Horoscop lunar

# horoscop februarie 2021 #horoscop dragoste #horoscop #horoscop lunar

HOROSCOP dragoste FEBRUARIE 2021. Luna indragostitilor aduce iubiri mai noi sau mai vechi in viata zodiilor

Luna februarie este in general una incarcata de romantism, dat fiind ca la mijlocul ei sarbatorim Ziua Indragostitilor. Totusi, nu totul este chiar roz in viata sentimentala a zodiilor.

HOROSCOP dragoste FEBRUARIE 2021. Previziuni complete pentru zodii

Pasiunea este la cote inalte pentru unii nativi, insa altii traverseaza perioade tulburi in viata amoroasa. Tensiuni si despartiri plutesc in aer, insa si sansa de a innoda sau de a reinnoda povesti de iubire.

HOROSCOP februarie BERBEC

Esti mai sociabil si comunici mai bine cu cei din jur, iar acest lucru se simte si in viata de cuplu. Esti mai jucaus ca de obicei si ai tendinta sa flirtezi la tot pasul.

Profita de aceasta perioada pozitiva pentru a-ti imbunatati relatia cu partenerul sau pentru a cuceri pe cineva, daca esti celibatar. Incearca sa iti controlezi mai bine ego-ul, care are prostul obicei de a genera tensiuni si conflicte.

Berbecii singuri ar trebui sa fie atenti pe cine primesc in viata lor, daca nu vor sa alunece pe o panta periculoasa.

HOROSCOP februarie TAUR

Esti vulnerabil si te simti coplesit de situatiile neasteptate care se ivesc in viata sentimentala. Instabilitatea si nesiguranta te vor face irascibil, insa ar fi bine sa nu le lasi sa iti afecteze relatia; nu te razbuna pe persoana iubita pentru propriile nereusite. Spre jumatatea lunii iti recapeti echilibrul si vezi lucrurile mai clar, ceea ce readuce stabilitatea in amor. Este posibil sa treci printr-o perioada in care nu vei mai sti ce vrei de la viata, dar ceata se risipeste in a doua jumatate a lunii, cand reusesti sa comunici mai bine cu partenerul.

Taurii singuri trebuie sa fie mai activi si mai indrazneti, pentru ca doar asa vor reusi sa seduca persoana care le-a starnit interesul.

HOROSCOP februarie GEMENI

Dragostea pluteste in aer, iar farmecul tau va fi pur si simplu irezistibil. Simti nevoia sa iti coplesesti partenerul cu dovezi de iubire si sa dai un refresh relatiei. Daca lucrurile nu merg asa cum ti-ai dori, nu incerca sa cauti rezolvarea in asternut, pentru ca atractia fizica dintre voi, oricat de puternica, nu va rezolva problemele de fond ale cuplului, ba chiar le-ar putea agrava. Ai rabdare si, cu putin noroc, lucrurile se vor imbunatati spre sfarsitul lunii.

Gemenii singuri au sansa sa cunoasca o persoana noua si interesanta, ce s-ar putea dovedi a fi iubirea vietii lor. nu va lasati purtati de val si faceti lucrurile ca la carte pentru a pune bazele unei relatii solide.

HOROSCOP februarie RAC

Treci printr-o perioada tulbure din punct de vedere sentimental. Poate simti ca te-ai indepartat de partener si, orice ai face, despartirea pare tot mai aproape. Evita conflictele si gandeste-te bine la ce iti doresti, fara a cere prea multe pareri din afara. Nimeni nu stie mai bine decat tine care iti sunt nevoile, ba unii chiar s-ar putea sa-ti dea sfaturi care nu sunt deloc bine intentionate.

Racii singuri ar fi mai bine sa astepte cu dezvaluirea sentimentelor, daca s-au indragostit, pentru ca, cel putin momentan, acestea s-ar putea sa nu fie impartasite.

HOROSCOP februarie LEU

Ai ocazia sa obtii tot ce iti doresti in plan sentimental, pentru ca astrele promit multe in aceasta perioada. Vei avea o incredere de sine foarte ridicata si un farmec aparte in urmatoarele saptamani. Leii aflati intr-o relatie vor remarca o imbunatatire a conexiunii cu partenerul, chiar si fara prea mari eforturi, ba chiar ar putea primis au face o cerere in casatorie.

Senzualitatea ta va atrage multi admiratori in februarie, insa nu toti merita lasati sa se apropie prea mult. Canalizeaza-ti pasiunea catre acea persoana care te implineste cel mai mult.

HOROSCOP februarie FECIOARA

Senzualitatea si dragostea plutesc in aer. Te concentrezi mai mult pe viata sentimentala, iti faci timp pentru tine si pentru persoanele si lucrurile pe care le iubesti. Nu lasa gelozia si posesivitatea sa dicteze in relatia cu partenerul, care s-ar putea simti sufocat.

Fecioarele singure au sansa sa cunoasca oameni interesanti in a doua jumatate a lunii si ar fi bine sa nu faca pe inabordabilele; fiti sincere, aratati-va intentiile si nu va sfiiti sa va exprimati sentimentele.

In situatiile mai tensionate ce ar putea sa apara, incercati sa ignorati parerile celor din jur, oricat de mult ati sti ca tin la voi. Unele decizii le putem lua doar singuri! La mijlocul lunii s-ar putea sa simti nevoia sa te izolezi si sa te odihnesti pentru a-ti putea limpezi gandurile.

HOROSCOP februarie BALANTA

Ai neglijat aspecte importante si persoane dragi in ultima vreme, iar acest lucru trebuie sa se schimbe cat mai curand. Inceputul lunii nu este unul prea fericit, vei avea parte de tensiuni in cuplu, poate ca te indoiesti de fidelitatea partenerului; atitudinea posesiva ar putea dauna relatiei, iar atunci vei avea tendinta sa te inchizi in tine, doar ca sa nu lasi gelozia sa iasa la iveala. Nu ar strica sa ceri ajutorul prietenilor.

Balantele singure ar putea cunoaste pe cineva cu care vor incepe o relatie frumoasa, cu conditia sa nu mai stea inchise in casa.

HOROSCOP februarie SCORPION

Te simti plin de senzualitate si sex appeal, draga Scorpionule. Profita din plin de aceasta perioada intensa si bucura-te de tot ce traiesti.

Scorpionii singuri au parte de mai multe invitatii de a iesi din zona de confort, pe care ar trebui sa le accepte. Cum altfel credeti ca ati putea avea o sansa sa gasiti ceea ce cautati? Dati dovada de deschidere la lucruri noi.

HOROSCOP februarie SAGETATOR

Nu treci prin cea mai buna perioada din punct de vedere sentimental. Ai tendinta sa flirtezi atunci cand cunosti o persoana noua, dar nu pare sa se ege ceva. Abia in a doua jumatate a lunii ai putea pune bazele unei noi relatii, care iti va aduce liniste si armonie.

Sagetatorii singuri fie se indragostesc, fie se intorc la o fosta iubire si isi acorda o noua sansa, sperand ca de aceasta data vor primi ce nu au primit la prima incercare.

HOROSCOP februarie CAPRICORN

Ai sansa sa faci schimbari radicale in viata amoroasa. Dupa o analiza atenta, vei gasi solutiile cele mai potrivite pentru tine si partenerul tau.

Caricornii singuri ar putea da o noua sansa unei relatii mai vechi, chiar daca nu au nicio garantie ca de aceasta data va functiona.

HOROSCOP februarie VARSATOR

Astrele ti-au pregatit o luna interesanta in plan sentimental. Daca esti intr-o relatie, vei constata ca orice urma de nesiguranta care va afecta a disparut. Ai mai multa incredere in partener si asta te face sa te relaxezi si sa te bucuri mai mult de momentele petrecute impreuna.

Varsatorii celibatari pot pune bazele unei relatii in perioada urmatoare, insa lucrurile nu se intampla pur si simplu. Trebuie sa investiti si sa va deschideti mai mult pentru a va putea bucura de ceea ce traiti. Evaluati atent calitatile si defectele celor care va starnesc interesul si incercati sa nu grabiti lucrurile.

HOROSCOP februarie PESTI

Este momentul sa iti "repari" viata amoroasa. Uita de nesiguranta si de comportamentul ezitant si incearca sa spui mai des si mai tare ce iti doresti.

In relatie lucrurile vor merge din ce in ce mai bine daca reusesti sa comunici deschis si sincer cu partenerul si chiar puteti trai la intensitate maxima Ziua Indragostitilor, intr-o atmosfera senzuala si pasionala.

Pestii singuri vor reusi sa gaseasca echilibrul pe care il cautau dupa ce vor cunoaste o persoana care ii va face sa simta ca le fuge pamantul de sub picioare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare