Horoscop lunar

#astrologie #horoscop lunar #horoscop #predictii #horoscop ugust #august 2013

Horoscop lunar: horoscopul lunii august 2013

Horoscopul lunii august 2013 iti aduce noutati despre masura in care astrele iti vor fi favorabile in luna lui gustar, asa cum este numita in popor. Vezi ce te asteapta la serviciu si acasa, in luna august 2013!


Berbec

Latura ta afectuoasa iese la suprafata, gratie influentei planetei Marte care tranziteaza semnul romantic al Racului. Este posibila o reinventare a vietii amoroase sau intalnirea sufletului pereche. La serviciu, esti tot mai determinat sa evoluezi financiar si sa derulezi proiecte care sa iti completeze bugetul. Sanatatea iti este de fier!


Taur

Acum ca Saturn se afla intr-o conjuctura astrala echilibrata, viata ta sentimentala incepe si ea sa se stabilizeze. Apele se limpezesc, conflictele se disperseaza, iar comunicarea cu partenerul prinde din nou valente pozitive. Ai un dinamism aparte care te avanjeaza la locul de munca, deci asteapta-te sa fii evaluat pozitiv. Psihicul tau de fier iti da o conditie fizica de invidiat!


Gemeni

Romantismul va fi inlocuit in cuplu de grijile financiare, planurile de incheiere a unui proiect important, vanzarea unor bunuri etc. Pot sa apara conflicte pe teme materiale. La serviciu, poti avea parte de provocari masive, pe care este bine sa le accepti, castigurile sunt favorabile. Fizic, ai un tonus bun, insa ar fi bine sa iti ordonezi stilul de viata.


Rac

Cu Marte si Jupiter in zodia ta, te bucuri de un entuziasm molipsitor si un chef nebun de amor. Esti mai indraznet, mai "obraznic" si mai aventuros. La serviciu, ai initiativa, forta, inspiratie si tact in negociere. Asteapta-te la realizari profesionale marete si la venituri substantiale. Nici cu sanatatea nu stai rau, dar evita excesele de orice fel!


Leu

Cu Soarele in zodia ta, radiezi de frumusete, inteligenta, sarm si inspiratie. Ai o perioada in care esti irezistibil pentru sexul opus. La serviciu, stii cum sa iti speculezi atuurile, sa te pui intr-o lumina buna si sa speculezi bine oportunitatile financiare. Stai bine cu sanatatea, insa ai grija sa nu dezvolti dependente!


Fecioara

Romantismul se va instala comod in zodia Fecioarei, gratie planetei Neptun care popopseste in casa cuplului. La serviciu, entuziasmul nu este la cote maxime, insa norocul poate sa fie de partea Fecioarelor, mai ales pe plan financiar. Sistemul imunitar slabit poate sa aduca mici probleme de sanatate.


Balanta

Uranus in casa cuplului poate sa aduci schimbari radicale, socante sau uimitoare, atat in senz pozitiv, cat si in sens negativ. La serviciu, te bucuri de intuitie si ambitie, insa pe plan financiar te poti confrunta cu cheltuieli foarte mari. Nu esti in cea mai buna forma, ai grija ca stresul sa nu iti afecteze sanatatea.


Scorpion

Viata de cuplu poate sa fie perturbata de probleme cotidiene sau frustrari nerostite, dezamagiri, tristete sau raceala in relatie. Recuperezi teren la serviciu, unde Marte iti aduce laude, onoare, recunoastere si posibile avansari. Incearca sa nu exagerezi cu cheltuielile si menajeaza-ti sanatatea, este destul de fragila.


Sagetator

In dragoste, traversezi o perioada in care socializarea si distractia sunt mai importante decat pasiunea sau romantismul. In cariera, te bucuri de conjuncturi favorabile si negocieri avantajoase, care iti completeaza venitul lunar. Impulsivitatea te poate determina sa investesti necumpatat in obiecte inutile, iar sanatatea iti este pusa in pericol de un risc crescut de accidentari la drum.


Capricorn

Ca niciodata, ai un chef nebun de aventura si extravagante in dragoste, vei experimenta mult si vei atinge noi limite ale satisfactiei sexuale. La serviciu, poti sa te confrunti cu proiecte dificile, care sa te solicite si in timpul liber, dar care sa iti aduca beneficii materiale importante. Starea de sanatate iti permite sa iti testezi limitele.


Varsator

In dragoste, este posibil sa ai o problema de comunicare, care sa aduca mici conflicte in cuplu. Nelinistea de acasa te determina sa te dedici mai mult serviciului, unde iti asumi riscuri majore, cu potential mare de castig financiar. Daca ai o problema de sanatate, acum este momentul sa urmezi un tratament care sa o remedieze!


Pesti

Te bucuri de multa satisfactie in dragoste, atat sexuala, cat si emotionala. Pestii singuri nu se mai abtin de la flirturi si pot cunoaste un potential partener. La serviciu, ai o putere buna de organizare si reusesti sa faci o impresie excelenta in fata superiorilor. Forma fizica foarte buna iti permite sa devii mai activ si sa iti folosesti constructiv energia debordanta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare