Horoscop lunar

#horoscop iunie #horoscop #horoscop lunar

HOROSCOP IUNIE 2021. Barfele pot isca adevarate scandaluri. Ce ne asteapta in luna Solstitiului de vara

HOROSCOP IUNIE 2021. Luna iunie se desfasoara sub semnul Gemenilor si al Racului (in ultima decada). Astrele ne-au pregatit o serie de surprize, unele placute, unele nu prea. Solstitiul de vara si intrarea soarelui in Rac aduc schimbari benefice pentru zodii, pe final de luna, iar vestea buna este ca se creeaza terenul perfect pentru o perioada de neuitat, pana la sfarsitul anului.

HOROSCOP IUNIE 2021. Atentie la comunicare si la relatiile de suflet

Inceputul lunii iunie ne gaseste in zodia Gemenilor. Sub patronajul acestor sociabili incurabili sunt sanse mari sa traim intens, sa avem parte de intalniri spumoase si de multa bucurie si energie.

Cum Mercur este retrograd pana pe 22 iunie si nu iese din penumbra pana pe 26, este nevoie de multa atentie la tot ce tine de comunicare; nu este cazul sa ne facem prea multe griji, ci doar sa luam masurile necesare, acolo unde se impun, pentru a intoarce lucrurile in favoarea noastra.

Felul in care ne conectam cu vecinii, cu colegii, cu prietenii, cu persoanele iubite, indiferent ca o facem verbal sau prin mesaje scrise, conteaza foarte mult in aceasta perioada. Ganditi si verificati de doua ori ceea ce spuneti, faceti un backup pentru gadgeturile pe care stocati fotografii si mesaje importante, pentru ca tehnologia v-ar putea juca peste in aceasta perioada. Mare atentie la detalii, chiar si la cele marunte, daca aveti de gand sa faceti rezervari pentru vacanta de vara.

Prima saptamana din iunie este marcata de o legatura foarte stabila intre Soare si Saturn, iar asta favorizeaza concretizarea planurilor de orice natura. Marte si Pluto sunt in opozitie directa timp de doua saptamani, asa ca rabdarea este foarte importanta. Venus intra si el in Rac si ne indeamna sa petrecem mai mult timp cu familia sau ingrijindu-ne de confortul caminului ori de gradina, daca avem una. Este momentul sa facem lucruri care ne aduc beneficii sufletesti.

HOROSCOP IUNIE 2021. Luna noua in Gemeni poate aduce neintelegeri

Pe 11 iunie avem Luna noua in Gemeni, si o conjunctie cu Mercur si cu Soarele; in plus, toate trei formeaza o cuadratura cu Neptun. Atentie mare la exprimarile ambigue, la abordarile nesigure. Nu lasati niciun detaliu, oricat de marunt, la voia intamplarii.

Exista posibilitatea ca barfele sa genereze adevarate scandaluri, oricat de nevinovate ar fi. Nu credeti tot ce auziti sau cititi si evitati situatiile in care o interpretare gresita a faptelor ar putea produce neplaceri.

HOROSCOP IUNIE 2021. Marte in Leu da un suflu nou vietii sociale

11 iunie este o zi incarcata din punct de vedere astrologic. Marte intra in Leu si se simte foarte bine acolo; drept rasplata, ne revigoreaza viata sociala, ne indeamna sa iesim mai mult, sa avem mai multa grija de aspectul fizic si sa ne bucuram de tot ce ni se intampla.

Soarele scapa de sub influenta lui Neptun si se conecteaza cu Pluto, ceea ce se traduce intr-o energie ce ne impinge sa fim mai pragmatici si mai orientati catre atingerea scopurilor.

Jupiter intra in mers retrograd pe 20 iunie, cu o zi inainte de Solstitiul de vara, cand Soarele intra in Rac. Rezultatul? UnĀ  surplus de energie si de incredere in fortele proprii ce reprezinta un start perfect in a doua jumatate a anului. Puneti pret pe intuitie in aceasta perioada si nu veti da gres, orice ati face.

HOROSCOP IUNIE 2021. Luna plina in Capricorn aduce concretizarea planurilor

24 iunie aduce o Luna Plina care, in colaborare cu Jupiter ne aduce mai aproape de lucruri la care pana acum doar am visat sau am lucrat. Planuri marete capata acum o forma tangibila, asa ca nu ne ramane decat sa ne bucuram de asta.

Venus se alatura lui Marte in Leu pe 27 iunie si devenim foarte jucausi, in special in viata amoroasa; atentie, insa, la opozitia dintre Saturn si Marte, care ne poate juca feste atunci cand vine vorba de noi cuceriri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro