Horoscop lunar

#horoscop aprilie 2020 #predictii #zodii #horoscop #astrologie

HOROSCOP APRILIE 2020! Fecioarele se indragostesc iar Capricornii castiga multi bani! Tie ce surprize ti-au pregatit astrele?

Luna aprilie vine cu suisuri si coborasuri pentru multe zodii atat in plan financiar cat si in plan sentimental. Afla ce surprize ti-au pregatit astele pentru luna aprilie, in functie de zodie.

HOROSCOP APRILIE 2020: Berbec

Berbecii pun mare accent pe relatii in luna aprilie. Cei aflati deja intr-o relatie isi concentreaza atentia asupra partenerului de cuplu, in timp ce nativii singuri isi doresc tot mai mult o relatie. In schimb, viata profesionala nu este tocmai promitatoare. In luna aprilie nativii vor avea multe batai de cap si au nevoie de multa rabdare si stapanire de sine, insa lucrurile vor iesi bine intr-un final.

HOROSCOP APRILIE 2020: Taur

Pentru Tauri, luna aprilie se anunta a fi o luna benefica relatiilor sentimentale. Cei singuri au parte de numeroase aventuri, in timp ce nativii implicati deja intr-o relatie se dedica vietii de cuplu. In plan profesionase anunta, insa o luna solicitanta, insa banii nu se lassa asteptati.

HOROSCOP APRILIE 2020: Gemeni

Luna aprilie este benefica dragostei, in special pentru nativii implicati deja intr-o relatie de cuplu. Iubirea acestora continua sa infloreasca si vor cunoaste noi orizonturi alaturi de persoana draga. In ceea ce priveste cariera, Gemenii pun pe primul plan banii. Sunt favorizate munca la distanta sau pe net, colaborarile cu strainii, calatoriile de afaceri, precum si activitatile de import-export.

HOROSCOP APRILIE 2020: Rac

Aprilie nu este o luna favorabila dragostei. Relatiile Racilor vor fi marcate de dicutii aprinse si stres. Nici pentru cei singuri nu se intrevad schimbari in viata sentimentala. Banii sunt o preocupare prioritara pentru nativi, in ceea ce priveste cariera si sunt dispusi sa faca orice sacrificiu pentru a-si spori veniturile.

HOROSCOP APRILIE 2020: Leu

Luna aprilie se anunta o luna pasionala pentru nativii nascuti in zodia Leului. Cei singuri au parte de multe aventuri pe care nu le vor uita prea usor, in timp ce nativii aflati deja intr-o relatie de cuplu au parte de nopti romantice alaturi de partener. In ceea ce priveste cariera, aprilie este excelenta pentru reclama, lansari, promovari.

HOROSCOP APRILIE 2020: Fecioara

Fecioarele singure sunt privilegiate de astre si isi pot gasi marea iubire la care viseaza de multa vreme. In schimb, nativii aflati deja intr-o relatie au parte de discutii in cuplu, ce pot fi rezolvate doar cu calm si intelegere. In viata profesionala totul se aranjeaza in favoarea lor, iar banii nu vor constitui o problema.

HOROSCOP APRILIE 2020: Balanta

Balantele au parte in luna aprilie de numeroase aventuri romantice. Este posibil ca una dintre acestea sa se transforme intr-o relatie de durata. La locul de munca, Balantele sunt dornice de afirmare si fac tot posibilul sa iasa in evidenta si sa se faca remarcate de sefi. Banii nu se lasa asteptati.

HOROSCOP APRILIE 2020: Scorpion

Scorpionii au o mare putere se seductie in luna aprilie. Cei singuri au sanse mari sa se implice intr-o noua relatie de iubire, pe cand cei aflati deja intr-o relatie traiesc clipe pasionale alaturi de partener. La locul de munca se anunta o luna agitata, plina de provocari. Colaborarile sunt sunt aducatoare de sansa si bani.

HOROSCOP APRILIE 2020: Sagetator

Relatiile Sagetatorilor se afla sub lumina reflectoarelor. Cea mai mica greseala si totul se poate transforma intr-o amintire. Pentru cei singuri nu se anunta schimbari. La locul de munca, nativii trebuie sa dea dovada de rabdare, o buna planificare si organizare daca vor sa atinga succesul. Sunt favorizate activitatile creative si calatoriile la distanta.

HOROSCOP APRILIE 2020: Capricorn

Pentru Capricorni se anunta multe cuceriri si este posibil ca nativii sa-si intalneasca jumatatea. Cei aflati deja intr-o relatie vor avea parte de momente tensionate, incordari si stres. La locul de munca, au insa parte de liniste si momente de relaxare in aceasta perioada, insa de la finalul lunii vor intra din nou in priza si vor avea de terminat proiecte in timp rapid. Un singur lucru este cert! Indiferent de cum decurg lucrurile acesti nativi vor castiga multi bani.

HOROSCOP APRILIE 2020: Varsator

Luna aprilie nu este una promitatoare in plan amoros pentru Varsatori. Cei singuri vor ramane in contunuare singuri, in timp ce nativii implicati intr-o relatie vor trece prin momente dificile. La locul de munca, nativii au parte de sprijinul colegilor si sefilor in a-si duce la bun final ideile. Se bucura de popularitate, au succes si banii vin usor. Atentie la cheltuieli!

HOROSCOP APRILIE 2020: Pesti

Pentru Pestii aflati intr-o relatie luna aprilie nu este deloc o luna benefica in plan amoros. Nativii au parte de certuri si discutii in contradictoriu in viata de cuplu. In schimb, cei singuri viseaza cu ochii deschisi la marea dragoste. Lucrurile se vor calma spre finalul lunii. In cariera insa, nativii dau dovada de ingeniozitate si fac o schimbare majora ce le va aduce numai beneficii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro