Horoscop lunar

#horoscop august 2020 #horoscop august #horoscop

HOROSCOP august. Succesul in cariera vine in plin sezon al vacantelor pentru trei zodii

 

August este ultima luna de vara si toata lumea vrea sa se relaxeze cat mai mult, sa petreaca timp cu cei dragi, sa se plimbe. Asa ca trei zodii vor profita din plin si vor lua avans in cariera.

Scorpionii, Berbecii si Racii vor avea o luna august extrem de productiva. Ambitia profesionala le va fi rasplatita din plin, ceea ce le va da o mare satisfactie.

Luna aceasta Marte, planeta puterii si a motivatiei, este plina de energie, deoarece se afla in Berbec, semnul sau nativ. Aceasta prezenta creste competitivitatea, dorinta de afirmare si de a invinge orice obstacol. Profitati de toate aceste energii pentru a va stabili prioritatile si a pune lucrurile la punct. Din 9 septembrie, Marte va stationa retrograd pana pe 13 noiembrie, ceea ce nu creeaza auspicii tocmai bune pentru profesie.

Berbecii au bateriile incarcate la maximum si sunt de neoprit. Marte este pe casa intai si tocmai au iesit dintr-o perioada de introspectie, in care si-au facut ordine in viata si si-au reamintit ce este important. Firi impulsive, Berbecii stiu ce vor de la viata si vor face totul sa obtina, iar luna aceasta se anunta excelenta pe plan profesional.

Racii sunt in competitie cu ei insisi in august. Nu vor dori doar sa isi duca planurile la bun sfarsit si sa sarbatoreasca in liniste succesul. Vor dori ca toata lumea sa stie ca au reusit, simt nevoia de afirmare, de recunoastere a meritelor, mai ales ca vin dupa o perioada de stagnare in cariera, care nu i-a facut sa se simta prea bine.

Scorpionul isi stabileste teluri noi. Dupa o perioada de cautari interioare si de explorarea a filosofiei de viata, luna august le aduce soarele in casa a 10-a, a carierei, prilej sa gaseasca cele mai bune metode de a-si pune valorile in slujba succesului visat. Visele si proiectele mai vechi vor deveni prioritare in aceasta luna, iar succesul nu se va lasa asteptat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro