Horoscop lunar

# horoscop iulie 2021 #horoscop iulie #horoscop #horoscop lunar

HOROSCOP IULIE 2021. Prieteniile si relatiile sunt puse la incercare. Atentie cu cine va certati in vacanta!

Luna iulie vine cu oportunitati minunate datorita energiei uimitoare a zodiei Leu, nu doar pentru ca Soarele intra in acest semn pe 22, ci si datorita unei rare si glorioase aliante intre Venus si Marte n primele trei saptamani din luna. Ce ne-au pregatit planetele pentru luna lui Cuptor, aflam din HOROSCOP IULIE 2021.

Farmec irezistibil si determinarea constructiva

Venus si Marte sunt zodiile iubirii, prima planeta asigurand farmecul si seductia, iar cea de-a doua dorinta de a face lucrurile sa se intample. Pentru ca acesti doi astri isi dau mana in iulie sub semnul Leului, avem posibilitatea sa ne punem in valoare calitatile, sa ne urmam pasiunea si sa interactionam mai mult; Marte ne da o incredere uimitoare in noi insine si curajul de a lua ceea ce ne dorim.

Avem de a face, prin urmare, cu o "leuniune" a carei caldura, vibratie si generozitate poate genera lucruri cu adevarat speciale.

HOROSCOP IULIE 2021. Rabdarea e cheia succesului

Primele zile din iulie stau sub semnul Soarelui in Rac si al Lunii in Berbec. Cu rabdarea treci marea in aceasta perioada, si ai nevoie de ea pentru ca Mercur si Neptun retrograd pot crea confuzii in prima decada din luna. Verifica de doua ori tot ce faci pentru a evita neplacerile.

Soarele are o relatie buna si cu Uranus, asa ca avem sansa de a inova, de a pune in aplicare idei geniale, atat in planul practic al vietii, cat si in cel emotional. Tendinta de a te ocupa mai mult de casa, de ceea ce inseamna baza vietii este accentuata de Luna Noua in Rac de pe 10 iulie, care vine si cu vizite surprinzatoare.

HOROSCOP IULIE 2021. Atentie mare la relatii!

Unele relatii si prietenii ar putea fi puse la incercare in iulie. Opozitia dintre Venus si Saturn este o conjunctura delicata pentru acest aspect al vietii. Prieteni carora poate nu le-ai acordat suficienta atentie in ultima vreme ar putea decide ca este momentul sa va despartiti drumurile sau, din contra, aceia care sunt sufocanti primesc o lectie. Oricare ar fi situatia, acorda o atentie deosebita relatiilor din viata ta si deciziilor pe care trebuie sa le iei.

In a doua decada a lunii sunt sanse mari de a fugi la mare sau undeva langa o apa pentru ca trigonul Soare - Neptun ne face dornici de astfel de experiente. Nu iti face griji daca e vorba de o calatorie neplanificata pentru ca in astfel de momente se creeaza de obicei cele mai frumoase amintiri.

Luna in partrar in Balanta, de pe 17 iulie, iti scoate in cale oportunitatea de a ajuta o persoana draga aflata in nevoie sau pur si simplu de a lucra la relatiile interpersonale importante pentru tine.

In a treia saptamana opozitia dintre Soare si Pluto pune la incercare relatiile de cuplu, in special pe cele in care unul dintre parteneri pare sa iubeasca mai mult, iar celalalt este mult mai pragmatic.

HOROSCOP IULIE 2021. Soarele ajunge acasa si ne umple de energie

Intrarea Soarelui in Leu schimba radical lucrurile in viata noastra. De la tandretea Racului trecem brusc la energia nestavilita a "regelui" zodiacului si la o stare jucausa pur si simplu infloritoare. Venus intra in Fecioara tot pe 22 iulie si ne face mai atenti la ce mancam si ce bem, insa favorizeaza si armonia in relatiile cu colegii.

Luna plina in Varsator de pe 24 iulie si semi-sextilul pe care il formeaza cu Jupiter favorizeaza momente speciale legate de prieteni sau de persoana iubita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului