Horoscop lunar

# horoscop decembrie 2020 #horoscop dragoste #horoscop

HOROSCOP DECEMBRIE 2020. Dragostea pluteste in aer. Cereri in casatorie si despartiri surprinzatoare

Sezonul sarbatorilor ne umple inimile de iubire in fiecare an, insa luna decembrie 2020 pare mai intensa decat de obicei. Dragostea pluteste in aer pentru cele mai multe zodii, iar unii nativi ar putea chiar sa primeasca sau sa faca o cerere in casatorie.

Relatiile evolueaza, iar nativii care inca nu si-au gasit perechea ar trebui sa tina ochii larg deschisi, pentru ca iepurele este pe marginea drumului si se pregateste sa le sara in cale.

HOROSCOP dragoste decembrie 2020 BERBEC

Lucrurile evolueaza in directia pe care ti-o doresti, draga Berbecule. Optimismul si norocul sunt de partea ta. Daca esti intr-o relatie, este momentul sa discutati despre trecerea la nivelul urmator. Esti intr-o stare buna si te simti in sfarsit pregatit pentru o schimbare. Bucura-te din plin de tot ceea ce traiesti si de nivelul nou de intimitate la care ajungi impreuna cu partenerul.

HOROSCOP dragoste decembrie 2020 TAUR

Dragostea pluteste in aer in luna cadourilor. Daca esti intr-o relatie, armonia este cuvantul de ordine. Te vei bucura de momente placute alaturi de partener, romantismul si pasiunea sunt la cote inalte si te gandesti chiar sa faci pasul urmator. Poate te logodesti sau te casatoresti, ori poate discutati despre a avea un copil. Lucrurile merg de la bine in sus!

Pentru Taurii singuri astrele au planuri mari si le-ar putea scoate in cale partenerul pe care il asteptau de multa vreme.

HOROSCOP dragoste decembrie 2020 GEMENI

Stai bine cu dragostea pe final de an. Acorzi o mare importanta relatiei cu partenerul, iar daca esti singur iti faci in sfarsit curaj sa te apropii de persoana care ti-a starnit interesul. Orice demers faci in viata personala va fi incununat de succes si iti va aduce fericirea pe care o meriti. Secretul este, insa, sa spui lucrurilor pe nume si sa iti exprimi sentimentele, in loc sa astepti sa fii "citit" de ceilalti.

Profita de perioada Sarbatorilor pentru a te apropia si mai mult de persoana iubita; discutati mult, cunoasteti-va unul pe celalalt, acordati-va timp si spatiu pentru voi.

HOROSCOP dragoste decembrie 2020 RAC

Planul sentimental este aspectat grozav pentru tine, draga Racule! Relatia in care te afli devine tot mai serioasa si progreseaza rapid; legatura cu partenerul devine mai profunda si reusiti sa va conectati la niveluri neasteptate. Toate obstacolele dispar ca prin minune daca le tratati cu responsabilitate si cu atitudinea corecta.

Racii singuri cunosc o persoana care le trezeste interesul si care pare a fi partenerul ideal. Este luna in care in dragoste este vorba despre totul sau nimic. Fie avansati in relatie, fie treceti peste, fara indoieli si fara regrete.

HOROSCOP dragoste decembrie 2020 LEU

Norocul si optimismul sunt aliatii tai in decembrie, cand totul arata bine in plan sentimental. Daca esti intr-o relatie, te intelegi perfect cu partenerul, comunicati bine indiferent de situatie si reusiti sa gasiti solutii pentru micile diferende. Viitorul vostru arata bine si asta va da o energie pozitiva.

Leii singuri vor fi intr-o dispozitie pentru a flirta, vor reusi sa comunice mai usor cu persoanele care le starnesc interesul si sa creeze conexiuni solide. Nu e lod de superficialitate in viata voastra.

HOROSCOP dragoste decembrie 2020 FECIOARA

Astrele ti-au pregatit surprize in plan sentimental. Ai toate motivele sa fii optimista, draga Fecioara, pentru ca norocul este de partea ta. Daca esti intr-o relatie, aceasta va fi mai intensa ca oricand, chiar daca tu uneori poti fi superficiala si extravaganta. Te simti bine cu partenerul si sunteti mai apropiati ca niciodata, insa nu reusesti sa ai rabdarea necesara pentru a comunica in cuplu. Important este sa nu faceti din tantar armasar si sa depasiti micile neplaceri cu incredere in voi.

Fecioarele singure nu au sanse sa isi gaseasca un partener pana la Craciun, insa au ocazia sa cunoasca persoane noi, iar spre sfarsitul lunii s-ar putea lega ceva.

HOROSCOP dragoste decembrie 2020 BALANTA

Universul lucreaza in favoarea ta in aceasta perioada. Relatia cu partenerul evolueaza si devine mult mai solida; unde este cazul, ar putea avea loc o cerere in casatorie sau poate hotarati sa faceti un copil sau sa va cumparati o casa.

Balantele singure trec printr-o perioada de tranzitie; poate decizi ca este momentul sa renunti la flirturi nesemnificative si sa cauti ceva mai serios si matur. Important este sa stii ce vrei si atunci vei stii si ce sa ceri ce la celalalt.

HOROSCOP dragoste decembrie 2020 SCORPION

Daca lucrurile au fost putin tulburi pana acum in plan sentimental, decembrie este momentul in care totul pare sa se aseze si in inima ta. Esti intr-o relatie care pare sa fie in impas sau care nu evolueaza? Nicio grija! Vei avea ocazia sa o revigorezi, sa repari ce este "stricat" sau sa iti dai seama daca mai merita sau nu efortul. Unii s-ar putea sa decida sa faca pasul urmator in relatie sau casnicie, altii poate vor decide sa ii puna capat. Indiferent care este situatia, schimbarea va fi de bun augur. Important este sa iei decizii asumate si bine justificate.

HOROSCOP dragoste decembrie 2020 SAGETATOR

Comunicarea cu partenerul nu este chiar aceea pe care ti-o doresti, insa reusiti sa mergeti inainte si sa treceti peste probleme. Sagetatorii singuri si-ar putea gasi perechea, iar cei aflati intr-o relatie o vor duce la un nou nivel. Daca lucrurile nu stateau insa prea bine intre voi pana acum, ati putea ajunge, insa, la concluzia ca sanatos este ca fiecare sa mearga pe drumul sau si sa isi acorde sansa sa contruiasca ceva nou si sanatos.

HOROSCOP dragoste decembrie 2020 CAPRICORN

Viata ta personala intra intr-o perioada marcata de schimbari si evolutie. Vei experimenta lucruri pe care le asteptai de multa vreme. Fie vei cunoaste o persoana noua si vei incepe o noua relatie, fie relatia in care esti implicat evolueaza sau se oficializeaza, fie pur si simplu se incheie, aducandu-ti linistea. Indiferent de situatie, va fi vorba de un progres, de o deblocare si de o eliberare, dupa o perioada de stagnare care nu ti-a facut bine.

HOROSCOP dragoste decembrie 2020 VARSATOR

Viata ta amoroasa poate lua o turnura neasteptata; universul te indeamna sa iesi din mlastina singuratatii si sa dai dovada de initiativa. Fie ca esti celibatar, fie ca te afli intr-o relatie care nu te implineste, este momentul sa faci ceva pentru a schimba lucrurile.

HOROSCOP dragoste decembrie 2020 PESTI

Progres, prosperitate si noroc sunt in carti pentru viata ta amoroasa. O relatie care a stagnat pana acum intra intr-o noua etapa de dezvoltare. O discutie serioasa cu partenerul fie va va intari relatia si va va lega pentru toata viata, fie va va reda amandurora libertatea si sansa de a fi mai fericiti. Au loc rasturnari de situatie neasteptate.

Pentru Pestii singuri, aflati in cautarea unei persoane care sa ii inspire si sa ii cucereasca, sansa unei intalniri de destin este foarte mare. Deschideti bine ochii si debarasati-va de obiceiurile vechi, care v-au privat pana acum de implinire in plan sentimental. Spuneti lucrurilor pe nume si nu lasati loc de interpretari in discutiile cu partenerul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului