Horoscop lunar

#horoscop iunie #horoscop dragoste #horoscop #horoscop lunar

HOROSCOP dragoste IUNIE 2021. Cine isi gaseste jumatatea in prima luna de vara

Comunicarea este cheia fericirii in orice cuplu, iar in aceasta perioada nu este la cote optime. Chiar daca incercati sa acordati atentia cuvenita acestui aspect, fiti foarte atenti la orice spuneti, pentru ca poate fi inteles gresit in aceasta perioada, in care Mercur retrograd si influenta Lunii noi in Gemeni afecteaza atat emitatorul, cat si receptorul mesajelor.

Venus se alatura lui Marte in Leu pe 27 iunie si ne indeamna sa flirtam mai mult, lucru nu tocmai indicat cand esti intr-o relatie, dar nici daca esti singur, cel putin in aceasta perioada. Opozitia dintre Saturn si Marte ne poate juca feste atunci cand vine vorba de noi cuceriri.

HOROSCOP IUNIE 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Esti intr-o relatie sau speri sa iti gasesti perechea la inceput de vara? Iata ce ti-au rezervat astrele in iunie:

HOROSCOP IUNIE 2021 Berbec

Esti pe cai mari la inceput de vara, iar daca nu ti-ai gasit pana acum jumatatea, ai toate sansele sa incepi o poveste de iubire ca in povesti. Cunosti oameni noi, interesanti, alaturi de care te simti bine, iar printre ei s-ar putea sa se afle si perechea pe care o asteptai de ceva vreme. Berbecii care isi tin dragostea secreta pentru o persoana ar trebui sa isi faca in sfarsit curaj sa faca primul pas; sfarsitul lunii ar fi momentul ideal.

Nativii care sunt deja in relatii stabile nu au motive sa se planga; ar trebui, totusi, sa fiti atenti cum gestionati micile conflicte.

HOROSCOP IUNIE 2021 Taur

Ai parte de momente placute in cuplu, chiar daca la inceputul lunii vei avea momente in care vei simti ca v-ati instrainat. S-ar putea sa te deranjeze tendinta jumatatii tale de a te controla la tot pasul, mai ales ca nu i-ai dat motive de gelozie.

Daca inca nu ti-ai gasit perechea nu dispera! Astrele au in tolba lor surprize placute pentru tine in aceasta luna.

HOROSCOP IUNIE 2021 Gemeni

Relatia cu persoana iubita este intr-un moment foarte bun si nimic nu va poate strica starea de spirit. Mici neintelegeri ar putea sa apara la mijlocul lunii, insa gestionate corect, vor disparea la fel de repede.

Gemenii singuri ar putea profita din plin de farmecul lor in aceasta perioada pentru a face noi cuceriri.

HOROSCOP IUNIE 2021 Rac

Relatia ta trece printr-o perioada excelenta si ai toate motivele sa ai incredere in tine si sa renunti la rezervele pe care poate le aveai pana acum in a-ti manifesta sentimentele si afectiunea. Te asteapta zile incarcate cu romantism, care vor face relatia si mai solida.

Racii singuri sunt irezistibili si vor avea multi pretendenti in aceasta perioada. Tu decizi pe cine lasi sa se apropie si sa te cunoasca mai bine!

HOROSCOP IUNIE 2021 Leu

Niciodata nu te-ai simtit mai compatibil cu jumatatea ta, draga Leule, si simti ca sunteti indestructibili impreuna. Nu vrei sa tii lucrurile frumoase doar pentru tine, asa ca veti iesi mult cu prietenii. Evita sa devii prea posesiv cu partenerul, pentru ca asta poate strica atmosfera dintre voi.

Leii singuri ar putea duce o prietenie mai veche la un alt nivel.

HOROSCOP IUNIE 2021 Fecioara

Traversezi o perioada ciudata, in care ai tendinta sa fii cam agresiva cu partenerul, ceea ce poate genera conflicte si chiar rupturi. Daca vei da dovada de rabdare, lucrurile se vor imbunatati semnificativ intre voi. Daca nu, este posibil sa apucati drumuri separate.

Daca inca nu ti-ai gasit perechea, luna aceasta ti-ar putea aduce surprize placute. Socializezi mult in aceasta perioada si s-ar putea sa cunosti pe cineva interesant prin intermediul prietenilor.

HOROSCOP IUNIE 2021 Balanta

Viata de cuplu este destuld e tensionata de la o vreme si lucrurile nu se vor schimba curand. Evita, totusi, deciziile radicale, macar in prima jumatate a lunii, dar foloseste timpul pentru a-ti evalua nevoile si dorintele si pentru a intelege daca este cale de intoarcere.

Nativii singuri nu vor mai fi asa pentru multa vreme daca vor accepta flirturile ce ar putea conduce spre inceputul unei relatii frumoase.

HOROSCOP IUNIE 2021 Scorpion

Comunici greu cu partenerul si uneori parca vorbiti limbi straine, iar lucrurile nu par sa se imbunatateasca prea curand pentru voi. Incearca sa iti pastrezi calmul si sa nu duci discutiile la limita dincolo de care nu mai exista cale de intoarcere.

Scorpionii singuri nu au timp sa se gandeasca la viata amoroasa, dar nu se stie niciodata cand vor fi gasiti de persoana ce le este sortita.

HOROSCOP IUNIE 2021 Sagetator

Ar trebui sa iti controlezi mai bine furia si, mai ales, spusele. Ai mari dubii in legatura cu relatia in care te afli, iar gelozia, posesivitatea si agresivitatea pot genera conflicte si situatii ce pot duce la o ruptura.

Sagetatorii singuri sau aflati in tatonari cu un posibil partener vor avea parte de o dezamagire, insa nu este cazul sa "planga" prea mult.

HOROSCOP IUNIE 2021 Capricorn

Flirtezi destul de mult in aceasta perioada, daca esti singur, insa nu vei incepe, neaparat, o relatie. Important este sa te simti bine si sa profiti de farmecul personal, pus intr-o lumina si mai buna de astre. Daca esti deja intr-o relatie, ai putea trai o perioada destul de tensionata, insa ar fi bine sa nu intri in conflict cu partenerul, pentru ca este o perioada trecatoare.

HOROSCOP IU NIE 2021 Varsator

Increzator si senzual, vei fi irezistibil si pentru partener, si pentru persoana cu care speri sa incepi o relatie, in functie de statutul tau actual. Atentie mare la tot ceea ce spui, pentru ca poate fi interpretat gresit.

HOROSCOP IUNIE 2021 Pesti

Iti neglijezi viata sentimentala din cauza programului incarcat de la serviciu si risti sa ratezi momente frumoase si persoane interesante. Ai un farmec aparte in aceasta perioada, insa spre sfarsitul lunii intampini un blocaj in a-ti exprima sentimentele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro