Horoscop lunar

#astrologie #horoscop lunar #zodii #predictii #horoscop decembrie #decembrie 2013

Horoscop lunar: horoscopul lunii decembrie 2013

Horoscopul lunii decembrie vine cu vesti bune pentru semnele de apa si de pamant, care vor fi influentate pozitiv de trigonul Jupiter- Saturn. Sarbatorile de iarna pot aduce in schimb evenimente neasteptate, ce necesita mult tact si prudenta.


Horoscop lunar decembrie Berbec

Pe plan personal, asteapta-te la evenimente extreme, de la pasiune fulgeratoare, pana la certuri aprinse. In cariera, pot castiga bani in plus, mai ales daca activezi intr-un domeniu artistic. Ai tendinta sa iti tratezi responsabilitatile cu delasare, asa ca ai grija sa ramai motivat. Cu sanatatea stai bine, dar ai grija de imunitate.


Horoscop lunar decembrie Taur

Marte pleaca din casa dragostei, ceea ce inseamna ca incepi sa te bucuri de calm si armonie pe plan personal. La serviciu, te bucuri de sustinerea unei persoane importante, cu care ai putea sa dezvolti chiar si o legatura stransa personala. Situatia financiara se stabilizeaza si ea, insa cu sanatatea nu stai excelent: cateva analize de rutina pot fi potrivite acum.


Horoscop lunar decembrie Gemeni

Tranzitul Soarelui si al lui Mercur iti aduce oportunitati noi in dragoste si te ajuta sa vezi lucrurile intr-o noua lumina, astfel incat sa poti lua deciziile potrivite. La serviciu, te avantajeaza colaborarile si contactul cu publicul. Ai sanse mari sa iti completezi veniturile din surse suplimentare din negocieri. Scapi de problemele de sanatate din ultimele luni!


Horoscop lunar decembrie Rac

Venus continua sa iti insufle romantism si nevoia de a-ti exprima afectiunea, ceea ce inseamna in dragoste te vei bucura de multe satisfactii. Soarele te ajuta sa iesi in evidenta la serviciu, deci te poate astepta un bonus salarial sau chiar o promovare. In decembrie, poti incerca terapii si tratamente noi, intrucat vor da rapid roade.


Horoscop lunar decembrie Leu

Din fericire, obstacolele in dragoste dispar ca prin minune pentru tine. Incepi sa vezi viata in doi cu alti ochi si sa iubesti mai pasional. La serviciu, Mercur iti insufla mult fler si creativitate, deci poti incepe un proiect nou. Cu sanatatea stai excelent, daca te tii departe de excese!


Horoscop lunar decembrie Fecioara

Jupiter iti da stabilitate in dragoste, iar Venus te ajuta sa ai mai multa incredere in tine si sa atragi ca un magnet atentia sexului opus. Cu Marte in casa banilor, vei simti o dinamizare a finantelor tale: poti castiga mai mult, insa riscul de paguba este si el important. Te bucuri de un tonus fizic mai bun si de o stare de spirit mai pozitiva.


Horoscop lunar decembrie Balanta

Viata ta personala va deveni brusc mai incitanta si mai plina de evenimente, multumita tranzitului planetei Marte in casa dragostei. La serviciu, asteapta-te la unele schimbari, care pot aduce dupa sine si conflicte aprinse. Ai grija cum iti temperezi sistemul nervos, ai tendinta sa te lasi cuprins/a de anxietate si stres.


Horoscop lunar decembrie Scorpion

Se anunta cativa nori pe cerul iubirii tale, mai ales in a doua parte a lunii: frustrarile din trecut revin in prim plan si te pun la grea incercare. La serviciu, calatoriile de afaceri sau noile colaborari iti pot aduce bani in plus. Fereste-te de excese, caci sanatatea ta poate fi fragila.


Horoscop lunar decembrie Sagetator

Daca ai avut probleme pe plan personal pana acum, vei vedea cum ele dispar ca prin minune. La serviciu, traversezi o perioada excelenta pentru a urca in ierarhie sau pentru a iesi in evidenta pe post de coordonator. Financiar, vei face un mare pas inainte. Cu sanatatea stai excelent: ai energie cat 10.


Horoscop lunar decembrie Capricorn

Cu Venus in zodia ta, relatia de cuplu devine o feerie, iar sansele sa cunosti pe cineva noi cresc simtitor (daca nu esti intr-un cuplu). Marte intra in casa carierei, ceea ce inseamna ca iti creste ambitia, initiativa si spiritul luptator. Riscul de infectii si inflamatii creste, deci menajeaza-te!


Horoscop lunar decembrie Varsator

Pe plan personal, este posibil sa te cuprinda melancolia si sa lasi deziluziile si tradarile sa iti strice avantul sentimental. Concentreaza-te pe cariera, unde te poti bucura de mult succes si beneficii materiale crescute. Disconfortul psihologic iti poate afecta sanatatea generala.


Horoscop lunar decembrie Pesti

Realizarile tale sentimentale pot avea legatura cu calatoriile, distantele, preocuparile intelectuale sau spirituale in decembrie. La serviciu, cunosti noi perspective profesionale, carora este bine sa le dai curs. Fii mai prudent/a cu banii si ai grija la accidente, riscul este crescut in cazul tau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro