Astrologie

#astrologie iubire #astrologie iulie #horoscop dragoste #horoscop

VIDEO Expertul Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog: Cum ne incalzeste soarele de Iulie in iubire

VIDEO Expertul Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog: Cum ne incalzeste soarele de Iulie in iubire

Care sunt zodiile norocoase in dragoste in luna ce urmeaza? Care sunt cele mai favorizate si cele mai avantajate de astre in aceasta vara?

Berbecul va fi unul dintre cei mai norocosi in povestile de dragoste. Desi timid atunci cand se indragosteste, el are sustinerea astrelor pentu a aduce plusul de fericire in viata de cuplu. Cei singuri vor cunoaste persoanele cele mai potrivite. Cei aflati in mai multe relatii ar putea alege cea mai frumoasa si benefica poveste pentru viitorul lor. Cei casatoriti pot concepe noi mostenitori care sa le duca mai departe iubirea si genetica. Cei care traiesc in trecut vor fi ghidati spre viitor de oameni noi care vor aparea in viata lor si cei cu traume vor gasi vindecare prin relationare.
 

Taurul isi poate gasi iubirea in calatorie si satisfactiile in vacanta. Cei care au planuri de drum in doi vor avea mari bucurii. Cei singuri pot intalni povesti frumoase si captivante in strainatate. 
 

Gemenii au planuri de stabilitate in cuplu sau ganduri de casatorie. Cei singuri incep sa vada iubirea prin valoarea ei sacra si magica. Cei care se afla intr-o poveste vor incepe sa isi imagineze pasul spre oficializarea la starea civila. Cei casatoriti vor primi vesti si invitatii de a fi parinti spirituali unui cuplu.
 

Racul va fi si el unul dintre norocosii acestei veri in iubire.Il stim pe Rac. El pastreaza amintiri si rani si isi alimenteaza fiecare stare cu multe emotii. Vara aceasta il armonizeaza pe Rac cu nevoia magica a iubirii sofisticate, fara repringeri si tradari. Astfel ca multi dintre cei singuri vor incepe o poveste frumoasa dupa finalul verii, caci pana atunci se vor tachina si vor invata sa se bucure.
 

Leul isi va recunoaste afinitatile pentru cineva drag de la serviciu. Asta este iubirea momentului. Fie ca este vorba despre un proiect nou de munca, fie ca este vorba despre un coleg, un sef, un subaltern, fluturii ii zboara prin ganduri si isi va reprima sentimentele pana in Septembrie.
 

Fecioara are o vara de pasiune in care invata ca tot ceea ce a reprimat in timp acum vine ca un soare prea puternic si nimic nu mai incape in sacul reprimarilor. Pasiune de vara sau poate de toamna, daca tot vor insista sa traga de timp si sa nu isi recunoasca cu prietenie puterea cu care pot iubi. Cei casatoriti se vor reindragosti, cei singuri se vor pierde in dorintele sufletului.
 

Balanta poate sa isi croiasca un drum frumos de dragoste, dar cum stim ca se joaca de placere si de drag, probabil ca inca se mai joaca si cu propriile sentimente. Ea isi vindeca frustrarile in dragoste si isi cauta confortul in magia iubirii. Se poate ca unele Balante sa nu mai creada in povestile de dragoste, tocmai pe aceste teme ii va incalzi soarele de vara.
 

Scorpionul are nevoie sa comunice mai mult despre ce simte. Dialogurile de dragoste si cuvintele trase cu clestele de persoana iubita vor face deliciul verii. A vorbi dragastos, a face declaratii de dragoste, a vorbi deschis sau a scrie despre iubiri si iubire.
 

Sagetatorul poate ca este dintre cei mai putin sustinuti de iubire. Ei au prioritati financiare si profesionale, mai putine plecari, calatorii, relaxare sau dragoste. In aceasta vara doar Ascendentul iti schimba pasul iubirii.
 

Capricornul este mai ravasit de dragoste decat a fost vreodata si cu atat mai indragostit la final de vara. Tot ce are de facut este sa depasesca fricile si sa initieze, sa actioneze, sa traiasca intr-adevar prezentul, povestea si sentimentele.
 

Varsatorul iubeste in secret sau isi inhiba iubirea sau face sacrificii de dragul iubirii. Poate ca are un sens constructiv sau poate ca isi da singur lectii de dragoste. Are nevoie sa se rupa de trecut pentru a putea iubi frumos.
 

Pestii sunt aspectati cu multe dorinte despre iubire. Ei vad lucrurile diferit decat in anii precedenti.Ei au nevoie sa fie mai creativi, au nevoie sa fie mai prezenti si sa nu mai trraga de timp. Pana ce vor gasi calea spre iubire vor oscila intre a iubi sau a nu iubi.

Daca doresti o astrograma sau sa te programezi la o sedinta la cabinetul astrologic, lasa-ne datele si vei fi contactat in cel mai scurt timp!

  •  
  •  
Expert Acasa.ro Maria sarbu astrolog