Horoscop lunar

#horoscop mai #predictii #zodii #horoscop #horoscop lunar #astrologie

HOROSCOP MAI 2020. Se incheie etape importante din viata zodiilor

Horoscopul lunii mai promite inspiratie, veselie, nevoie de libertate si un tonus bun. Apropierea dintre Soare si rebelul Uranus si sextilul dintre Luna si Venus sunt principalele evenimente astrale ale lunii.

Dupa ce Pluto a fost retrograd in Aprilie, alte corpuri ceresti ii calca pe urme in mai: Venus, Jupiter, Saturn si asteroidul Pallas Athena. Cand planetele au mers retrograd, ele incetinesc, iar expresia lor celesta este mai concentrata, oferind tuturor oportunitati de introspectie si de reflectie asupra calatoriei lor spirituale.

Pe 5 mai, Nodul Nord - un cap compas divin pentru viitorul comun - intra in Gemeni, in timp ce Nodul Sud - care guverneaza ceea ce trebuie sa fie eliberat - intra in Sagetator. Acest moment va marca o schimbare in viata tuturor zodiilor.

Luna plină in Scorpion din 7 mai si intrarea lui MErcur in Gemeni din 11 mai vor marca pentru unii nativi punctul culminant al unei transformari personale. Alte evenimente notabile sunt intrarea lui Marte in Pesti pe 13 mai si Luna nouă din Gemeni, din 22 mai.

Berbec (21 martie - 20 aprilie): Te asteapta o luna de reflectie si reevaluari. Simti ca vin schimbari importante. O serie de adevaruri revelatoare ies la suprafata si iti vor influenta zona de confort. Totul, e la drumul in cariera, pana la simtul de apartenenta, va fi testat. Ti se va da oportunitatea sa iti spui parerea si sa gandesti deschis, iar asta va fi o provocare pentru filosofia ta de viata. Este momentul potrivit sa spui tot ceea ce simti si ce gandesti.

Taur (21 aprilie - 21 mai): Se prefigureaza schimbari importante in plan financiar. Apar foarte multe oportunitati in cariera si in planul autoritatii. In timp ce te pregatesti pentru o mutare importanta, vei avea o puternica epifanie legata de relatiile unu-la-unu, fie ca este vorba despre cele personale, fie ca este vorba despre relatii de afaceri. Vei descoperi ceva nou despre abilitatea de a face compromisuri. Ceva se transforma in tine si ai ocazia sa inveti ca pentru a te simti implinit mai trebuie sa si cedezi.

Gemeni (22 mai - 21 iunie): Esti, in sfarsit, pregatit sa vorbesti din suflet. Este momentul sa analizezi ce inseamna pentru tine ideea de putere, sa descoperi ce te-a blocat pana acum. Luna mai iti da ocazia sa reflectezi asupra investitiilor tale materiale si spirituale si sa lucrezi si sa restructurezi planurile pe termen lung. Totul, de la rutina ta zilnica pana la filosofia de viata, va suferi o metamorfoza, iar in acest proces vei avea de infruntat niste temeri adand inradacinate.

Rac (22 iunie - 22 iulie): Este momentul in care ai parte de finalitatea cautata in anumite probleme si in care poti incepe lucruri noi. Echilibrul este esential pentru tine in luna mai. Bate vant de schimbare atat asupra vietii personale, cat si a celei profesionale si este foarte important cum ii sustii pe altii si cum te sustin ei pe tine. Ai posibilitatea sa reconstruiesti sau sa revizuiesti legaturi importante, profesionale sau intime, iar totul depinde de reciprocitatea energiei si a sentimentelor pe care le investesti. Fii bland cu tine, Racule, si nu uita sa-i ierti pe cei care ti-au gresit.

Leu (23 iulie - 22 august): Este momentul sa inveti sa iti folosesti inteligent energia. Bucura-te de ce iti aduce fiecare zi, analizeaza ceea ce iti aduce cu adevarat implinire si cum iti poti gestiona timpul mai eficient. Fa din fericirea ta o prioritate, mai ales in relatiile personale. Fa compromisuri doar acolo unde merita si gandeste-te bine la ce schimbari esti dispus sa faci la tine, Leule!

Fecioara (23 august - 22 septembrie): Lucrezi la propria ta fericire si iti urmezi inima mai mult ca niciodata. Sunt multe lucruri la care ai de lucrat in privinta vietii profesionale, dar fericirea personala este baza lucrurilor importante pe care le ai de facut. Gandeste-te la cum iti comunici dorintele. Simtul autoritatii si directia in cariera vor fi puse la incercare in urmatoarea perioada; inveti sa ceri ceea ce meriti, fara teama si fara vinovatie.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie): Treci printr-o perioada de introspectie, in care iti cauti linistea si stabilitatea. Totul, de la emotii, pana la sentimentul de siguranta, in special in privinta caminului, se metamorfozeaza. Asteptai aceste schimbari de multa vreme, iar acum este momentul sa iti sincronizezi valorile cu aspiratiile. Pot aparea schimbari de domiciliu sau schimbari in dinamica relatiilor.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Mai este luna in care realizezi ca poti mai mult decat crezi si in care reusesti sa treci peste ce te-a tinut in loc pana acum. E posibil sa apara tensiuni in relatii, in special in cele intime, pe subiecte mai vechi. Ai oportunitatea sa rezolvi probleme bagate sub pres de-a lungul timpului, desi te-au afectat destul de mult la momentul respectiv. Nu iti mai ignora vocea interioara si nu iti refuza sansa de a primi ceea ce stii ca meriti.

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie): Iti extinzi orizonturile in urmatoarea perioada. Daca tot muncesti mult, ai putea sa faci ceea ce iti place. Daca inveti sa iti investesti energia inteligent, ai putea avea o luna chiar productiva. In ciuda nevoii tale nestavilitate de libertate, este important sa recunosti ca unii oameni sunt in viata ta pentru un motiv. Ai ocazia sa inveti valoarea compromisului si a angajamentului si sa iti valorifici talentul si abilitatile de a face bani.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie): Ultima luna de primavara este momentul in care te reinventezi fizic si spirintual. Vii dupa o perioada in care ai evoluat, iar in saptamanile urmatoare poti folosi tot ce ai invatat in acest timp. Iti faci ordine in viata si iti faci planuri pe termen lung; iti stabilesti o noua rutina zilnica si creezi spatiu pentru a te bucura de realizarile tale. Apreciaza-te pentru toata munca ta si rasplateste-te pe masura.

Varsator (21 ianuarie - 18 februarie): Te cufunzi in solitudine si o lasi sa te inspire. Gasesti fascinanta oportunitatea de a fi doar tu cu gandurile tale. In ultimii ani ai evoluat spiritual, iar acum ai ocazia sa lucrezi la relatia cu tine insuti, care te va ajuta sa iti materializezi planurile si viziunea pe termen lung. Ca sa mergi mai departe trebuie sa privesti putin in trecut, la acele relatii incheiate, dar nu prea, care inca nu iti dau pace. Iubeste-te pe tine, accepta-ti unicitatea si doar asa vei progresa.

Pesti (19 februarie - 20 martie):
Reusesti sa-ti deschizi inima catre noi oportunitati. Starea ta este reflexia a ceea ce te inconjoara. Cercul tau s-a largit in ultimii ani, dar este momentul sa faci un pas in spate si sa analizezi daca acesta scoate ce e mai bun in tine sau nu. Poate suna ciudat, dar este bine sa reflectezi la relatiile cu cei dragi, la a cum a fost cresti in caminul tau, la ce ai invatat din toate legaturile din trecut. Este momentul sa ierti, sa te eliberezi si sa pleci din trecut. Depinde doar de tine! Nu te tine nimeni agatat in el, asa ca fa-ti curaj sa te infrunti chiar pe tine. Deschide-ti inima catre noi oportunitati si accepta noi inceputuri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare