Horoscop lunar

#bani #bani decembrie # zodia ta si banii #horoscop

Horoscop financiar: afla cum stai cu banii in luna decembrie

Banii devin, dintr-o data, mult mai importanti in luna decembrie. Ai nevoie de resurse financiare suficiente pentru masa de Craciun, petreceri, cadouri frumoase sau mini-vacante in locuri relaxante. Asadar, ti-ar fi util sa stii daca astrele te influenteaza pozitiv din punct de vedere financiar in aceasta luna. Iata ce spune horoscopul despre banii tai in luna decembrie 2013!

Berbec

Luna decembrie 2013 iti aduce numeroase oportunitati de a castiga bani in plus, dar doar din colaborari, relationarea cu cei din jur sau cunoasterea unor persoane suspuse. Este important sa iti canalizezi energia in acest sens si sa actionezi cu tact, altfel pot sa apara divergente care sa nu te coste doar reputatia, ci si sume importante din buget. Daca ramai pe "banca de rezerva", va trebui sa te multumesti cu resurse modeste de sarbatori.

Taur

Daca pana acum ai intampinat destule dificultati financiare, problemele cu banii se vor dispersa ca prin minune in decembrie. Incepi sa simti o stabilitate din punct de vedere material, ba chiar te pot suprinde surse suplimentare de venit, care sa-ti dea mai mult curaj sa petreci de sarbatori. Important este sa iti mentii atitudinea chibzuita fata de bugetul personal.

Gemeni

Chiar daca luna decembrie poate fi una productiva pentru tine, trebuie sa manifesti o precautie deosebita privind gestionarea banilor. Daca intentionezi sa investesti, nu o face in aceasta perioada, intrucat sansele de castig sunt destul de mici. Evita sa imprumuti bani sau sa dai cu imprumut, precum si interactiunile bancare.

Rac

Nu vei suferi din pricina lipsei banilor in luna decembrie, cata vreme ai fost destul de ponderat in cheltuieli pana acum. Nu se anunta castiguri majore, insa poti sa ai de castigat beneficii materiale consistente de pe urma prestatiei tale de la locul de munca. Un superior va fi dornic sa iti ofere un bonus important, pentru munca depusa.

Leu

Iti mentii ritmul alert si dinamic la locul de munca, ceea ce se poate traduce prin venituri suplimentare posibile in luna decembrie, ce vin ca marire salariala sau bonusuri materiale. Chiar daca nu ti se intampla acest lucru, vei constata ca situatia ta materiala este destul de multumitoare, cel putin la nivelul nevoilor tale personale.

Fecioara

Mare atentie la lipsa de cumpatare. In decembrie, planeta Marte poate sa te faca mai impulsiv/a la cumparaturi, iar Uranus, aflat pe axa ta financiara, iti da o extravaganta necaracteristica tie in cheltuieli. Profita de faptul ca vei avea o productivitate sporita la locul de munca si strage banii pe care ii castigi, pentru sarbatori care sa nu te lase cu bugetul gol.

Balanta

Nu te astepta sa te imbogatesti in decembrie, astrele iti mentin mai degraba statusul financiar de pana acum. Satisfactiile in cariera nu se lasa asteptate, deci este posibil sa mai castigi cativa bani de buzunar in plus. Per total, este important sa te multumesti cu resursele pe care le detii.

Scorpion

Luna decembrie 2013 este destul de generoasa pe multe planuri in cazul tau, inclusiv pe cel financiar. Acum este momentul in care reusesti sa culegi roadele muncii tale asidue din timpul anului, iar satisfactiile vor fi pe masura. Ai grija cum gestionezi resursele materiale care te pot coplesi acum, intrucat impulsivul Marte te poate face sa irosesti bani fara sa te gandesti bine inainte.

Sagetator

Vestile sunt foarte bune pentru tine din punct de vedere financiar in luna decembrie. Poti obtine venituri suplimentare de la serviciu, printr-un proiect derulat cu partenerul tau, de la membrii familiei sau dintr-o mosternire. Acum este si un moment bun sa faci investitii, daca doresti. Vei obtine profitul la care visezi.

Capricorn

Cumpatarea ta caracteristica te ajuta sa nu te framanti prea des din lipsa banilor, insa luna decembrie iti mai aduce un avantaj: poti avea mult noroc la un castig, fie ca joci la loto, fie ca investesti intr-o privinta si vrei sa dublezi ce ai cheltuit. Sansa banilor este de partea ta.

Varsator

Ai toate sansele sa castigi mai multi bani in luna decembrie, intrucat castigi mai multa autoritate in activitatea profesionala, ai o intuitie ascutita in gestiona banii si gasesti imediat "portite" de a-ti suplimenta venitul. Munca ta va fi, de asemenea, rasplatita corespunzator.

Pesti

Ultima luna a anului 2013 nu este una prielnica pentru tine din punct de vedere financiar. Ai banii limitati, cheltuielile te coplesesc, de aceea este important sa iti dozezi cu atentie resursele. Altfel, ai multe sanse sa intri in noul an cu datorii!

Sursa foto: taxconnections.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului