

Ei bine, este luna ta, toate astrele sunt de partea ta, astfel incat vei realiza tot ceea ce ti-ai propus. Profita de aceasta energie pentru a spune tot ce gandesti, ce simti, bineinteles ca meriti.

Fecioara


Va fi o lună buna, dar nu atat de buna ca pentru alte semne.Ai trecut prin multe neintelegeri si confuzii. Vestile bune sunt ca luna aceasta te va ajuta sa rezolvi tot ce este in asteptare.

Balanta


August este luna in care trebuie sa-ti lasi timiditatea deoparte si sa stralucesti, ca viața petrecerii. Vei apara cauzele care conteaza mult pentru tine si vei lua rolul principal la evenimentele sociale. In plus, vin mari reflectii ale iubirii, iar cheia este in trecut.

Scorpion

Va fi una dintre cele mai importante luni din punct de vedere profesional. Daca ai dorit o promovare este timpul sa o cauti, sefii tai au observat rezultatele voastre bune.

Sagetator

Va fi o luna de schimbari uriase, asa ca nu trebuie sa iti fie teama sa iti asumi riscuri, chiar vei descoperi noi talente in tine. Profita de aceste noi oportunitati, vei avea parte de surprize foarte placute.

Capricorn


Va fi o luna foarte pozitiva, chiar daca din exterior vezi altfel, deoarece vor fi multe momente de reflectie si de recunoastere a puterii tale interioare. Deci, vei lua decizii foarte importante pentru viata ta.

Varsator


Uita de egoism, luna aceasta este despre dragoste si pentru a arata cat de mult iti pasa de familie, prieteni si partener. Cheia va fi sa sprijini toti acei oameni importanti din viata ta. Acestia au nevoie de voi foarte mult.

Pesti

Multa miscare in luna august. te vei confrunta cu diverse situații inconfortabile, deoarece este timpul sa inchizi ciclurile. Vestea buna este ca te vei simti foarte usurat dupa ce o faci, liber si plin de energie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro