Horoscop lunar

#horoscop iunie #horoscop #horoscop lunar

HOROSCOP IUNIE 2021. Viata grea pentru patru zodii la inceputul verii. Cine sunt rasfatatii astrelor

HOROSCOP IUNIE 2021. Barfele pot isca adevarate scandaluri in prima luna de vara, asa ca incercati sa nu plecati urechea chiar la tot ce auziti. Comunicarea cu cei din jur poate avea de suferit din cauza lui Mercur retrograd, insa cu putina atentie aceasta perioada, care se incheie de 22 iunie, poate fi depasita cu bine.

HOROSCOP IUNIE 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Luna noua in Gemeni poate genera neintelegeri, mai ales pe fondul lui Mercur aflat in mers retrograd in Gemeni. Din fericire nu ne facem prea multe griji pentru ca Marte in Leu ne umple de energie si ne face mai orientati catre distractie si relaxare.

Iata ce ne asteapta in luna Solstitiului de vara

HOROSCOP IUNIE 2021 Berbec

Te lasi condus de egoism in aceasta perioada si s-ar putea sa ii dezamagesti pe cei din jurul tau. Finantele sunt cele care te preocupa in primul rand, probabil pentru ca se apropie vacanta. Evita conflictele cu persoanele dragi, pentru ca s-ar putea spune lucruri ce vor produce daune ireparabile. Indiferent ce probleme intampini, incearca sa actionezi rational.

Inceputul lunii iti aduce o schimbare majora in viata, dar si bani mai multi; abilitatile tale sociale iti sunt de mare ajutor.

HOROSCOP IUNIE 2021 Taur

Iti tradezi egoismul si egocentrismul in primele zile ale luni. Tot ce te intereseaza pare sa fie propria bunastare si reputatie, ceea ce s-ar putea sa nu fie pe placul celor care te cunosc cel mai bine.

Dai piept cu probleme ce necesita o rezolvare urgenta, insa nu te pripi, pentru a scapa de ele pentru totdeauna.

Luna aceasta esti foarte ocupat, s-ar putea sa calatoresti mai mult decat de obicei; primesti, insa, si vesti bune si neasteptate.

In a doua parte a lunii te dedici mai mult familiei si iti reincarci bateriile in preajma celor dragi. Spre sfarsitul perioadei norocul ti-ar putea aduce venituri neasteptate, deci nu ar fi rau sa joci la loterie.

HOROSCOP IUNIE 2021 Gemeni

Esti ceva mai obosit decat de obicei in prima parte a lunii si simti ca te-au parasit puterile. Problemele financiare te epuizeaza si ele suplimentar, iar in dragoste ai parte de turbulente din cauza unor ascunzisuri pe care le descoperi. Desi Soarele este in zodia ta, ai senzatia ca nu intrezaresti nici macar luminita de la capatul tunelului intunecat in care ai intrat. In loc sa iti plangi de mila, ia totul ca pe o experienta care te va face mai puternic in viitor. In a doua parte a lunii lucrurile vor sta ceva mai bine pentru tine si iti regasesti optimismul si energia.

HOROSCOP IUNIE 2021 Rac

Ai parte de castiguri financiare si iti permiti lucruri la care pana acum doar ai tanjit. Te bucuri de compania benefica a prietenilor si de sprijinul lor in tot ceea ce faci. Atentie la cheltuielile exagerate, mai ales pe la mijlocul lunii, pentru ca desi stai bine financiar, nu inseamna ca nu iti poti dezechilibra bugetul. Tot atunci ar fi bine sa iti controlezi si tendinta de a fi agresiv, pentru ca reactiile impulsive nu vor fi deloc in interesul tau cand vor aparea nori pe cerul tau senin de iunie.

HOROSCOP IUNIE 2021 Leu

Astrele iti fac multe cadouri in prima luna de vara, draga Leule. Esti creativ si traiesti intens tot ceea ce ti se intampla, chiar daca intampini si situatii usor tulburi. In cariera iti merge totul perfect, te achiti cum se cuvine de toate sarcinile si ai putea beneficia chiar de o promovare si, implicit, de o marire de salariu.

O duci bine si in plan personal, insa membri ai familiei ar putea avea nevoie de ajutorul tau in perioada urmatoare. Pastreaza-ti calmul si incearca sa gestionezi totul rational, iar linistea se va reinstala in viata ta.

HOROSCOP IUNIE 2021 Fecioara

Si tu te numeri printre rasfatatii astrelor in iunie, draga Fecioara! Norocul este de partea ta toata luna, chiar daca in primele zile s-ar putea sa intampini niste greutati.

Ai sansa sa calatoresti mai mult, sa te distrezi, sa iti investesti energia in lucruri care iti ofera echilibru emotional. Evita orice fel de conflict care ti-ar putea altera dispozitia si nu te obosi sa incerci rezolvi chestiuni aflate in asteptare, pentru ca nu este cel mai bun moment.

Primesti bani dintr-o sursa neasteptata dupa jumatatea lunii, iar la serviciu vei progresa surprinzator si vei atrage admiratia colegilor, dar si a superiorilor.

HOROSCOP IUNIE 2021 Balanta

La inceputul lunii te simti lipsita de energie, insa situatia nu se va prelungi, din fericire. Concentreaza-te pe viata sentimentala, pentru ca astrele ti-au pregatit o perioada de neuitat.

Desi nu stai grozav cu banii, lucrurile iau o turnura favorabila si veniturile tale se rotunjesc; atentie la tranzactii, mai ales daca ai de rezolvat chestiuni ce tin de taxe si impozite.

Norocul vine in viata ta dupa jumatatea lunii. Ai putea obtine o marire de salariu, iar asta iti da curaj sa pleci intr-o calatorie pe final de luna. Profita de aceasta perioada benefica si lasa deoparte nesiguranta si indoielile.

HOROSCOP IUNIE 2021 Scorpion

Desi ai parte de o serie de neintelegeri din cauza comunicarii precare (Mercur retrograd iti cam joaca feste), te bucuri de un echilibru de invidiat in viata ta. Cariera ta progreseaza, desi ai un program incarcat, dar iti faci timp si pentru viata sociala. Sanatatea este de fier, la fel si relatiile cu cei dragi; atentie, insa, la posibile accese de egosim in a doua parte a lunii, pentru ca poti genera conflicte cu consecinte greu de reparat. Astrele iti deschid drumul spre o serie de calatorii, de placere sau in interes de serviciu.

HOROSCOP IUNIE 2021 Sagetator

Esti predispus la a intra in conflict cu persoane cu putere mai mare decat tine. Controleaza-ti impulsurile si actioneaza cu prudenta in situatii dificile, fie ca vorbim despre viata profesionala, fie despre cea sentimentala. Tempereaza-ti ego-ul si evita sa il lasi sa complice lucrurile, mai ales la inceputul lunii.

Ai putea sa castigi bani din surse neasteptate, dar trebuie sa ii gestionezi cu atentie. In a doua parte a lunii cateva probleme minore de sanatate iti dau batai de cap, insa nu iti strica planurile pentru viitorul apropiat.

HOROSCOP IUNIE 2021 Capricorn

Furia si egoismul iti creeaza probleme in iunie. O veste venita de departe te destabilizeaza si iti influenteaza rutina zilnica. Acorda o mai mare atentie sanatatii pentru ca de aici ar putea sa apara neplaceri.

A doua jumatate a lunii aduce schimbari radicale in viata profesionala si personala. Cunosti oameni noi, te simti plin de energie si deschis la experiente noi, ceea ce nu este un lucru rau.

HOROSCOP IUNIE 2021 Varsator

Iti asculti vocea interioara si acorzi prioritate nevoii tale de a fi respectat si de a te simti important, draga Varsatorule. Traiesti totul intr-un ritm alert, intens si s-ar putea sa calatoresti mult in aceasta perioada. O informatie pretioasa, venita de la cineva din afara cercului tau, iti este de mare folos.

A doua parte a lunii va fi dedicata mai mult familiei si apropiatilor, dar nu neglijezi nici latura financiara. Aminteste-ti, totusi, ca nu esti buricul pamantului si ca in viata mai conteaza sa si oferi, nu doar sa primesti.

HOROSCOP IUNIE 2021 Pesti

Astrele ti-au pregatit experiente variate in aceasta luna. Ai sansa sa calatoresti si sa iti sporesti veniturile, ceea ce iti da o stare buna. Acorda mai multa atentie chestiunilor legate de familie; trateaza orice conflict cu discretie si totul se va rezolva de la sine.

A doua parte a lunii aduce in prim plan chestiuni financiare si sursele tale de venit; este posibil sa faci o achizitie importanta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro