Horoscop lunar

# horoscop februarie 2021 #horoscop #horoscop lunar

HOROSCOP FEBRUARIE 2021. E luna analizei, a revizuirilor, a reinventarii si a celei de-a doua sanse

Mercur este retrograd in Varsator pana pe 21 februarie. Ne tragem sufletul dupa o perioada agitata si tulbure, timp in care analizam o anumita situatie in care am investit tot ce se putea investi. Odata cu reintrarea sa in mers direct este momentul pentru idei si proiecte noi.

Luna noua in Varsator pe 11 si o cuadratura Soare in Varsator - Uranus in Taur pe 17 fac din luna februarie una grozava. Pasesti pe teritorii necunoscute, dupa un inceput de an in care a trebuit sa inveti sa stai pe picioarele tare

Venus si Mercur, impreuna cu Jupiter in Varsator pregatesc mari surprize pentru Ziua Indragostitilor, iar Luna Plina in Fecioara din 27 februarie iti aduce o eliberare mult asteptata.

HOROSCOP FEBRUARIE 2021. Mercur retrograd iti pregateste ceva special

Odata cu apropierea Zilei Indragostitilor astrele se aseaza in pozitii ce vor aduce multe surprize. Cand ti se pare ca lucrurile o iau putin razna, gandeste-te ca inca nu ai vazut nimic! Mercur, Jupiter si Venus sunt foarte apropiate in Varsator, iar acest lucru aduce multe oportunitati in dragoste.

Fie te indragostesti, fie o fosta iubire revine in viata ta sa dea totul peste cap si sa te ia prin surprindere. Nu te feri sa acorzi o a doua sansa daca ti se iveste ocazia, pentru ca unele lucruri se intampla doar la momentul potrivit.

Mercur retrograd in conjunctie cu Venus si cu Jupiter aduc noroc in dragoste, chiar daca vorbim despre o poveste noua, chiar daca este vorba despre renasterea uneia din trecut. Cert este ca trecem printr-o perioada in care visele se implinesc, iar Marte si Neptun in sextil pun si ele umarul la aceste realizari.

Planeta iubirii, Venus, intra in Varsator din 1 februarie si se "ciocneste" cu Saturn pe 6 februarie, cand am putea avea parte de ciocniri cu realitatea in dragoste, unele mai dure, altele mai putin. Asteapta-te ca lucrurile sa se schimbe rapid si pe neasteptate, odata cu cuadratura Uranus - Venus. Poate fi vorba de despartiri sau pur si simplu de o nevoie mai mare de libertate in relatie.

HOROSCOP FEBRUARIE 2021. Este momentul sa te impaci cu trecutul

Pe 8 februarie Mercur retrograd este in conjunctie cu Soarele, ceea ce favorizeaza nasterea unei idei noi. Sextilul Chiron Saturn te incurajeaza sa faci o "calatorie" in trecut si sa iti recuperezi o parte de suflet pe care ai lasat-o in urma. Multi nativi se vor simti din nou intregi si pregatiti sa faca fata la orice le rezerva viitorul.

Luna Noua in Varsator din 11 februarie te incurajeaza sa te rupi de trecut, insa asteapta-te sa fie vorba de o ruptura destul de "violenta". Cuadraturile dintre Mercur retrograd si Marte si dintre Saturn si Uranus sugereaza ca pot aparea conflicte si ca se vor spune cuvinte grele. Nu te feri, insa, de ele, pentru ca nimic nu te va elibera mai tare decat sa spui lucrurilor pe nume. Ia taurul de coarne, imbratiseaza schimbarea si trezeste-te!

Ziua Indragostitilor vine cu multa dragoste, iar pe 17 februarie cuadratura Uranus - Saturn poate aduce un adevarat cutremur in viata unor nativi. Vom avea rasturnari de situatie care vor zgudui viata unora din temelii.

Intrarea Soarelui in Pesti pe 19 februarie, fix cand Marte si Venus formeaza si ele o cuadratura, aduce o explozie de culoare si de pasiune, dar si o tensiune atat de mare, incat parca poate fi taiata cu cutitul. Lucrurile par sa se mai limpezeasca atunci cand Mercur reintra in mers direct, in 21 februarie, iar din 25, cand iubaretul Venus intra si el in Pesti, intram intr-o era a iubirii care va dura cateva saptamani. Romantismul va domina totul, vom fi tentati sa vedem lucrurile in roz, chiar si pe cele care nu sunt asa, prin urmare este nevoie sa tinem deschis ochiul critic.

Luna Plina in Fecioara din 27 februarie aduce vindecare si deschide drumuri noi pentru zodii.

Previziuni complete pentru fiecare zodie in parte – HOROSCOP FEBRUARIE 2021

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro