Horoscop lunar

# horoscop aprilie 2021 #horoscop #horoscop lunar

HOROSCOP APRILIE 2021. Relatiile infloresc, iar veniturile cresc. Atentie la secrete!

HOROSCOP APRILIE 2021. A doua luna de primavara se anunta a fi una foarte interesanta din punct de vedere astral. Daca nu suntem atenti la tot ce ne inconjoara, riscam surprize neplacute; Pluto e pus pe sotii si este pregatit sa scoata la iveala adevaruri si lucruri incomode. Pe final de luna, multi nativi singuri au sansa sa isi gaseasca perechea mult asteptata.

HOROSCOP APRILIE 2021. Perioada buna pentru relatii, indiferent de natura lor

Glorioasa conjunctie Soare - Venus in Berbec ne lumineaza viata si in prima saptamana din aprilie. Relatiile cu cei din jur sunt din ce in ce mai bune, iar creativitatea este la cote inalte si ne ajuta in orice situatie.

La mijloc de primavara, cand natura isi pune haine noi si din ce in ce mai proaspete, astrele ne indeamna si pe noi la transformare, la schimbari de look, la improspatarea garderobei si chiar la renovarea locuintei. Simtim nevoia de noi inceputuri sau de un restart in anumite domenii ale vietii ori. Unii dau refresh relatiei de cuplu sau schimba partenerul pentru o nota de aer proaspat in viata sentimentala.

In prima decada a lunii Marte, Soarele si Venus ne dau vitalitate si energie, iar intrarea lui Mercur in Berbec, in 4 aprilie, potenteaza si mai mult lucrurile. Proiecte si planuri care bateau pasul pe loc au sansa sa evolueze, chiar daca nu va fi tocmai usor sa puneti lucrurile in miscare. Dispar senzatia de confuzie, neintelegerile si incurcaturile si lucrurile par sa intre pe un fagas normal.

HOROSCOP APRILIE 2021. Atentie la pacaleli!

Marte in cuadratura cu Neptun (4-14 aprilie) poate crea, insa, aparente inselatoare; este important sa fiti atenti la felul in care va investiti energia.

Cum aprilie incepe cu Ziua Pacalelilor, astrele sunt si ele puse pe sotii, iar un unghi tensionat si drept intre planeta dorintei, Marte, si inselatorul Neptun ne poate pacali. Lucrurile sau persoanele dupa care tanjim s-ar putea sa nu fie chiar ceea ce par a fi si sa aiba vicii ascunse sau sa prezinte dezavantaje.

Daca ceva te tenteaza foarte mult in aceasta perioada, este mai bine sa analizezi situatia cu mare, mare atentie; nu ardeti etape, nu incercati scurtaturi si nu vanati chilipiruri, la propriu sau la figurat, pentru ca s-ar putea sa platiti mai scump decat ati crede.

In a doua si a treia saptamana din aprilie este momentul sa incercati sa va atingeti scopurile sau macar sa va apropiati de ele. Fiti activi, faceti curatenie, faceti miscare, conectati-va cu natura si incercati sa faceti cat mai mult sport, pentru ca energia este la cote inalte.

HOROSCOP APRILIE 2021. Ce ne aduce Luna Noua in Berbec

La mijlocul luni este momentul sa dati dovada de curaj si determinare pentru a obtine ceea ce va doriti, mai ales daca va pregatiti sa porniti intr-o noua aventura a vietii. Luna Noua de pe 12 aprilie este de partea voastra, insa atentie la Pluto, planeta transformarilor si a schimbarii, mai ales daca intentiile voastre nu sunt dintre cele mai bune. Aceasta planeta pitica poate fi buturuga care rastoarna carul mare, scotand la iveala adevaruri ascunse, poate chiar neplacute. Atentie si la persoanele care incearca sa va domine pe cai obscure, sa va foloseasca sau sa profite de intentiile voastre corecte! Nu va lasati pacaliti si nu acceptati sa fiti tratati cu lipsa de respect.

Venus intra in Taur pe 14 aprilie si poate aduce vesti bune, mai ales in plan financiar; poate sunteti anuntati ca primiti o marire de salariu, o mostenire ori castigati la loterie. Orice este posibil, daca sunteti vigilenti la oportunitatile ce pot sa apara.

HOROSCOP APRILIE 2021. Soarele intra in Taur si provoaca schimbari majore

Data de 19 este una dintre cele mai importante din aprilie. Soarele se alatura lui Mercur in Taur, unde sunt asteptate de Uranus, si devenim mult mai atenti la resurse si la lucrurile care conteaa in viata. Ultima decada a lunii are sanse sa vina cu surprize mai mari sau mai mici. Schimbari care asteptau sa se intample, dar carora le-am opus rezistenta, s-ar putea produce intr-un final, iar efectele lor vor fi benefice.

Atentie la oportunitatile aparute ca de nicaieri. Marte intra in Rac pe 23 si va ramane acolo timp de sase saptamani. Subiecte privind caminul sau proprietatile ajung in centrul atentiei si este posibil sa aiba loc reuniuni de familie.

HOROSCOP APRILIE 2021. Luna Plina in Scorpion aduce izbucniri de sinceritate

Suntem mai conectati cu propriile emotii pe final de aprilie si nu ne mai temem sa spunem lucrurilor pe nume; sentimente reprimate sau ascunse pana acum ies la iveala. Dati dovada de flexibilitate pentru a putea profita de sansele ce se ivesc. Cei aflati in cautarea perechii au sansa sa cunoasca persoane care scot la iveala tot ce e mai bun in ei.

FOTO: Unsplash/Pixabay

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro